Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill: Początki - części 1-4

Featured Replies

Opublikowano

To już bardziej pytanie, co po tym opcjonalnym GTA i RE, bo nawet jak na PGA temat się pojawiał i z kilkoma Czytelnikami rozmawiałem/pytałem, to nie było oczywistych odpowiedzi. Ktoś Tekkena wspomniał, jakiś Mass Effect się przewinął, ale nic takiego "to musi być!".

• Odpowiedzi 505
  • Wyświetleń 37,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Łapcie kilka fotek, a ja ruszam z pakowaniem :)

• Silent Hill: Początki – części 1-4 - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme   Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 49,99 zł potrwa do 11 maja. Od 12 maja regularna cena 59,99 zł. W

• KOMODO
    KOMODO

Autorzy mają płacone za znaki a nie za strony, więc dla nich interesem jest natrzaskać jak najwięcej a nie jak najmniej. To ja wymyśliłem mniejszą ilość znaków. Albo inaczej - wymyślił ją prasowy stan

Opublikowano

Final Fantasy, pozdrawiam. Kopalnia artykułów i historii.

Opublikowano

Fortnite.

Moze kilku na forum poplacze ale wy zarobicie miliony.

Opublikowano

No tematów to jest na pęczki najlepiej przeplatać raz mniej znaną serią żeby sobie później ewentualnie odbić czymś popularniejszym, licze że sprzedaż sie długo utrzyma bo silencikowie wydanie mi się podobało. Falloucika bym chętnie zobaczył, ale czy konsolorze coś wiedzą o 1 i 2? smutas

Opublikowano

No ty nic nie wiedziales o SH a kupiles i sie w koncu dowiedziales.

Opublikowano

Bethesda, właśnie, gdzie są moje porciki F1 i 2 na konsolety, chyba nie jest aż tak trudno przenieść interfejs z klikania myszkiem na pada i podbić trochę rozdziałkę sprajtów

Opublikowano

@Perez w maju 2026 tuż przed premierą GTAVI rzucasz album z trylogią GTA III, Vice City i San Andreas i śpisz na pieniądzach, szefie

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał(a):

No ty nic nie wiedziales o SH a kupiles i sie w koncu dowiedziales.

nie dowiedziałem sie zbytnio nic nowego

Opublikowano

To w takim razie seria o RE dla ciebie jest tez bez sensu.

Opublikowano
7 minut temu, Perez napisał(a):

To już bardziej pytanie, co po tym opcjonalnym GTA i RE, bo nawet jak na PGA temat się pojawiał i z kilkoma Czytelnikami rozmawiałem/pytałem, to nie było oczywistych odpowiedzi. Ktoś Tekkena wspomniał, jakiś Mass Effect się przewinął, ale nic takiego "to musi być!".

To może jakaś ankieta na forum i FB jak już będzie lista serii z potencjałem o których redakcja chciała by popisać.

7 minut temu, Pupcio napisał(a):

Falloucika bym chętnie zobaczył, ale czy konsolorze coś wiedzą o 1 i 2? smutas

Redaktor prowadzący już jest xd ZAX | Krypta | Fandom

Opublikowano
5 minut temu, Mejm napisał(a):

To w takim razie seria o RE dla ciebie jest tez bez sensu.

Oglądanie zombie screenów na tym śmierdzącym papierze ma zawsze sensasax

Opublikowano

Temat "drugich tomów" raz poruszanych serii to coś czego nie można wykluczyć ale ma na ten moment najniższy priorytet. Jest na razie o czym pisać. Po Metal Gear Solid oddaje stery nad formatem innym ambitnym zgredom, a ci już nawet uformowali krótką, dwuosobową kolejkę i palą się już do roboty ). Powrotów do albumów na razie nie planuje, chyba, że będziemy robić trylogię Fumito Uedy to wtedy nie popuszczę ;)

Opublikowano
4 minuty temu, KOMODO napisał(a):

oddaje stery nad formatem innym ambitnym zgredom, a ci już nawet uformowali krótką, dwuosobową kolejkę i palą się już do roboty

Aa, czyli pentalogia the last of us.

Opublikowano
33 minuty temu, Mejm napisał(a):

Fortnite.

Moze kilku na forum poplacze ale wy zarobicie miliony.

W pakiecie z Robloksem!

Opublikowano

Filozoficzne rozprawy Adamusa o Minecrafcie może by się przyjęły, ale nie wiem, czy ten target lubi czytać, chociaż to album, to może obrazki wystarczą.

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Perez napisał(a):

W pakiecie z Robloksem!

Fajnie by było czasem zarobić, a nie ciągle dokładać. Jakiś Fortnite, Roblox, Pokemony.

Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał(a):

Fajnie by było czasem zarobić, a nie ciągle dokładać. Jakiś Fortnite, Roblox, Pokemony.

Ladna proba przemycenia swojej ulubionej serii, w ktora graja 30 i 40 latkowie, pod pozorem gry dla dzieci i mlodziezy.

Opublikowano

I - o zgrozo - dobrze się przy tym bawią oraz mają z tego frajdę.

Opublikowano

O, widze ze dotarlo )

Opublikowano
  • Autor

Pokemony? Marka która łączy pokolenia, wystarczy się przejść na jakiś turniej, ludzie przychodzą całymi rodzinami. Takim specjalem na pewno można wyjść poza bańke hardkorowych czytelników PE i sprzedać więcej niż 1000 egezmplarzy, żęby wyjść na zero, szczególnie, że nowy wydawca wrzuca numery na empik.

Opublikowano

Dobrze, niech się wstydzą. Przy grach się kontempluje, to nie są żadne zabawki.

Opublikowano

Z rzeczy które może się nie sprzedadzą, ale ja byłbym zadowolony, to poproszę jeszcze album z zeldami: Ocarina of Time, Majora's Mask, Wind Waker i może być jeszcze Twilight Princess.

Poza tym oczywiście trylogia pierwszych residentów, Fajnale 7-9 + Tactics. Pomysł z grami mistrza Uedy też bardzo fajny.