Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dwa pierwsze biomy to był w sumie spacer po parku ale w trzecim to już dostaje konkretnie po dupie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Twardy ten ostatni boss, zaraz zbiorę wszystkie błogości w biomie, tyle razy ginę.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Rtooj napisał(a):Twardy ten ostatni boss, zaraz zbiorę wszystkie błogości w biomie, tyle razy ginę.On jest na pewno najtrudniejszy, ma sporo HP i przede wszystkim brak drugiej szansy i możliwości farmienia w innym biomie, pierwszy raz go ubiłem (chyba za 3cim) z modyfikatorami na -2 albo 0 jakoś, ale to był spory handicap, bo wyłączyłem błogość i runy oraz artefakty i second chance, którego i tak nie ma, dodając podwójny boost na dmg i padł.Potem się się człowiek nauczy, to lajcik :).Chyba z 5 razy go ubijałem później, w 15 minut jeden bieg na 50 lvl brońki bez modyfikatorów to rekord.BTW jak ktoś chce sobie platynować, to warto mieć modyfikatory, wszystkie jedno, czy plus, czy minus, czy oba, ale trzeba to zrobić 33 razy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No ja raz za 2 razem, ale to dlatego że dostałem jakiś chory artefakt i chyba broń, która powodowała że miałem nieskończoną moc do strzelania z superbroni, ciągle się odnawiała na bieżąco. A z piłową pukawką tak po fakcie ciężko grać w tych komnatach przed, nie najlepiej ona sobie radzi jak masz 20 wrogów. Chyba że ją sobie znajdę i odstawię na bossa.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Rtooj napisał(a):No ja raz za 2 razem, ale to dlatego że dostałem jakiś chory artefakt i chyba broń, która powodowała że miałem nieskończoną moc do strzelania z superbroni, ciągle się odnawiała na bieżąco.A z piłową pukawką tak po fakcie ciężko grać w tych komnatach przed, nie najlepiej ona sobie radzi jak masz 20 wrogów. Chyba że ją sobie znajdę i odstawię na bossa.Jeszcze sobie dzisiaj zrobiłem po platynie pożegnalny run, to go ubiłem z tego Shotguna metr od niego, spory dmg to generuje i do tego ten maksymalnie ulepszony atak Goku wygenerował mi się 3 razy w tej walce xD.Drzewko, żeby ulepszyć na max to ciężko tyle błogości zrobić, pod koniec już trzeba z głową brać, lucenitu mam 300k nadwyżki i całe drzewko, a błogości pewnie z 50 mi brakuje.Liczę, że w tym roku jeszcze wpadnie wieża DLC, Housemarque musisz! :).
Opublikowano 58 minut temu58 min 1 minutę temu, Rtooj napisał(a):Jak się jest w teamzgony to błogości się dużo zbiera.To jakoś dziwnie działa, w 3cim biomie mi pokazuje 14/12, czyli można ponad capa zebrać, a myślałem, że jest limit na biom.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Zawsze tak było, bossów się zna na pamięć, to można nawet procą zabić. Przerabiałem drugi eaz architektkę i już takiej tragedii nie było.Ogólnie zauważyłem podobieństwa:Prorok - Hyperion Architektka - IksionKapłanka NemesisKról - Phrike
Opublikowano 34 minuty temu34 min Square mnie zaintrygowal i lece zaraz NG do 4 biomu. Zobaczymy czy umiejetnosci sie wyostrzyly czy to te wspomagacze tak ulatwiaja gre