Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 447
  • Wyświetleń 25,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• iluck85
    iluck85

Dejw ale nas trzyma w napięciu. Zara mi gumą strzeli

• ThePatrickyo
    ThePatrickyo

Sami się tutaj wszyscy wzajemnie nakręcacie, że będzie jak z PS5. Zamawianie z każdego możliwego sklepu, żeby tylko mieć konsolę w dniu premiery, tylko ogranicza innym osobom możliwość zamówienia i na

Opublikowano
12 minut temu, Emtebe napisał(a):

A Mario 3D All-Star? Sam kupiłem na premierę bo miał być tylko jeden rzut a nadal po marketach się wala.

jak gdzieś widzisz to bierz wszystkie niki

Opublikowano

No dobra, przegiąłem. Mój błąd, przepraszam.

To coś jak z Lolipop Chainsaw, które kupiłem na PS3 w markecie za 50 zł sto lat temu. Nawet nie ukończyłem a teraz się okazuje, że to coś warte jest.

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał(a):

Dużo polskich sklepów-1 ultima.

Ultima, x-kom, Euro, PB o tym pisały.

Opublikowano

Przecież nie zabraknie w sklepach gry telewizyjnej Nintendo dla najmłodszych, spokojnie panowie, normalnie będzie na półkach.

Opublikowano

A ktoś w ogóle z Was jeszcze nie ma preordera? Ja też w końcu wziąłem i będę czekać. Jak realizacja się opóźni to też poczekam.

Ogólnie nie widzę sensu i ja nie z tych, co biorą po 10 preorderów, by mieć pewność, że któryś będzie na premierę.

Jak się zaczną jakieś anulowania zamówienia to pewnie na początek tych co udało im się wziąć z płatnością przy odbiorze albo za pobraniem. Najpewniejsze to raty, bo tutaj sklep jest zobowiązany mieć towar i potwierdzić dostępność bankowi.

A jak będzie to się okaże. Na S1 też był boom a ja na 3 dni przed premierą zamówiłem w legendarnej Ultimie i bez problemu odebrałem.

Opublikowano
6 minut temu, Emtebe napisał(a):

A ktoś w ogóle z Was jeszcze nie ma preordera?

Ja, czekam sobie spokojnie na PB, a jak jaczes nie dowiezie to urlopik na 05.06 i objazd rowerem po marketach.

Opublikowano

Niedawno kupiłem w perfectblue kolekcje final fantasy 1-6. Z bonusem InPost pay wyszło chyba 160 zł. A teraz gierka za 4 bomby chodzi.

Opublikowano
34 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

Niedawno kupiłem w perfectblue kolekcje final fantasy 1-6. Z bonusem InPost pay wyszło chyba 160 zł. A teraz gierka za 4 bomby chodzi.

No chyba nie bardzo

Opublikowano
3 hours ago, Paolo de Vesir said:

To akurat było zwykle skurwysyństwo wobec graczy :)

Wychodzi na to, że moja cyfrowa kopia jest najbardziej unikalna, bo tej już absolutnie nie da się kupić lol

Opublikowano

Na całym świecie wyprzedane tylko w polskim media expercie zostały. Ale nie kupujcie, bo podejrzewam, że oni to trzymają, żeby można było elegancko rowerem po pracy zajechać piątego, ściągnąć z półki, pójść do przedstawicielki santandera (BO RATY MAJĄ PIERSZĘSTWO BANK NIE POZWOLI OSZUKAĆ PRAWDZIWYCH GRACZY!) i na samych zielonych światłach wrócić do domu.

Opublikowano

Może w Polsce jednak switch nie cieszy się aż takim zainteresowaniem jak nam się tutaj wydaje.

Opublikowano

No trzeba przyznać że nintendo specjalnie sie polską nie interesuje więc ciężko powiedziec ile tego może zejść. To mimo wszystko nadal kraj PlayStation i PC.

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał(a):

Może w Polsce jednak switch nie cieszy się aż takim zainteresowaniem jak nam się tutaj wydaje.

Skalperzy już zacierają rączki na wszystkich chorujących na FOMO.

Najlepiej brać po dwie sztuki, bo zabraknie i będą długie długie miesiące bez konsoli :(

Opublikowano

Ależ się cieszę, że wyleczyłem się z fomo :) I jestem w pełni szczęśliwy z Series S zamiast X, PS5 amator zamiast Pro, Steam Deck LCD zamiast OLED oraz z olaniem premiery Switcha 2

Opublikowano

To co, za miesiąc preorderek?

Opublikowano
4 minutes ago, Bzduras said:

To co, za miesiąc preorderek?

Z małpą może kupię. A pewnie dopiero z Metroidem