Opublikowano wczoraj o 01:29 1 dzień 55minTroche beka wnusiu.Pewnie jakieś hardcorowe puchary do zrobienia będą to może jednak na dłużej będzie wtedy.
Opublikowano wczoraj o 05:46 1 dzień Mi się lampka zapaliła przy którymś trailerze gdzie przy podsumowaniu poziomu widniał mega krótki czas ukończenia. Tak to też bym kupił w ciemno, a tak będę czekał na promke.
Opublikowano wczoraj o 08:30 1 dzień 16 godzin temu, Patapon napisał(a):3h ? Optymista...Mi zajęło przejście 1H:14min. No nie tego się spodziewałem.
Opublikowano wczoraj o 09:14 1 dzień Długość normalna jak na grę arcade.Nie bądźcie jebanymi wieśniakami co narzekają na czas przejścia gry typu aracade np beatem up że tylko 1h zajmuje.Plus tam są inne trybu i jakieś replaybility.Cena na Xboxie też atrakcyjna 72zł na Islandii No i cena faktycznie może być normalnie trochę duża ale nie odbiega od Żółwi czy Marvel Cosmic Invasion gdzie wysoka cena na bank podyktowana jest tak jak i tu drogą licencją.
Opublikowano wczoraj o 09:27 1 dzień 12 minut temu, devilbot napisał(a):Cena na Xboxie też atrakcyjna 72zł na IslandiiJakby normalnie tyle kosztowało to odbiór byłby lepszy.
Opublikowano wczoraj o 09:28 1 dzień Gierka w stylu retro to i czas w stylu retro. Prawie każda gra na takiego Game Boya była do przejścia w godzinkę lub dwie
Opublikowano wczoraj o 09:34 1 dzień 14 minut temu, devilbot napisał(a):Długość normalna jak na grę arcade.Nie bądźcie jebanymi wieśniakami co narzekają na czas przejścia gry typu aracade np beatem up że tylko 1h zajmuje.Plus tam są inne trybu i jakieś replaybility.Cena na Xboxie też atrakcyjna 72zł na Islandii No i cena faktycznie może być normalnie trochę duża ale nie odbiega od Żółwi czy Marvel Cosmic Invasion gdzie wysoka cena na bank podyktowana jest tak jak i tu drogą licencją.Masz 5 trybów, gdzie na start masz już dwa odblokowane. (nie liczę nauki poziomów, bo to na siłę tam dali)Jak już wspomniał @Square jak by taką cenę dali od razu to by była adekwatna co do długości gry. Nie piszę tu o dodatkach które są w D0 czy Kolekcjonerskiej, bo to inna inszość.Mi zajęło przejście pewnie tak długo bo po drodze zaliczyłem parę dętek, wiadomka. Myślę że spokojnie można to zrobić w 45 minut.
Opublikowano wczoraj o 12:29 1 dzień OpenCriticTerminator 2D: NO FATE ReviewsExperience the events of ‘Terminator 2: Judgment Day’ brought to life through glorious pixel artwork and action-packed arcade gameplay! Play as Sarah Connor and the T-800 through a variety...Nie jest źle. Nie bronię czasu gry natomiast tego się spodziewałem 60-90 min. Drogo jak na tyle, na przecenie można imo brać
Opublikowano wczoraj o 12:44 1 dzień 13 minut temu, NemoKOF napisał(a):OpenCriticTerminator 2D: NO FATE ReviewsExperience the events of ‘Terminator 2: Judgment Day’ brought to life through glorious pixel artwork and action-packed arcade gameplay! Play as Sarah Connor and the T-800 through a variety...Nie jest źle. Nie bronię czasu gry natomiast tego się spodziewałem 60-90 min. Drogo jak na tyle, na przecenie można imo braćNo jest w pytę ta giereczka chodź za krótka :( Nowe wyzwania/tryby wcale nie rekompensują tego.
Opublikowano wczoraj o 13:15 1 dzień Autor To jest casus Metal Sluga, jeśli lubi się ten klimat i styl rozgrywki to gra nigdy nie skończy się na jednym przejściu. W zasadzie wygląda to jak żywcem wyrwana z lat 90 gierka z salonów, zanim nauczysz się ją przejść to trochę minie, a potem fajnie się do niej wraca wiedząc już co i jak. Cyfrówka wyceniona w miarę przyzwoicie, może się skuszę w ramach prezentu świątecznego dla samego siebie bo nadal wygląda to świetnie i taki Terminatorek 2 przyjemnie by smyrnął synapsy.
