Opublikowano 28 maja28 maj Fantastyczny papier, mnie ilość tekstu wystarcza, bo to właśnie fajne jako taki album, większe arty, screeny.
Opublikowano 29 maja29 maj 21 minut temu, Basior napisał(a):Pytanie czy na tym etapie juz wiadomo, ze będzie kolejny taki album?Taki plan. To na co czekaliśmy, to Wasze opinie o tym projekcie, a te są w przeważającej większości dobre, a nawet bardzo dobre. Forma wydania też się spodobała, wiele osób chwali, że są zaskoczeni, że aż tak to wyszło. Sprzedażowo też bardzo OK, bo przy sporo wyższej cenie w porównaniu do miesięcznika/specjali mamy już z 1900 egz. Tak że wstępnie jest plan na wydanie czegoś w okolicach połowy listopada.
Opublikowano 29 maja29 maj Day one, na półeczce elegancko się prezentuje więc trzeba zebrać całą kolekcje o czym by przyszłe wydania nie były
Opublikowano 29 maja29 maj 10 minut temu, Mejm napisał(a):Czego?Narady trwają, nikt nie chce Football Managera ;(
Opublikowano 29 maja29 maj Autor Ale bym poczytał specjala od Kubicy o jrpg albo grach ze złotej ery Square
Opublikowano 29 maja29 maj 2 godziny temu, Perez napisał(a):Narady trwają, nikt nie chce Football Managera ;(Cisnij ich tam. Lepszy FM niz kolejna kolekcja tych samych tekstow z 30 lat o mgs, ff, halo, residencie i innych doomach.Najchetniej poczytalbym cos o uniwersum Warhammera. Marka przezywa (kolejny) renesans, ciagle jakies gierki wychodza w roznych gatunkach, sposcizna ogromna, tematow wiele - od ksiazek do bitewniakow przez fantasy po 40k. Sama marka dosc popularna ale tekstwo mysle, ze jeszcze malo przeruchana w porownaniu do wspomnianych.
Opublikowano 29 maja29 maj Znajomy którego namówiłem na zakup tego wspaniałego wydania już mnie pytał czy planowane jest drugie wydanie? Wspomniał też, że teraz każdy dzień w pracy tylko czeka jak się skończy i wróci do domu by móc czytać dalej. Edytowane 29 maja29 maj przez Mantis
Opublikowano 29 maja29 maj Eleganckie wydanie, wybór okładki nieprzypadkowy, musiałem dopasować do tatuażu.
Opublikowano 30 maja30 maj 24 minuty temu, Danny85 napisał(a):Kiedy będzie w Empiku?Dobre pytanie... Miałem już teraz im podesłać część, ale chyba za mało wydrukowałem i nie chcę skończyć jak z PC Extreme, że poszło do Empiku, a mi się podręczny zapas prawie wyczerpał. Tak że jeszcze pokminię i może wzorem PC gdzieś po miesiącu pojawi się wydanie w Empikach.
Opublikowano 30 maja30 maj Ale poinformujesz na facebooku? Nie chciałbym przegapić.Już szkoda mi kasy na te wysyłki. Wolę kupić stacjonarnie. Tyle kasy człowiek traci na te paczki!!!
Opublikowano 31 maja31 maj 5 godzin temu, Danny85 napisał(a):Ale poinformujesz na facebooku? Nie chciałbym przegapić.Już szkoda mi kasy na te wysyłki. Wolę kupić stacjonarnie. Tyle kasy człowiek traci na te paczki!!!Tak, jasne, jesli do tego dojdzie, będziemy informowac. A co do wysyłek - nie masz Smarta na Allegro? Bo wtedy za free.
Opublikowano piątek o 19:302 dni Dobra, przeczytałem wszystkie cztery tomy, więc kilka szybkich, luźnych odczuć.Przede wszystkim jakościowo pod względem papieru, druku, technologii jest wzorowo. Bardzo doceniam, że ani papier, ani okładki w żadnym momencie się nie "palcują", co bywa udręką w wielu wydawnictwach książkowych (okładki), a przede wszystkim komiksowych (okładki, strony). A tutaj nic. Pod tym kątem jest świetnie i proponuję nic nie zmieniać w ewentualnych przyszłych wydawnictwach.Dalej.Ogromne screeny może i nie prezentują się olśniewająco, ale ileż w nich nostalgii i sentymentu! Patrzysz na to rozpikselowane gówno i natychmiast masz ochotę grę odpalić. Zapewne by się skończyło na 15 minutach zabawy i już ochota by przeszła, ale jednak. Screeny bywają za ciemne i choć cykl SH generalnie ciemnością stoi, to chyba można było wybrać momenty, na których cokolwiek widać, hehe.Treść. Ach, ta treść.Czy wolałbym dłuższe teksty? Tak, bo ja generalnie lubię długie artykuły, jeśli są pisane przez sprawnych autorów. W tym wydawnictwie brali udział sami świetni redaktorzy, więc czuję trochę niedosyt, że nie mieli gdzie rozwinąć skrzydeł. Przynajmniej kilka tekstów aż się prosi o rozwinięcie, szersze konteksty, więcej miejsca. Zupełnie rozumiem ideę tego wydawnictwa, które najwyraźniej miało być bardziej swoistym hołdem, niż encyklopedią czy rozprawką naukową. Było to klarowne już od etapu składania preorderów, więc nie jestem rozczarowany, jedynie nie w pełni nasycony, bo całość połknąłem w trzy dni, a i tak sobie oszczędnie dawkowałem lekturę. Jednocześnie zdaje sobie sprawę, że gdyby napchać tam więcej tekstu, to i cena wydawnictwa zapewne poszłaby w górę (bo wierszówki), a i sami autorzy niekoniecznie mają może czas na pisanie esejów, przynajmniej nie wszyscy.Więc tak, teksty fajne, perspektywa spojrzeń na cykl ciekawa, ale wszystko dla mnie za krótkie, bo potencjał był oczywisty.Wydawnictwo jest piękną ozdobą półki, sentymentalną uciechą dla oka i pod tym kątem jestem w pełni zadowolony.Jak najbardziej jestem zainteresowany kolejnymi albumami poświęconymi innym cyklom gier.Jedyny poważny minus, to ten, że w każdym tomie zamieszczono identyczną treść. Zorientowałem się dopiero pod koniec trzeciego tomu.
Opublikowano piątek o 19:322 dni Jakieś marne 20 linijek?! Nawet mi się tego czytać nie chce, obijasz się!
Opublikowano piątek o 19:392 dni Autor Jak taka krótka recenzja, to tam chyba więcej obrazków niż tekstu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Na przyszłość prosiłbym o pominięcie cykli Wiedźmin i GTA. Człowiek już tym rzyga jak "co numer" jest coś o obu seriach w PE i wszędzie w internecie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. O Wiedźminie robi specjala konkurencja, trudno żeby i oni napisali coś innego, co już nie było wałkowane setki razy.