Opublikowano poniedziałek o 18:074 dni Mimo że to ta sama formuła to mk8d było mniej randomowe bo po prostu było mniej przeciwników na torze przez co łatwiej było się bronić
Opublikowano poniedziałek o 18:174 dni Nintendo powinno jak najszybciej wrzucic ten tryb sciagania sie tylko na torach bez dojazdow z 12 pojazdami. Latwy fix, ale Nintendo jest uparte.Samo sciganie sie na dojazdach nie przeszkadza mi az tak bardzo. Dojazdy maja tez sporo atrakcji w wielu miejscach. Krajobrazy wyglada swietnie, sporo sie dzieje, ale nawet ja - zaczynajacy przygode z Mario Kart dopiero od World - czuje potrzebe wlaczenia trybu wyscigow tylko na trasach dla roznorodnosci i by po prostu miec wybor. Edytowane poniedziałek o 18:214 dni przez Lukas_AT
Opublikowano środa o 08:442 dni Wjechał pacz, dojazdów nie usunęli narazie, ale chyba beton kruszeje bo dodali różne pierdoły xD
Opublikowano środa o 08:462 dni Autor A zmienia kiedyś to, że auto z nitro czy bez jedzie taka samą prędkością?
Opublikowano środa o 10:322 dni też macie wrażenie laga przy rozpoczynaniu driftu? tv mam w trybie gry, a czuć jakby był spory input lag, albo za długa animacja w porównaniu do mk8
Opublikowano wczoraj o 18:15 1 dzień Autor Wszytskich clownujacych zapraszam ! Jak zwykle wychodzi znajomość gry w którą gracie BEKA
Opublikowano wczoraj o 18:21 1 dzień Dlatego milion razy pisałem, ta gra jest do wyprostowania jednym patchem ale oni się uparli, ilość błędnych decyzji nie mieści się w głowie.
Opublikowano wczoraj o 18:55 1 dzień 38 minut temu, XM. napisał(a):Wszytskich clownujacych zapraszam ! Jak zwykle wychodzi znajomość gry w którą gracie BEKAPisałeś o nitro a nie trikach
Opublikowano wczoraj o 19:24 1 dzień Autor 29 minut temu, Pupcio napisał(a):Pisałeś o nitro a nie trikach Przecież tutaj wszytsko jest pokazane jak wpływa. Kurwa nawet tyle trudno sobie nie zadałeś. Typowe.
Opublikowano wczoraj o 19:36 1 dzień Obejrzałem i nie było tam nic o używaniu grzybków, jedzenia czy tego pędu jak się za kimś jedzie. Jak zwykle największe problemy z grą mają ludzie którzy w nią nie grają
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. O nie, po prostej drodze jedzie się szybciej po prostu jadąc, a nie driftując w lewo i prawo jak małpa. Jak oni śmieli zmienić gameplay! Gra zepsuta, wysyłam reklamację do Nintendo. Przecież wiadomo, że jak się robi jakąś serię gier, to metodą CTRL+C, CTRL+V, prawda?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Powodzenia w takim driftowaniu gdy kolo ciebie jezdzi 20 innych graczy. To juz lepiej probowac wykorzystywac tunel aerodynamiczny.Czekamy na te wersje gry: Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wsparcie tej gry dramat. Wczoraj grałem normalne wyścigi i rzeczywiście zmienili te dojazdówki no i jest całkiem spoko, ale dopóki nie poprawią czasu startowania tych wyścigów no to sorki ale zostane przy knockout tour bo na normalnych wyścigach to ja więcej siedze w lobby niż sie ścigam
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ciekawe ile jeszcze patchy wydadzą zanim będzie można podejrzeć swoje statystyki wyścigów lub kogoś, o jakiś sensownych eventach to nawet nie marzę
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ten brak statystyk to jest porażka straszna. Wersja beta która pewnie otrzyma kiedyś jakąś platną wersję 2.0