Opublikowano wczoraj o 13:24 1 dzień 5 dyszkek mogę dać, poczekam na jakieś dobre promo. Żółwie ninja też były krótkie, ale był coop.
Opublikowano wczoraj o 20:56 1 dzień Fajna gierka. Szkoda, ze 30-40 min przejscie. Ale mozna rozne trzyby odblokowywac i bawic sie dalej
Opublikowano wczoraj o 21:09 1 dzień Gdyby to nie była gra na licencji to na pewno bylaby w cenie 9,99 zł, była taka gierka podobna, supermiodna ostatnio kilka lat temu chyba na 5h, bronienie czasu rozgrywki 40 minut za 2 bomby to już jest paraolimpiada.
Opublikowano wczoraj o 21:37 1 dzień No ja jednak kupiłem. Naprawdę gra się świetnie, przejście intensywne i zróżnicowane. Dużo dbałość o detale z fimu, świetna zremixowana muzyka.Większość leveli to gra Sarą czyli gameplay w stylu RoboCop Arcade albo jej synkiem gameplay w stylu Contry.Są trzy alternatywne ścieżki gry których zrobienie odblokowuje inne tryby.To gierka jak z lat 90, krótka ale można powtarzać. Jedyna jej wada to cena. Myślę że jak ktoś gra na Xboxie to za te 72zł na Islandii warto.
Opublikowano wczoraj o 22:29 1 dzień Obejrzałem dwie recki, mimo, że gra krótka, to dobra, dużo smaczków i dbałość o detale. Szkoda tylko, że im kasy nie wystarczyło na mordę Arniego.
Opublikowano wczoraj o 22:39 1 dzień Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Gdyby to nie była gra na licencji to na pewno bylaby w cenie 9,99 zł, była taka gierka podobna, supermiodna ostatnio kilka lat temu chyba na 5h, bronienie czasu rozgrywki 40 minut za 2 bomby to już jest paraolimpiada.Huntdown
Opublikowano wczoraj o 22:52 1 dzień Mogli się trochę bardziej wysilić tak żeby czas gry dorównał chociaż czasowi trwania filmu. Ciekawe jakie będą wyciskać speedruny.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 6 godzin temu, Czoperrr napisał(a):Mogli się trochę bardziej wysilić tak żeby czas gry dorównał chociaż czasowi trwania filmu. Ciekawe jakie będą wyciskać speedruny.Trochę masz rację ale jednak bardziej polecam zakup tej gry niż wyjście z rodziną na kolejny film superhero.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 10 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):bronienie czasu rozgrywki 40 minut za 2 bombyTa wypasiona wersja w pudełku po tyle chodzi? Bo cyfra na PSN stoi po 129 zł. Dalej za dużo o jakieś 40%, ale do dwóch stów brakuje.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W pudle za 2 bomby masz zwyklaka z monetą i plakatem. A ta wypasiona edycja to już 4 bomby.Tak czy siak pojebało biorąc pod uwagę playtime. Jeśli nakład niemały to może zleci z ceny. Ciekawe ile trwał development tych 40 min, przecież było też kilka obsuw
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Obsuwy nie byly zwiazane z developingiem, tylko z logistyka. Te wydania sa niezle dopasione = im wiecej roznych przedmiotów, tym więcej problemow. To jest duze wyzwanie, zwlaszcza dla mniejszych wydawcow, ktorzy sa uzaleznieni od walacych w chuja podwykonawców. Limited run nawet po tylu latach nie jest w stanie dotrzymać terminow.Potem bedzie zwykla edycja z sama gra, pewnie tansza, aczkolwiek ceny jeszcze nie znam.W każdym razie, t2 to jeden z moich ulubionych filmow, a huntdown jest jedna z moich ulubionych gier.Nie mogę sie doczekać, az minie swiateczna gorączka i sam sprawdzę co i jak.Teraz niech dadza Robocopa :>