Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Przecież w grze będą do ustawienia modyfikatory rozgrywki, więc każdy wg uznania będzie mógł sobie utrudnić lub ułatwić grę.With Carcosan modifiers you can adjust your experience to make Saros more challenging or more forgiving. Carcosan Modifiers come in two types: Protection Modifiers reduce challenge by doing things like decreasing incoming damage, making it easier to reload your weapon, or extending the time you can use your Shield. By contrast, Trial Modifiers make the game more challenging by making Hostiles more aggressive, your weapon’s power degrade over time, or even removing your Second Chance ability entirely.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Z tego co kojarzę to Returnala i tak ponerfili dość. Na premierę niektóre patenty i pomieszczenia z wrogami to był horror XD
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. U mnie gdzieś kliknęło po 3 biomie. Nie wiem, czy zrobiło się faktycznie łatwiej, czy ja wyrobiłem sobie już mocnego skilla. To jest w sumie najfajniejsze w tej grze. Czujesz, że z czasem robisz się coraz lepszy i pod koniec walisz takie combosy, że na początku w życiu byś nie pomyślał.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 godziny temu, Szermac napisał(a):Z tego co kojarzę to Returnala i tak ponerfili dość. Na premierę niektóre patenty i pomieszczenia z wrogami to był horror XDI to dość mocno. Znienawidzone przez wielu drony mają ok połowę zdrowia i mniej śmiercionośne ataki.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Hehe, akurat Biom 3 udało mi się przejść za pierwszym razem, ale później przed patchem, nie raz drony m.in. w tym miejscu miałem koniec gry, dawały radę. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Rtooj
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. To ja musiałem grac już po paczach bo nie kojarzę w ogóle żeby te drony były wkurzające.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No zanim któregoś się zniszczyło, to leciała salwa każdego z nich i jebz gryzienie gleby xD
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Widzę, ze doznania są różnorodne związane z dronami. Mi napsuły krwi strasznie, a jeszcze chyba pojawiały się w tym lodowym biomie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 19 minut temu, messer33 napisał(a):To ja musiałem grac już po paczach bo nie kojarzę w ogóle żeby te drony były wkurzające.Po patchu drony w zasadzie są niebezpieczne tylko w killroomie na końcu biomu 5, tym z dwoma poziomami z mnóstwem stworków z mackami i paroma diabełkami z mieczami.I w wieży syzyfa potrafią dać sie we znaki na wyższych poziomach. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Rtooj
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja zdecydowanie za dlugo zwlekalem z ograniem Returnala. Teraz mam zupelnie odwrotnie przy Sarosie. Juz bym chcial premiere Szkoda tylko ze nie ma zadnej Limitki w lokalnych sklepach. Chcialbym rzucic groszem na cos lepciejszego niz tylko zwykle pudelko z recyklingu