Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 437
  • Wyświetleń 24,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• iluck85
    iluck85

Dejw ale nas trzyma w napięciu. Zara mi gumą strzeli

• ThePatrickyo
    ThePatrickyo

Sami się tutaj wszyscy wzajemnie nakręcacie, że będzie jak z PS5. Zamawianie z każdego możliwego sklepu, żeby tylko mieć konsolę w dniu premiery, tylko ogranicza innym osobom możliwość zamówienia i na

Opublikowano
12 minut temu, Emtebe napisał(a):

A Mario 3D All-Star? Sam kupiłem na premierę bo miał być tylko jeden rzut a nadal po marketach się wala.

jak gdzieś widzisz to bierz wszystkie niki

Opublikowano

No dobra, przegiąłem. Mój błąd, przepraszam.

To coś jak z Lolipop Chainsaw, które kupiłem na PS3 w markecie za 50 zł sto lat temu. Nawet nie ukończyłem a teraz się okazuje, że to coś warte jest.

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał(a):

Dużo polskich sklepów-1 ultima.

Ultima, x-kom, Euro, PB o tym pisały.

Opublikowano

Przecież nie zabraknie w sklepach gry telewizyjnej Nintendo dla najmłodszych, spokojnie panowie, normalnie będzie na półkach.

Opublikowano

A ktoś w ogóle z Was jeszcze nie ma preordera? Ja też w końcu wziąłem i będę czekać. Jak realizacja się opóźni to też poczekam.

Ogólnie nie widzę sensu i ja nie z tych, co biorą po 10 preorderów, by mieć pewność, że któryś będzie na premierę.

Jak się zaczną jakieś anulowania zamówienia to pewnie na początek tych co udało im się wziąć z płatnością przy odbiorze albo za pobraniem. Najpewniejsze to raty, bo tutaj sklep jest zobowiązany mieć towar i potwierdzić dostępność bankowi.

A jak będzie to się okaże. Na S1 też był boom a ja na 3 dni przed premierą zamówiłem w legendarnej Ultimie i bez problemu odebrałem.

Opublikowano
6 minut temu, Emtebe napisał(a):

A ktoś w ogóle z Was jeszcze nie ma preordera?

Ja, czekam sobie spokojnie na PB, a jak jaczes nie dowiezie to urlopik na 05.06 i objazd rowerem po marketach.

Opublikowano

Niedawno kupiłem w perfectblue kolekcje final fantasy 1-6. Z bonusem InPost pay wyszło chyba 160 zł. A teraz gierka za 4 bomby chodzi.

Opublikowano
34 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

Niedawno kupiłem w perfectblue kolekcje final fantasy 1-6. Z bonusem InPost pay wyszło chyba 160 zł. A teraz gierka za 4 bomby chodzi.

No chyba nie bardzo

Opublikowano
3 hours ago, Paolo de Vesir said:

To akurat było zwykle skurwysyństwo wobec graczy :)

Wychodzi na to, że moja cyfrowa kopia jest najbardziej unikalna, bo tej już absolutnie nie da się kupić lol