Opublikowano niedziela o 18:574 dni Nie no, złoto to chyba kwestia minut jak ktoś by chciał farmić. W tej grze są dosłownie góry złota pod koniec. I trąba. Powiedzmy, że parę razy mając taką górę po drodze, korzystałem.Gorzej z chipsami. Kto jeszcze gra i się zastanawia, co na siebie założyć - ekwipunek z chipsami pewnie najbardziej wpływa na 100% gry, jeśli ktoś chce kupić te wszystkie banany. Potrzeba ich ogromnie wiele. Myślę, że grając na 100% i zdobywając wszystkie zdobywalne 777 bananów i eksplorując każdy zakątek, człowiek nie zdobędzie nawet połowy wymaganych chipsów. Zostaje bardzo długo łazić i delektować się grą, albo pewnie farmić, w sposób mniej lub bardziej nudny. Na szczęście Switch to idealny sprzęt do farmienia, rozkładasz sobie i coś robisz. To wyzwanie Harmoneela to było ostateczne wyzwanie? Nie było nawet napisów końcowych po tym. W porównaniu do tych wielkich ostatecznych dodatkowych leveli w Mario, było bardzo łatwe, nie żebym jakoś narzekał, ale nie była to wielka kulminacja na pewno. Banany się chyba kończą na 777 (nie wiem ile to razem daje wliczając te co są po kilka), resztę trzeba dokupić, i... tyle? Nie ma nic więcej w grze, co się pojawia?
Opublikowano środa o 15:551 dzień Trochę już grałem, jestem w SL300, i cóż mogę powiedzieć...Reject Marianity, return to Donke
Opublikowano środa o 16:001 dzień Bananów unikatowych jest 777 w tym te potrojne i popiatne ktore licza sie jako 1. Nie wiem po cholere mialbym kupowac wiecej, bo jako unikatowy to zalicza tylko pierwsza wymiane w kazdym swiecie.To jest chyba dla lamerów co chcą po prostu szybciej drzewko ulepszyć sobie.
Opublikowano środa o 16:211 dzień Dlaczego, no napisałem dlaczego, bo można. Dla 100%. Sam się pytam, czy coś to specjalnie daje. Ale maksymalnie można mieć 1000 bananów. Nie jestem jednak pewien, czy coś z tego wynika.
Opublikowano środa o 17:021 dzień A propos bananów - w SL100 na liście brakuje numeru 3, jest 2 i potem 4. Później się pojawi, czy jak?
Opublikowano środa o 17:231 dzień Tak, część bananów pojawia się dopiero po skończeniu głównego wątku gry.