Opublikowano wczoraj o 13:29 1 dzień Metoda gospodarcza. Ale tu trzeba mieć czas jednak, a ja nie mam pracy od do.Ziemia jest droga, a dojazdy 40km mi się nie uśmiechają. Do tego dochodzi 2 auto. Kumpel ma sąsiada co się buduję koło niego i miał plan w milionie się zmieścić i wątpi czy się uda, ale 1.5 to nie będzie, ale i tak przekroczy budżet.Ale czasami jadę do ludzi z kominkami czy czymś i lubię patrzeć jak to powstaję :) Potem jadę z paletą peletu i już stoi. No nie wiem, ale lubię oglądać jak się ludzie budują :D Ale czasem dobre asy są na tych budowach.Już kiedyś kminiłem, nie mam nikogo obok tylko od dachu. Kiedyś syn sąsiada na działce, bo nam robił na działce- jest dekarzem. Ale sąsiad na działce zmarł i kontaktu nie mam. A tak od reszty mam kogoś. Szef prowadzi drugi biznes- panele foto, nawet mnie kiedyś wzięli do pomocy i montowałem foto na hotelu :D