Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 4 godziny temu, Pharaun napisał(a):Ech...Zrobili naprawdę sporo fajnych tras (nawet tych odświeżonych), ale co z tego, większość wyścigu poświęcamy na jazdę przed siebie szerokimi dojazdówkami. Chaos na tych dojazdówkach ogromny, wiadomo że w tego typu racerach zawsze jest spory element losowości ze względu na bronie, ale teraz to już jest po prostu masakra. Odnoszę wrażenie że kiedy jest pełne lobby (albo prawie) to skill nie ma już żadnego znaczenia, dostajesz po dupie non stop. Zrobili świetny tryb knockout, ale co z tego, skoro nie możesz normalnie zagrać ze znajomymi i randomami. Usunęli turnieje, w które w MK8D grałem często. Usunęli flagi narodowości przy graczach online - fajnie było wiedzieć z kim się ścigasz.Generalnie duże iks de. Ta gra ma ogromny potencjał i kilka fajnych, świeżych pomysłów, niestety zamiast połączyć je z tym co znane i dobre, to wciskają na siłę swoje, według mnie, niezbyt przemyślane idee. Zresztą nie tylko według mnie, z tego co czytam, głównie na reddicie, to jest całą masa ludzi wkurzonych tymi brakami w trybie online i wciskaniem tras z dojazdówkami. Pozostaje liczyć, że nintendo posłucha fanów i coś z tym zrobi w kolejnych aktualizacjach. Ale biorąc pod uwagę ostatni update, gdzie poszli w drugą stronę i usunęli z losowania randomową trasę bez dojazdówek, to jest to mocno wątpliwe xDMario Kart 8 Deluxe dalej niedoscignione jesli chodzi o te serie. world kupilem na premiere i moze z 5-6 godzin wbilem przez pierwsze kilka dni i potem nawet nie odpalilem. Ta gra to porazka i tyle
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 11 godzin temu, Pharaun napisał(a):Zrobili naprawdę sporo fajnych trasNajlepsze jest to, że mam prawie 30h (singiel +online), a większości tych tras jakoś nie mogę przywołać w pamięci. Zjebana struktura gry, gdzie nawet w GP w singlu właściwa trasa jest jakimś tam krótkim fragmentem na koniec powoduje, że ich po prostu nie kojarzę. Dojazdówki niech sobie będą, ale czemu nie mogły być o połowę krótsze + pełnoprawne 3 okrążenia trasy właściwej? Dlaczego muszą one być też w GP online, skoro są już w eliminatorze, gdzie świetnie pasują? Dlaczego jak już są, to muszą wyglądać jak wyglądają, tj szeroka nudna prosta z ładnym otoczeniem? Tyle pytań, a na wszytskie jedna odpowiedź: Bo tak i chuj.Wiem, powtarzam się, ale wkurwia mnie to, bo gra się w to świetnie, knockout jest kozacki i pewnie 100h pęknie, ale chińczyki musiały odebrać radość życia graczom swoimi kilkoma upośledzonymi pomysłami, Po cichu wierzę, że może za kilka lat przy okazji jakiegoś dlc z trasami jakoś to zmienią, a póki co pozostaje chyba pogodzić się z faktem że jest jak jest.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Łudziłem się że zrozumieją co chcą ludzie ale ostatni patch pozbawił mnie złudzeń. To wygląda jawnie jak powiedzenie przez Nintendo wprost że dla tych co chcą tory mamy MK8D, a na World mieliśmy koncepcje dojazdów i macie się z nią bawić i chuj. Chyba tylko wyniki sprzedaży by ich zmusiły do przemyśleń ale tu nie ma się co łudzić bo to pewnie będzie przez całą generację evergreen i najlepiej sprzedająca się gra w dziejach S2
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 godzin temu, snejk04 napisał(a):większości tych tras jakoś nie mogę przywołać w pamięciTak na szybko, z fajniejszych, to Great ? Block Ruins i Boo Cinema mi przychodzą do głowy. Ale co z tego, skoro nie można się nimi nacieszyć... Zgadzam się z Tobą w 100%, zjebali to i ja też też wkurw mocno, bo potencjał jest duży. Chciałbym zapytać o te dojazdówki pomysłodawcę twarzą w twarz, co nim/nimi kierowało Albo brak tych narodowości, no kur... Niby mały szczegół, ale był i cieszył, tak jak ktoś już wspomniał - fajnie było czasem zobaczyć polską flagę na pierwszym miejscu, a za nią całą zgraję japończyków czy niemców A brak opcji dołączenia do znajomego w knockout to już po prostu brak słów, kpina. 3 godziny temu, Daffy napisał(a):Łudziłem się że zrozumieją co chcą ludzie ale ostatni patch pozbawił mnie złudzeńJa mam jeszcze jakąś małą nadzieję, gra zapewne będzie wspierana przez długi, długi czas. Może pod naporem fanów coś zmienią. Albo sami dostrzegą że coś jest nie tak, bo jak ktoś wspomniał, lobby klasycznych wyścigów już teraz coraz częściej bywa dosyć puste. Poza tym, jak się nad tym zastanowić, prędzej czy później dodadzą nowe trasy. I jak to będzie wyglądało? Umieszczą je na obecnej mapie? Rozbudują mapę? Najlepiej by było jakby po prostu dorzucali traski, i usunęli w trybie wyścigów online dojazdówki. Albo, jak snejk04 wspomniał, żeby je maksymalnie skrócili.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja to bym chciał jakieś statystyki dostać nawet do wglądu własnego bo już straciłem rachube z moimi wygranymi
Opublikowano 53 minuty temu53 min Statsy, dojazdy, brak możliwości grania z znajomymi w knockout xddddOdjebali strasznie dla mnie, jeszcze tym bardziej boli bo małe zmiany by mogły uczynić z tej części zajebisty tytuł bo core jest super