Opublikowano wczoraj o 14:18 1 dzień Czy mi się wydaje czy te gry teraz są jakoś magicznie podkręcane do wyższej rozdzielczości? Włączyłem na tv króliki z 2016 roku i już po UI widać że coś się dzieje: (trzeba otworzyć w oddzielnym okienku)
Opublikowano wczoraj o 14:24 1 dzień Chyba wróci to mityczne słowo, którego tak często wszyscy używali przy okazji premiery PS5 Pro
Opublikowano wczoraj o 14:46 1 dzień No more Heroes 3 - 30fpsMonster hunter generations ultimate - 30fpsAstral chain - 30fpsPoksy Arceus - 30fps
Opublikowano wczoraj o 18:25 1 dzień 6 godzin temu, Bzduras napisał(a):Ciężko żeby nie było widać skoro ta gra nie jest w żaden sposób spatchowana pod S2. Zasada jest taka, że jeśli w jakiejś gierce na Switchu była użyta dynamiczna rozdzielczość to na S2 bez żadnych patchy będzie się po prostu częściej i dłużej (jeśli nie cały czas) trzymać górnej wartości, ale sprzęt sam z siebie tej górnej wartości nie podbije i nie zrobi z 540p np. 720p albo 1080p. To samo z FPSami.No właśnie te górne wartości na S1 chyba byly podzielone na tryb docked i handheld w wielu grach, dlatego nie skaluje sie to tak fajnie i tak wysoko np. z 540p do 720p (a mogloby wyżej).
Opublikowano wczoraj o 18:41 1 dzień To tak, tryby są takie same jak w przypadku Switcha 1. Odpalsz w hh, gra odpala się w hh. Odpalasz w docku, gra wskakuje na preset dockowy.
Opublikowano wczoraj o 18:43 1 dzień Przenośnie na S2 bayo3 definitywnie wg mnie dziala lepiej niż przenośnie na S1
Opublikowano wczoraj o 19:00 1 dzień Eurogamer.netSwitch 2 back-compat fixes Batman: Arkham Knight - Switch...Yes, Switch 2 does run Switch 1 games with improved performance.
Opublikowano wczoraj o 20:12 1 dzień SMO w Docku znacznie ostrzejsze na dużym TV jak przy S1.Nie wiem czy coś nie pomieszałem ale do zeldy totk nie miały być 60 klatki za free?
Opublikowano wczoraj o 20:13 1 dzień 1 minutę temu, balon napisał(a):Nie wiem czy coś nie pomieszałem ale do zeldy totk nie miały być 60 klatki za free?Nie
Opublikowano wczoraj o 20:17 1 dzień 2 minuty temu, maciucha napisał(a):Nie A nie było że dla posiadaczy NOS będzie 60ks, a za 40 zł update z HDR itp ?
Opublikowano wczoraj o 20:19 1 dzień Nie. Dla posiadaczy NSO+Expansion Pack masz upgrade dla BOTW i TOTK. Albo możesz je kupić osobno, 4 dyszki za sztukę.
Opublikowano wczoraj o 20:41 1 dzień 21 minut temu, Rozi napisał(a):Nie. Dla posiadaczy NSO+Expansion Pack masz upgrade dla BOTW i TOTK. Albo możesz je kupić osobno, 4 dyszki za sztukę.Dokładnie, trzeba pobrać z zakładki NSO
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 56 minut temu, Rozi napisał(a):Nie. Dla posiadaczy NSO+Expansion Pack masz upgrade dla BOTW i TOTK. Albo możesz je kupić osobno, 4 dyszki za sztukę.No to coś tam mi dobrze świtało.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Jest aktualna lista: Nintendo of Europe SENintendo Switch 2 plays compatible Nintendo Switch gamesFind out about compatible Nintendo Switch games on Nintendo Switch 2.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Sprawdziłem parę gierek i każda lepiej działa na s2, największa różnica na pewno w działaniu deadly premonition czy ctr - loadingi na s1 to 42 sekundy, gdzie na s2 to ~25 sek.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Tutaj ktoś się jarał nowym Street Figterem? w głównym trybie world tour 30 fpsow… bleh
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 12 godzin temu, XM. napisał(a):Sprawdziłem parę gierek i każda lepiej działa na s2, największa różnica na pewno w działaniu deadly premonition czy ctr - loadingi na s1 to 42 sekundy, gdzie na s2 to ~25 sek.Sprawdzales DP2? bo ciekawi mnie jak kwestia klatek bo na S1 była masakra
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Mudrunner - śmiga płynnie w 60 na s2.9 minut temu, szurubur napisał(a):Sprawdzales DP2? bo ciekawi mnie jak kwestia klatek bo na S1 była masakraNie, sprawdzam po koleiTormented souls - nie wiem czy 60, ale na pewno płynnie ponad 30, które dławilo na s1. Wygląda też lepiej.Loneky mountains - też mega płynnie, a nie czkwaka z s1
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Civka 6 ma 60 klatek w hh/docku i krótkie loadingi. Nie wiem jak w późniejszym etapie gry.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 17 godzin temu, easye napisał(a):Tutaj ktoś się jarał nowym Street Figterem? w głównym trybie world tour 30 fpsow… blehCzyli tak jak na Series S.