Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 10 minut temu, Emtebe napisał(a):A Mario 3D All-Star? Sam kupiłem na premierę bo miał być tylko jeden rzut a nadal po marketach się wala.https://allegro.pl/produkt/super-mario-3d-all-stars-nintendo-switch-f9e86c0c-c44d-413d-8acc-6ab80952ac57?utm_feed=e17e27fd-7c49-41c8-b64f-37abe8a6ac4b&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_krk_media_dsa-of&ev_adgr=DSA&ev_campaign_id=20804439574&gad_source=1&gad_campaignid=20804439574&gbraid=0AAAAAD24kbNE73BEaK_AnCgjmU0QQ5L4E&gclid=CjwKCAjwq7fABhB2EiwAwk-YbP3MT6La41mgvDEJ_OVY4W85PjvcLLoIoLo3DcuV0lTaDMhLRkJYBhoCm28QAvD_BwEhttps://www.ceneo.pl/96643153?fto=324590512&se=xCfcFlsRZsAB1t17h_KEDHfmh46Jrlju&gad_source=1&gad_campaignid=21635506739&gbraid=0AAAAADi0cY79ea6ZVuXYsG8ZkUjhQwmbC&gclid=CjwKCAjwq7fABhB2EiwAwk-YbBOwntcGI19UjZVtPAzD7tckDOXgm6j_buoDvCJx66k3qcIafH9zoRoCqTIQAvD_BwE
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 12 minut temu, Emtebe napisał(a):A Mario 3D All-Star? Sam kupiłem na premierę bo miał być tylko jeden rzut a nadal po marketach się wala.jak gdzieś widzisz to bierz wszystkie
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No dobra, przegiąłem. Mój błąd, przepraszam.To coś jak z Lolipop Chainsaw, które kupiłem na PS3 w markecie za 50 zł sto lat temu. Nawet nie ukończyłem a teraz się okazuje, że to coś warte jest.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 godziny temu, easye napisał(a):Dużo polskich sklepów-1 ultima.Ultima, x-kom, Euro, PB o tym pisały.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Przecież nie zabraknie w sklepach gry telewizyjnej Nintendo dla najmłodszych, spokojnie panowie, normalnie będzie na półkach.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. A ktoś w ogóle z Was jeszcze nie ma preordera? Ja też w końcu wziąłem i będę czekać. Jak realizacja się opóźni to też poczekam.Ogólnie nie widzę sensu i ja nie z tych, co biorą po 10 preorderów, by mieć pewność, że któryś będzie na premierę.Jak się zaczną jakieś anulowania zamówienia to pewnie na początek tych co udało im się wziąć z płatnością przy odbiorze albo za pobraniem. Najpewniejsze to raty, bo tutaj sklep jest zobowiązany mieć towar i potwierdzić dostępność bankowi.A jak będzie to się okaże. Na S1 też był boom a ja na 3 dni przed premierą zamówiłem w legendarnej Ultimie i bez problemu odebrałem.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 6 minut temu, Emtebe napisał(a):A ktoś w ogóle z Was jeszcze nie ma preordera?Ja, czekam sobie spokojnie na PB, a jak jaczes nie dowiezie to urlopik na 05.06 i objazd rowerem po marketach.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 53 minuty temu, Emtebe napisał(a):A Mario 3D All-Star? Sam kupiłem na premierę bo miał być tylko jeden rzut a nadal po marketach się wala.To akurat było zwykle skurwysyństwo wobec graczy :)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Niedawno kupiłem w perfectblue kolekcje final fantasy 1-6. Z bonusem InPost pay wyszło chyba 160 zł. A teraz gierka za 4 bomby chodzi.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 34 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Niedawno kupiłem w perfectblue kolekcje final fantasy 1-6. Z bonusem InPost pay wyszło chyba 160 zł. A teraz gierka za 4 bomby chodzi.No chyba nie bardzo
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 hours ago, Paolo de Vesir said:To akurat było zwykle skurwysyństwo wobec graczy :)Wychodzi na to, że moja cyfrowa kopia jest najbardziej unikalna, bo tej już absolutnie nie da się kupić lol