Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No i super, dzięki za insajderskie info zza lady, zaczeka się na golasa
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ta gierka jest jak wyjscie do burdelu. Godzina intensywnej zabawy za 200zl
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Panowie ! Jestem w dramacie. Wczoraj grę ściągnąłem z piratebay bo chciałem przed zakupem pograć z godzinkę, sprawdzić przed zakupem bo napalony byłe. Tyle czekania i w ogóle. I tak grałem przez półtorej godziny i okazało się że zobaczyłem napisy końcowe. A nie planowałem, chciałem kupić pudełeczko, rozpakować i skończyć oryginał. Ale trochę mnie poniosło i po 90 minutach The End? Sama giereczka jest przyjemna ale kurwa. Mamy 21 wiek a nie pegasusa podpiętego do CRT, co oni sprzedają w pudełkach z płytą BluRay na PS5?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, darkos napisał(a):Panowie ! Jestem w dramacie. Wczoraj grę ściągnąłem z piratebay bo chciałem przed zakupem pograć z godzinkę, sprawdzić przed zakupem bo napalony byłe. Tyle czekania i w ogóle. I tak grałem przez półtorej godziny i okazało się że zobaczyłem napisy końcowe. A nie planowałem, chciałem kupić pudełeczko, rozpakować i skończyć oryginał. Ale trochę mnie poniosło i po 90 minutach The End? Sama giereczka jest przyjemna ale kurwa. Mamy 21 wiek a nie pegasusa podpiętego do CRT, co oni sprzedają w pudełkach z płytą BluRay na PS5?Dlugosc gry dostosowana do baterii Switcha 2
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 200zl za tak krotka gre to scam. Nie ma innego wyjscia jak tylko kupic i puscic dalej.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W sumie beka z Terminatora, ale jest taka piękna gra Fight'N Rage, ona też max na godzinkę grania. Ale jest mega powtarzalna i cudownie się gra. Kilkanaście zakończeń itp. Bonusy do odblokowania no i kosztowała dużo mniej.