Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 55minTroche beka wnusiu.Pewnie jakieś hardcorowe puchary do zrobienia będą to może jednak na dłużej będzie wtedy.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Mi się lampka zapaliła przy którymś trailerze gdzie przy podsumowaniu poziomu widniał mega krótki czas ukończenia. Tak to też bym kupił w ciemno, a tak będę czekał na promke.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 16 godzin temu, Patapon napisał(a):3h ? Optymista...Mi zajęło przejście 1H:14min. No nie tego się spodziewałem.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Długość normalna jak na grę arcade.Nie bądźcie jebanymi wieśniakami co narzekają na czas przejścia gry typu aracade np beatem up że tylko 1h zajmuje.Plus tam są inne trybu i jakieś replaybility.Cena na Xboxie też atrakcyjna 72zł na Islandii No i cena faktycznie może być normalnie trochę duża ale nie odbiega od Żółwi czy Marvel Cosmic Invasion gdzie wysoka cena na bank podyktowana jest tak jak i tu drogą licencją.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 12 minut temu, devilbot napisał(a):Cena na Xboxie też atrakcyjna 72zł na IslandiiJakby normalnie tyle kosztowało to odbiór byłby lepszy.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Gierka w stylu retro to i czas w stylu retro. Prawie każda gra na takiego Game Boya była do przejścia w godzinkę lub dwie
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 14 minut temu, devilbot napisał(a):Długość normalna jak na grę arcade.Nie bądźcie jebanymi wieśniakami co narzekają na czas przejścia gry typu aracade np beatem up że tylko 1h zajmuje.Plus tam są inne trybu i jakieś replaybility.Cena na Xboxie też atrakcyjna 72zł na Islandii No i cena faktycznie może być normalnie trochę duża ale nie odbiega od Żółwi czy Marvel Cosmic Invasion gdzie wysoka cena na bank podyktowana jest tak jak i tu drogą licencją.Masz 5 trybów, gdzie na start masz już dwa odblokowane. (nie liczę nauki poziomów, bo to na siłę tam dali)Jak już wspomniał @Square jak by taką cenę dali od razu to by była adekwatna co do długości gry. Nie piszę tu o dodatkach które są w D0 czy Kolekcjonerskiej, bo to inna inszość.Mi zajęło przejście pewnie tak długo bo po drodze zaliczyłem parę dętek, wiadomka. Myślę że spokojnie można to zrobić w 45 minut.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. OpenCriticTerminator 2D: NO FATE ReviewsExperience the events of ‘Terminator 2: Judgment Day’ brought to life through glorious pixel artwork and action-packed arcade gameplay! Play as Sarah Connor and the T-800 through a variety...Nie jest źle. Nie bronię czasu gry natomiast tego się spodziewałem 60-90 min. Drogo jak na tyle, na przecenie można imo brać
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 13 minut temu, NemoKOF napisał(a):OpenCriticTerminator 2D: NO FATE ReviewsExperience the events of ‘Terminator 2: Judgment Day’ brought to life through glorious pixel artwork and action-packed arcade gameplay! Play as Sarah Connor and the T-800 through a variety...Nie jest źle. Nie bronię czasu gry natomiast tego się spodziewałem 60-90 min. Drogo jak na tyle, na przecenie można imo braćNo jest w pytę ta giereczka chodź za krótka :( Nowe wyzwania/tryby wcale nie rekompensują tego.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor To jest casus Metal Sluga, jeśli lubi się ten klimat i styl rozgrywki to gra nigdy nie skończy się na jednym przejściu. W zasadzie wygląda to jak żywcem wyrwana z lat 90 gierka z salonów, zanim nauczysz się ją przejść to trochę minie, a potem fajnie się do niej wraca wiedząc już co i jak. Cyfrówka wyceniona w miarę przyzwoicie, może się skuszę w ramach prezentu świątecznego dla samego siebie bo nadal wygląda to świetnie i taki Terminatorek 2 przyjemnie by smyrnął synapsy.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 5 dyszkek mogę dać, poczekam na jakieś dobre promo. Żółwie ninja też były krótkie, ale był coop.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Fajna gierka. Szkoda, ze 30-40 min przejscie. Ale mozna rozne trzyby odblokowywac i bawic sie dalej
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gdyby to nie była gra na licencji to na pewno bylaby w cenie 9,99 zł, była taka gierka podobna, supermiodna ostatnio kilka lat temu chyba na 5h, bronienie czasu rozgrywki 40 minut za 2 bomby to już jest paraolimpiada.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No ja jednak kupiłem. Naprawdę gra się świetnie, przejście intensywne i zróżnicowane. Dużo dbałość o detale z fimu, świetna zremixowana muzyka.Większość leveli to gra Sarą czyli gameplay w stylu RoboCop Arcade albo jej synkiem gameplay w stylu Contry.Są trzy alternatywne ścieżki gry których zrobienie odblokowuje inne tryby.To gierka jak z lat 90, krótka ale można powtarzać. Jedyna jej wada to cena. Myślę że jak ktoś gra na Xboxie to za te 72zł na Islandii warto.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Obejrzałem dwie recki, mimo, że gra krótka, to dobra, dużo smaczków i dbałość o detale. Szkoda tylko, że im kasy nie wystarczyło na mordę Arniego.
Opublikowano 43 minuty temu43 min Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Gdyby to nie była gra na licencji to na pewno bylaby w cenie 9,99 zł, była taka gierka podobna, supermiodna ostatnio kilka lat temu chyba na 5h, bronienie czasu rozgrywki 40 minut za 2 bomby to już jest paraolimpiada.Huntdown
Opublikowano 30 minut temu30 min Mogli się trochę bardziej wysilić tak żeby czas gry dorównał chociaż czasowi trwania filmu. Ciekawe jakie będą wyciskać speedruny.