Skocz do zawartości

Silent Hill: Początki - części 1-4

Featured Replies

• Odpowiedzi 417
  • Wyświetleń 24,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Łapcie kilka fotek, a ja ruszam z pakowaniem :)

• Silent Hill: Początki – części 1-4 - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme   Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 49,99 zł potrwa do 11 maja. Od 12 maja regularna cena 59,99 zł. W

• KOMODO
    KOMODO

Autorzy mają płacone za znaki a nie za strony, więc dla nich interesem jest natrzaskać jak najwięcej a nie jak najmniej. To ja wymyśliłem mniejszą ilość znaków. Albo inaczej - wymyślił ją prasowy stan

Opublikowano
21 minut temu, Basior napisał(a):

Pytanie czy na tym etapie juz wiadomo, ze będzie kolejny taki album?

Taki plan. To na co czekaliśmy, to Wasze opinie o tym projekcie, a te są w przeważającej większości dobre, a nawet bardzo dobre. Forma wydania też się spodobała, wiele osób chwali, że są zaskoczeni, że aż tak to wyszło. Sprzedażowo też bardzo OK, bo przy sporo wyższej cenie w porównaniu do miesięcznika/specjali mamy już z 1900 egz.

Tak że wstępnie jest plan na wydanie czegoś w okolicach połowy listopada.

Opublikowano

Day one, na półeczce elegancko się prezentuje więc trzeba zebrać całą kolekcje o czym by przyszłe wydania nie były gigabeta

Opublikowano
12 minut temu, Perez napisał(a):

czegoś

Czego?

Opublikowano
10 minut temu, Mejm napisał(a):

Czego?

Narady trwają, nikt nie chce Football Managera ;(

Opublikowano
  • Autor

Ale bym poczytał specjala od Kubicy o jrpg albo grach ze złotej ery Squarebanderas

Opublikowano
2 godziny temu, Perez napisał(a):

Narady trwają, nikt nie chce Football Managera ;(

Cisnij ich tam. Lepszy FM niz kolejna kolekcja tych samych tekstow z 30 lat o mgs, ff, halo, residencie i innych doomach.

Najchetniej poczytalbym cos o uniwersum Warhammera. Marka przezywa (kolejny) renesans, ciagle jakies gierki wychodza w roznych gatunkach, sposcizna ogromna, tematow wiele - od ksiazek do bitewniakow przez fantasy po 40k. Sama marka dosc popularna ale tekstwo mysle, ze jeszcze malo przeruchana w porownaniu do wspomnianych.

Opublikowano

Znajomy którego namówiłem na zakup tego wspaniałego wydania już mnie pytał czy planowane jest drugie wydanie? Wspomniał też, że teraz każdy dzień w pracy tylko czeka jak się skończy i wróci do domu by móc czytać dalej.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Zamówiłem razem z SNEM Extreme, poczekam sobie :)

Opublikowano

Poproszę o wydanie z Crash Bandicoot:)

Opublikowano
24 minuty temu, Danny85 napisał(a):

Kiedy będzie w Empiku?

Dobre pytanie... Miałem już teraz im podesłać część, ale chyba za mało wydrukowałem i nie chcę skończyć jak z PC Extreme, że poszło do Empiku, a mi się podręczny zapas prawie wyczerpał. Tak że jeszcze pokminię i może wzorem PC gdzieś po miesiącu pojawi się wydanie w Empikach.

Opublikowano

Ale poinformujesz na facebooku? Nie chciałbym przegapić.

Już szkoda mi kasy na te wysyłki. Wolę kupić stacjonarnie. Tyle kasy człowiek traci na te paczki!!!

Opublikowano
5 godzin temu, Danny85 napisał(a):

Ale poinformujesz na facebooku? Nie chciałbym przegapić.

Już szkoda mi kasy na te wysyłki. Wolę kupić stacjonarnie. Tyle kasy człowiek traci na te paczki!!!

Tak, jasne, jesli do tego dojdzie, będziemy informowac. A co do wysyłek - nie masz Smarta na Allegro? Bo wtedy za free.