Skocz do zawartości

Silent Hill: Początki - części 1-4

Featured Replies

Opublikowano
27 minut temu, Szermac napisał(a):

Podrzućta jeszcze jutro jakąś foteczkę jak dojdą gotowe już zestawy z drukarni :D

Jasne, jak już dojedzie :)

24 minuty temu, Shen napisał(a):

Kiedy zapowiedz kolejnego tomu?

Na razie roześlemy Silenta, czekamy na feedback i dopiero pomyśli się nad jesienią, jeśli ta nowa forma będzie OK.

• Odpowiedzi 417
  • Wyświetleń 24,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Łapcie kilka fotek, a ja ruszam z pakowaniem :)

• Silent Hill: Początki – części 1-4 - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme   Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 49,99 zł potrwa do 11 maja. Od 12 maja regularna cena 59,99 zł. W

• KOMODO
    KOMODO

Autorzy mają płacone za znaki a nie za strony, więc dla nich interesem jest natrzaskać jak najwięcej a nie jak najmniej. To ja wymyśliłem mniejszą ilość znaków. Albo inaczej - wymyślił ją prasowy stan

Opublikowano

Te eleganckie tekturowe koperty są ok, nie widzę więc sensu ekonomicznego i logistycznego żeby ładować czy to Silenta czy specjale do koszulek. Raz, że można na tym przyoszczędzić a dwa, że mniej się generuje plastyku, więc i bardziej ekologicznie. Przemyśl to prezesie.

Opublikowano
46 minut temu, mitra napisał(a):

Te eleganckie tekturowe koperty są ok, nie widzę więc sensu ekonomicznego i logistycznego żeby ładować czy to Silenta czy specjale do koszulek. Raz, że można na tym przyoszczędzić a dwa, że mniej się generuje plastyku, więc i bardziej ekologicznie. Przemyśl to prezesie.

Wszystko kwestia, w jakim stanie by te wydania docierały, czy gdzieś podczas transportu to się nie będzie, nie wiem, wycierać/obcierać o tę tekturową kopertę. Bo poza tym to wiadomo - parę groszy w kieszeni (chociaż te koszulki akurat tanio wychodzą), szybsze pakowanie, no i mniej też, jak mówisz, generowania plastiku.

Natomiast pod Silenta mam już nawet nieco inne te koszulki, bo to większy rozmiar, to już pewnie wykorzystam, bo pod to specjalnie kupowałem, ale na przyszłość do przemyślenia.

Opublikowano

Komiksy z egmontu czasem mi mają lekko obite rogi. Kiedyś dawali chyba gąbkę taką cienką, teraz w tekturę tylko pakują.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Komiksy z egmontu czasem mi mają lekko obite rogi. Kiedyś dawali chyba gąbkę taką cienką, teraz w tekturę tylko pakują.

Zamawiasz chyba w chujowych sklepach co nie potrafią pakować, bo mi się to nie zdarza, a zamawiam dużo komiksów egmontu.

Opublikowano

Co ten Perez ma na półce... Jakaś "Sztuka zwyciężania", jakieś "Męskie gadanie"...

image.png

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Łapcie kilka fotek, a ja ruszam z pakowaniem :)

IMG_4970.JPGIMG_4969.jpgIMG_4968.jpgIMG_4971.JPG

Opublikowano

Legancki grzbiecik. Okładki też super wyglądają "na żywo" teraz chyba bym brał wersje wózkową a nie dwójke. No nic, przy residenciku weźmie się 4 wersje rayos

Opublikowano

A jakies zdjecia gdzie nie ma 3/4 grafik i 1/4 tekstu?

Opublikowano
  • Autor

Tak jak użytkownik Lapcio napisał, lepiej te okładki się prezentują niż na tych grafikach.

Ale bym przytulił w twardej oprawie takie wydanie starych numerów np formie kwartalnika floyd

Opublikowano

Przekrój w porównaniu do najgrubszego specjala (PC Extreme - 140 stron). Sumaryczna grubość razem z oprawą to ok 2,8 takiego speciala. @Shen aprobujesz? )

Messenger_creation_9EBC59AD-0163-4A29-A37E-BC77C7B1CC16.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał(a):

A jakies zdjecia gdzie nie ma 3/4 grafik i 1/4 tekstu?

Łap. Natomiast zgodnie z założeniem znaczna większość ma podział pół na pół tekstu i grafik.

silent.jpg

Opublikowano

Pięknie się to prezentuje i jestem mega zadowolony z okładki nr 3. Znów mi się wkręci marzenie o nowym Silent Hillu i znów dziewczyna będzie niepocieszona, że zamiast myśleć o przyszłości spędzam czas na marzeniu o rzeczach nie do spełnienia. CoolStoryBro

Opublikowano

Pusto jak w sajlent hilu na razie. Prezes musi naprawdę zatrudnić jakąś asystentkę do pomocy, żeby mu pomogła pakować te ekstrimy.

Opublikowano

U mnie wczoraj tylko info że zrealizowane, więc pewnie dziś wysłane zostanie. Liczę że wieczorem będzie powiadomienie od inpostu.

Opublikowano
29 minut temu, Pix napisał(a):

Pusto jak w sajlent hilu na razie. Prezes musi naprawdę zatrudnić jakąś asystentkę do pomocy, żeby mu pomogła pakować te ekstrimy.

Nie stać mnie ;) A tak poważnie - to nawet nie kwestia tego, raczej to co mówiłem - 90% paczek idzie przez InPost, a oni nie są w stanie tego przerobić wszystkiego jednorazowo. Teraz szykuje się jakieś 1200-1300 paczek i spokojnie 1000-1100 jest ich i kurier prosił to podzielić na 3 rzuty, a tym samym dzisiaj wyjdzie jakieś 350-400, jutro podobnie i ostatni rzut piątek.

Natomiast jak komuś zależy na "już, teraz" to prośba o info na priv i się ogarnie od ręki :)

Opublikowano
  • Autor

Zamawiałem jako jeden z pierwszych, w sklepie status zamówienia zrealizowane, a nie mam nawet etykiety w apce.wujaszek