Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mario Kart World

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, XM. napisał(a):

Pograłem chwilę i niestety nadal po 30 latach nie potrafią prześcignąć ctr. :/ ten open world mega syf

Nie

Tak

Open world i ogólnie single jest bez sensu, po co mam jeździć po tych mapach?

nadal ta gra to tylko multi. A to jest absolutny top.

• Odpowiedzi 397
  • Wyświetleń 21,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pięknie ta gra obnażyła poziom dziennikarstwa gierkowego. W każdej recenzji w minusach "brak mirrora", bo małpy piszą recenzję po 3 wyścigach i są tak przyzwyczajone do kupowania wszystkiego w dlc za

• Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

• maciucha
    maciucha

Tak. Kto pierwszy w pchlim targu

Opublikowano

Właśnie z młodym z 2h graliśmy online na podzielonym ekranie. Ale to śmiga, zero laga, no i co to są za emocje. Naprawdę to nie jest gra do singla.

Opublikowano
18 minut temu, balon napisał(a):

Właśnie z młodym z 2h graliśmy online na podzielonym ekranie. Ale to śmiga, zero laga, no i co to są za emocje. Naprawdę to nie jest gra do singla.

szkoda, za 3 i pół bomby to powinna być do singla też

Opublikowano
Godzinę temu, Mari4n napisał(a):

@voi tekku nie widzę żadnej opcji od tego. Jak jedziesz to masz po drodze zajazdy z żarciem zmieniającym strój?

u mnie GP singlowe wyglada tak że konczy się wyscig, dostaje podsumowanie i wczytywanie nastepnego, czyli tak jak w MK8. Zaraz odpalę, może czegoś nie widzę i jest tam gdzieś opcja kontynuacji.

Opublikowano

Też mam wczytywanie po podsumowaniu, ale startuję z mety poprzedniego wyścigu, i jadę sprint do następnej trasy. Sprint i wyścig jest jako jedno. Jak spojrzysz na minimapę to zobaczysz.

Opublikowano
7 minut temu, bartiz napisał(a):

szkoda, za 3 i pół bomby to powinna być do singla też

Biorąc pod uwagę, że zapewne będziemy ją męczyć całą generację, to uważam że cena bardzo uczciwa :)

Opublikowano
12 minut temu, Mari4n napisał(a):

Też mam wczytywanie po podsumowaniu, ale startuję z mety poprzedniego wyścigu, i jadę sprint do następnej trasy. Sprint i wyścig jest jako jedno. Jak spojrzysz na minimapę to zobaczysz.

racja juz czaje, tylko jest to czesc 1/4 GP, myślałem ze to będzie inaczej wyglądać, tzn wyscig na okrążenia, potem dojazd do nastepnej lokacji, znowu wyscig itd.

Opublikowano

Kurwa ponad 200h w mk8d a tu doba nie minęła i już mi się grać nie chce, jestem rozczarowany world, przerost formy nad treścią

Opublikowano

Miała być na całą generacje a tu nawet weekendu nie wytrzyma

Opublikowano

Dobrze, że ctr za 89zl też może być na całą generację i w dodatku do singla obama

Opublikowano

Brak mirrora

Brak 200cc

Brak turniejow

Brak statystyk

Wymuszone dojazdy jako część wyścigu przez co dwa środkowe tory w gp robimy faktycznie tylko po 1 okrążeniu

Te dojazdy to często nudna prosta

Ok ładowanie skoku i dzięki temu jeżdżenie po rurach czy po ścianach jest mega skillowe ale znowu czemu to jest na tym samym guziku co drift

Opublikowano

Póki co ograłem z żoną 7 pucharków w singlu, ale na splicie na 150cc i zabawa była przednia. Zrobimy ostatni, pogramy jeszcze kilka godzin i też wbijemy na multi, a wtedy to już będzie ogień. Jak dla mnie gra jeszcze lepsza niż 8 i 8 Deluxe, ale fakt że brakuje mirrora i 200cc, które jestem przekonany, że wlecą za jakiś czas. Misji jeszcze nie robiłem.

Edit: grałbym więcej, ale sprawdzenie jak działa Xeno 2 spowodowało, że kończę już drugi rozdział.

Edytowane przez funditto

Opublikowano
16 minut temu, funditto napisał(a):

Póki co ograłem z żoną 7 pucharków w singlu, ale na splicie na 150cc i zabawa była przednia. Zrobimy ostatni, pogramy jeszcze kilka godzin i też wbijemy na multi, a wtedy to już będzie ogień. Jak dla mnie gra jeszcze lepsza niż 8 i 8 Deluxe, ale fakt że brakuje mirrora i 200cc, które jestem przekonany, że wlecą za jakiś czas. Misji jeszcze nie robiłem.

Edit: grałbym więcej, ale sprawdzenie jak działa Xeno 2 spowodowało, że kończę już drugi rozdział.

No i jak działa xeno 2?

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

No i jak działa xeno 2?

Gram w docku, rozdziałka więc chyba bez zmian, ale ta fabuła i ten gameplay są tak genialne, że to nie istotne. Będzie trzecie przejście, a jak zrobią patcha to kiedyś zrobię czwarte ;)

Opublikowano

Nowe dopałki to też sroga chujnia, kurwa na chuj to pióro xddddd

Opublikowano
17 minut temu, Daffy napisał(a):

Nowe dopałki to też sroga chujnia, kurwa na chuj to pióro xddddd

Przed chwilą dzięki niemu przeskoczyłem wroga na drodze.

Weźcie mi wytłumaczcie jak downowi - połączyłem się z kolegą w pokoju i możemy grać tylko knockout z botami. Jak zrobić żebym był razem z nim w party i żebyśmy wtedy dołączyli do jakiegoś knockouta z obcymi ludźmi?

Opublikowano

Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Ficuś kupił za kare to nintendo niestety i teraz go zmuszają do grania smutas na sd oled garfield cart lepszy

Opublikowano

To jak z tym dołączaniem do randomow będąc w party z kolegą? ._.

Opublikowano

Ale jak pisze obiektywna prawdę to niektorych dupa boli że kupiłem switcha2 za kare xdddd