Opublikowano 12 godzin temu12 godz. To trochę lipe dali, bo ta kopalnia początkowa to bardziej zniechęca niż zachęca.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 13 minut temu, Daffy napisał(a):Całe Nintendo, dać w demku jedyny chujowy etap z gierki xdddProszę zachować obiektywność i kierować się faktami, BIOM 100 też jest dostępny w demku a to już ta cała kolorowa Lagoona
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mi wolno idzie przechodzenie, bo jakoś ostatnio w wiele gier naraz gram na s2 i ps5, ale jak chce sobie w coś odprężającego pograć to odpalam Bananze i sobie szukam bananów, sprawdzam ile mogę rozwalić terenu. Tym sposobem będę w to grał pewnie z pół roku jeszcze. Jak dla mnie to must have i ogromny powiew świeżości. Zawsze jak nie siądzie, to można odsprzedać karta, cena pewnie długo się jeszcze utrzyma. A odpalenie bananzy pierwszej to czysty fun.