Opublikowano środa o 16:174 dni Fantastyczny papier, mnie ilość tekstu wystarcza, bo to właśnie fajne jako taki album, większe arty, screeny.
Opublikowano czwartek o 10:444 dni Pytanie czy na tym etapie juz wiadomo, ze będzie kolejny taki album?
Opublikowano czwartek o 11:094 dni 21 minut temu, Basior napisał(a):Pytanie czy na tym etapie juz wiadomo, ze będzie kolejny taki album?Taki plan. To na co czekaliśmy, to Wasze opinie o tym projekcie, a te są w przeważającej większości dobre, a nawet bardzo dobre. Forma wydania też się spodobała, wiele osób chwali, że są zaskoczeni, że aż tak to wyszło. Sprzedażowo też bardzo OK, bo przy sporo wyższej cenie w porównaniu do miesięcznika/specjali mamy już z 1900 egz. Tak że wstępnie jest plan na wydanie czegoś w okolicach połowy listopada.
Opublikowano czwartek o 11:114 dni Day one, na półeczce elegancko się prezentuje więc trzeba zebrać całą kolekcje o czym by przyszłe wydania nie były
Opublikowano czwartek o 11:334 dni 10 minut temu, Mejm napisał(a):Czego?Narady trwają, nikt nie chce Football Managera ;(
Opublikowano czwartek o 11:384 dni Autor Ale bym poczytał specjala od Kubicy o jrpg albo grach ze złotej ery Square
Opublikowano czwartek o 13:594 dni 2 godziny temu, Perez napisał(a):Narady trwają, nikt nie chce Football Managera ;(Cisnij ich tam. Lepszy FM niz kolejna kolekcja tych samych tekstow z 30 lat o mgs, ff, halo, residencie i innych doomach.Najchetniej poczytalbym cos o uniwersum Warhammera. Marka przezywa (kolejny) renesans, ciagle jakies gierki wychodza w roznych gatunkach, sposcizna ogromna, tematow wiele - od ksiazek do bitewniakow przez fantasy po 40k. Sama marka dosc popularna ale tekstwo mysle, ze jeszcze malo przeruchana w porownaniu do wspomnianych.
Opublikowano czwartek o 18:243 dni Znajomy którego namówiłem na zakup tego wspaniałego wydania już mnie pytał czy planowane jest drugie wydanie? Wspomniał też, że teraz każdy dzień w pracy tylko czeka jak się skończy i wróci do domu by móc czytać dalej. Edytowane czwartek o 18:483 dni przez Mantis
Opublikowano czwartek o 18:303 dni Eleganckie wydanie, wybór okładki nieprzypadkowy, musiałem dopasować do tatuażu.
Opublikowano piątek o 10:063 dni 24 minuty temu, Danny85 napisał(a):Kiedy będzie w Empiku?Dobre pytanie... Miałem już teraz im podesłać część, ale chyba za mało wydrukowałem i nie chcę skończyć jak z PC Extreme, że poszło do Empiku, a mi się podręczny zapas prawie wyczerpał. Tak że jeszcze pokminię i może wzorem PC gdzieś po miesiącu pojawi się wydanie w Empikach.
Opublikowano piątek o 23:022 dni Ale poinformujesz na facebooku? Nie chciałbym przegapić.Już szkoda mi kasy na te wysyłki. Wolę kupić stacjonarnie. Tyle kasy człowiek traci na te paczki!!!
Opublikowano sobota o 04:242 dni 5 godzin temu, Danny85 napisał(a):Ale poinformujesz na facebooku? Nie chciałbym przegapić.Już szkoda mi kasy na te wysyłki. Wolę kupić stacjonarnie. Tyle kasy człowiek traci na te paczki!!!Tak, jasne, jesli do tego dojdzie, będziemy informowac. A co do wysyłek - nie masz Smarta na Allegro? Bo wtedy za free.