Opublikowano czwartek o 06:254 dni Pograłem chwilę w demko, stary dobry nioh. Dalej graficznie to XD dalej gra się fajnie. Coś dodali, skok, zmiana z samuraja na shinobi z innymi setami i ruchami a tak to wszystko po staremu.
Opublikowano czwartek o 06:584 dni Niby lubię ich gry, ale mogliby sobie już odpuścić robienie gier na tym silniku.
Opublikowano czwartek o 06:594 dni Dema nie będę ruszał, natomiast chętnie ogram. Przedtem jednak muszę wrócić do dwójki - siadłem do niej za szybko po spędzeniu masy czasu z jedynką i nastąpiło poczucie przesycenia.
Opublikowano czwartek o 07:064 dni 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Niby lubię ich gry, ale mogliby sobie już odpuścić robienie gier na tym silniku.lepiej jak oni by robili walkę do innych gier, np do baby Yotei.
Opublikowano czwartek o 07:084 dni 1 minutę temu, messer88 napisał(a):lepiej jak oni by robili walkę do innych gier, np do baby Yotei.To tak.
Opublikowano czwartek o 07:114 dni No i napiszę tylko że zacząłem wczoraj też małpę wukong to jednak walka tutaj mi bardziej siedzi. Najbardziej chyba jednak mnie ciekawi Wuchang, już niedługo.
Opublikowano czwartek o 09:143 dni Pograłem 30 min. w demo. Pomysł z dwoma stylami ok (wolałem grać jako ninja), walka i animacje postaci też na poziomie tak reszta mnie odrzuca, na czele z ilością śmieci które się zbiera. Oprawa brzydka i się tnie ale o ile to może dadzą radę naprawić to ten zaśmiecony system lootu i rozwoju umiejętności postaci to porażka, tak samo jak w poprzednich częściach.
Opublikowano czwartek o 13:523 dni Gram se dalej i mapka z regionami jak w Roninie, questy poboczne obozy jak i nowe aktywności za walkę ze zjawami innych graczy. Mi się w to fajnie gra ale w perf mode na ps5 amator ta perełka graficzna potrafi gubić klatki to jest beka.
Opublikowano czwartek o 16:263 dni Oni ciągle stoją w tym samym miejscu, zero progresu w projektowaniu gier, w tym Niohu nawet miejscówka z samouczkiem jest taka sama jak w poprzednich, przeszedłem dwie części i nie chce mi się w to samo grać znowu Edytowane czwartek o 16:283 dni przez Rotevil
Opublikowano czwartek o 16:393 dni Zawsze jakoś brakuje mi czasu dla któregoś Nioha, a zabieram się już parę lat. Stracę coś jak zacznę od dwójki?
Opublikowano czwartek o 16:563 dni Autor Zasadniczo nic (historia), a praktycznie świetną grę. Machnąłem w pierwszym oraz drugim Nioszku, a także w remasterach obu części. Świetne gry. Niezbyt urodziwe, ale grało mi się rewelacyjnie - spokojnie 9/10 bym wystawił. Znakomity system walki, spore wyzwanie - to lubię i doceniam. Niemniej, jakbym miał doradzić, to lepiej z tej dwójki ukończyć pierwszą część. Całościowo gry bardzo do siebie zbliżone (mechanika, szata), ale jedynka bardziej mi się podobała .William to taki Geralt, ale z okresu Sengoku - w dwójce sam tworzysz swoja postać (co też ma jakieś plusy). Reasumując - nadrabiaj. Warto.
Opublikowano czwartek o 18:343 dni Nie pasuje mi stylówa w tych grach, wszędobylska ciemnica i wszystko zlewa się w całość.
Opublikowano piątek o 11:012 dni Autor Pograłem w demo. Najładniejszy Nioszek wcale nie oznacza ładnej gry - to na pewno. Cała reszta - po staremu. Siądzie się na kilkadziesiąt godzin, wbije się kolejną platyną, a całościowo skończy się na okolicy 9/10. Oby dodatki były równie kozackie (i wymagające), co w przednich częściach.