Opublikowano wczoraj o 16:23 1 dzień 13 minut temu, XM. napisał(a):Pograłem chwilę i niestety nadal po 30 latach nie potrafią prześcignąć ctr. :/ ten open world mega syfNie Tak Open world i ogólnie single jest bez sensu, po co mam jeździć po tych mapach?nadal ta gra to tylko multi. A to jest absolutny top.
Opublikowano wczoraj o 16:29 1 dzień Właśnie z młodym z 2h graliśmy online na podzielonym ekranie. Ale to śmiga, zero laga, no i co to są za emocje. Naprawdę to nie jest gra do singla.
Opublikowano wczoraj o 16:49 1 dzień 18 minut temu, balon napisał(a):Właśnie z młodym z 2h graliśmy online na podzielonym ekranie. Ale to śmiga, zero laga, no i co to są za emocje. Naprawdę to nie jest gra do singla.szkoda, za 3 i pół bomby to powinna być do singla też
Opublikowano wczoraj o 16:53 1 dzień Godzinę temu, Mari4n napisał(a):@voi tekku nie widzę żadnej opcji od tego. Jak jedziesz to masz po drodze zajazdy z żarciem zmieniającym strój?u mnie GP singlowe wyglada tak że konczy się wyscig, dostaje podsumowanie i wczytywanie nastepnego, czyli tak jak w MK8. Zaraz odpalę, może czegoś nie widzę i jest tam gdzieś opcja kontynuacji.
Opublikowano wczoraj o 16:55 1 dzień Też mam wczytywanie po podsumowaniu, ale startuję z mety poprzedniego wyścigu, i jadę sprint do następnej trasy. Sprint i wyścig jest jako jedno. Jak spojrzysz na minimapę to zobaczysz.
Opublikowano wczoraj o 16:57 1 dzień 7 minut temu, bartiz napisał(a):szkoda, za 3 i pół bomby to powinna być do singla teżBiorąc pod uwagę, że zapewne będziemy ją męczyć całą generację, to uważam że cena bardzo uczciwa :)
Opublikowano wczoraj o 17:13 1 dzień 12 minut temu, Mari4n napisał(a):Też mam wczytywanie po podsumowaniu, ale startuję z mety poprzedniego wyścigu, i jadę sprint do następnej trasy. Sprint i wyścig jest jako jedno. Jak spojrzysz na minimapę to zobaczysz.racja juz czaje, tylko jest to czesc 1/4 GP, myślałem ze to będzie inaczej wyglądać, tzn wyscig na okrążenia, potem dojazd do nastepnej lokacji, znowu wyscig itd.
Opublikowano wczoraj o 17:17 1 dzień Kurwa ponad 200h w mk8d a tu doba nie minęła i już mi się grać nie chce, jestem rozczarowany world, przerost formy nad treścią
Opublikowano wczoraj o 17:25 1 dzień Dobrze, że ctr za 89zl też może być na całą generację i w dodatku do singla
Opublikowano wczoraj o 17:38 1 dzień Brak mirroraBrak 200ccBrak turniejowBrak statystyk Wymuszone dojazdy jako część wyścigu przez co dwa środkowe tory w gp robimy faktycznie tylko po 1 okrążeniu Te dojazdy to często nudna prosta Ok ładowanie skoku i dzięki temu jeżdżenie po rurach czy po ścianach jest mega skillowe ale znowu czemu to jest na tym samym guziku co drift
Opublikowano wczoraj o 17:56 1 dzień Póki co ograłem z żoną 7 pucharków w singlu, ale na splicie na 150cc i zabawa była przednia. Zrobimy ostatni, pogramy jeszcze kilka godzin i też wbijemy na multi, a wtedy to już będzie ogień. Jak dla mnie gra jeszcze lepsza niż 8 i 8 Deluxe, ale fakt że brakuje mirrora i 200cc, które jestem przekonany, że wlecą za jakiś czas. Misji jeszcze nie robiłem. Edit: grałbym więcej, ale sprawdzenie jak działa Xeno 2 spowodowało, że kończę już drugi rozdział. Edytowane wczoraj o 18:03 1 dzień przez funditto
Opublikowano wczoraj o 18:13 1 dzień 16 minut temu, funditto napisał(a):Póki co ograłem z żoną 7 pucharków w singlu, ale na splicie na 150cc i zabawa była przednia. Zrobimy ostatni, pogramy jeszcze kilka godzin i też wbijemy na multi, a wtedy to już będzie ogień. Jak dla mnie gra jeszcze lepsza niż 8 i 8 Deluxe, ale fakt że brakuje mirrora i 200cc, które jestem przekonany, że wlecą za jakiś czas. Misji jeszcze nie robiłem.Edit: grałbym więcej, ale sprawdzenie jak działa Xeno 2 spowodowało, że kończę już drugi rozdział.No i jak działa xeno 2?
Opublikowano wczoraj o 18:18 1 dzień 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):No i jak działa xeno 2?Gram w docku, rozdziałka więc chyba bez zmian, ale ta fabuła i ten gameplay są tak genialne, że to nie istotne. Będzie trzecie przejście, a jak zrobią patcha to kiedyś zrobię czwarte ;)
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Nowe dopałki to też sroga chujnia, kurwa na chuj to pióro xddddd
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 17 minut temu, Daffy napisał(a):Nowe dopałki to też sroga chujnia, kurwa na chuj to pióro xdddddPrzed chwilą dzięki niemu przeskoczyłem wroga na drodze.Weźcie mi wytłumaczcie jak downowi - połączyłem się z kolegą w pokoju i możemy grać tylko knockout z botami. Jak zrobić żebym był razem z nim w party i żebyśmy wtedy dołączyli do jakiegoś knockouta z obcymi ludźmi?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Akurat powerupy w większości świetne, np. powiększanie czy młotki
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ficuś kupił za kare to nintendo niestety i teraz go zmuszają do grania na sd oled garfield cart lepszy
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. To jak z tym dołączaniem do randomow będąc w party z kolegą? ._.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ale jak pisze obiektywna prawdę to niektorych dupa boli że kupiłem switcha2 za kare xdddd