Opublikowano wtorek o 18:151 dzień Jak będzie chwila to czemu nie, dzisiaj pyknąłem parę razy w Knockout i chociaż ssę kule i tylko raz na 6 wyścigów byłem drugi to zabawa jest przednia Ten chaos na trasie jest świetny.
Opublikowano wtorek o 21:021 dzień 3 godziny temu, Daffy napisał(a):Ktoś tu chętny kiedyś się pościgac i sprawdzić voice chata?Oczywiście. Z chęcią dołączę jak tylko będą przy konsoli. Gorzej, że raczej walę spontany. Odpalam na 30-40 min. Pogram toście online, zrobię kilka misji i spadam. Dawajcie znać (może jakaś grupa) i jak tylko będę mógł, to z chęcią zawsze dołączę.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. To jak to naprawdę wygląda z tą mechaniką jazdy ??Bo natrafiłem na kilka recenzji na jutubku, które narzekają na zmiany w nim. Brak wyboru kategorii pojazdu, opon, lotni, gramatury postaci, etc.I czy rzeczywiście jest mniej pełnokrwistych torów do ścigania (bo recenzenci narzekają na to, że "dojazdy" są traktowane jako pełnoprawne plansze) ??Jak oceniacie model jazdy względem Mario Kart 8 ?? Bo dopiero Ósemka na WiiU/Switch przekonała mnie do tej ścigałki - poprzednie odsłony na Wii czy GameCube nie zatrzymały mnie na długo właśnie przez ten element. Jakby to napisać... grając na poprzednich odsłonach czułem, że ścigam się na kartonowych pojazdach, coś po prostu nie grało w fizyce jazdy. Zmienili coś w tym aspekcie w World względem Ósemki ?? Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Damk