Opublikowano 20 marca20 mar Kampania jest dużo ciekawsza. Dzięki losowości mi się nie nudzi, tylko wyzwania brak. Za to wieża po jakichś 10 przejściach mnie znudziła. Na wysokich poziomach wieży trudno grać innymi broniami niż nosiciel bólu i to jest słabe.
Opublikowano 20 marca20 mar Chciałbym by moja przyszła żona, gdy będzie otwierać swoje piękne usta, będzie wydobywać z nich odgłos wracających kryształów.
Opublikowano 3 września3 wrz Tacy ludzie powinni mieć niewolnice które trzymają winogrona bezpestkowe nad ich głowami.Gameplay obiecali w tym roku.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Dzisiaj ponoć gameplay. Trochę mi drżą ręce. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez Rtooj
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ciekawe czy DLC, zamiast niebieskiego to pomarańczowy, czy jakaś ciekawa ewolucja
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Returnal i Astro Bot to obecnie jedyne ekskluzywy z tej generacji, w których czuję stare PlayStation, więc na Sorosa też czekam mocno.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Też wyczekuje, Returnal to moja gra generacji więc przynajmniej rzucę okiem. Zwłaszcza, że to PRO chodzi mi po głowie tylko jeszcze brakuje mi tytułu który skłoniłby mnie do powrotu (ani nie jestem zarobasem jak krezus Jimmy żeby brać cyfrówki za pełną cenę i kupno konsoli za 3.5K to jak splunąć!).
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 57 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):ani nie jestem zarobasem jak krezus Jimmy żeby brać cyfrówki za pełną cenę i kupno konsoli za 3.5K to jak splunąć!Cyfrówki za pełną cenę? Wypraszam sobie, ale reszta się zgadza
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ciekawe czy nie dzieje się to wszystko w tym samym uniwersum co Returnal. Wygląda wjebiscie. :&
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Jedyny zarzut- chciałbym kontynuację z Selene.Ale się nie dało bo historia zamknięta. A ideału poprawić się nie da dlatego wygląda jak DLC.Dla mnie spełnienie marzeń.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. W zasadzie Returnal 2, więc będzie zajebiście. Fajnie, że premiera w marcu (oby bez opóźnień tym razem).
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Więcej tego samego i bardzo dobrze. Ciekawe jak fabuła, bo mi w jedynce siadła bardzo i była wyśmienitym uzupełnieniem wybitnego gameplayu.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Chyba tego sie każdy spodziewal. Bo chyba nie coopa, pojazdów i skórek do kupienia.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Ciekawe czy nie dzieje się to wszystko w tym samym uniwersum co Returnal. Wygląda wjebiscie. :&W sensie :D?1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):Chyba tego sie każdy spodziewal. Bo chyba nie coopa, pojazdów i skórek do kupienia.Ja się trochę bałem że odejdą od tego co jednak pokazali. Nie bali się przekopiować wiele z returnala, za to ich szanuję, ale wyobrażam sobie że ktoś da to w minusy podczas recenzji.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ja mam wrażenie, ze przez inną nazwę gracze spodziewali sie przebudowy całego gameplayu i mechanik. No nie. To miałbyc od początku " returnal 2 ". Bigger better. Jak każda "kontynuacja" w historii gamingu.