Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Raczej nie, według mnie, jest trochę łatwiejsza od jedynki.

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zasadniczo nic (historia), a praktycznie świetną grę. Machnąłem w pierwszym oraz drugim Nioszku, a także w remasterach obu części. Świetne gry. Niezbyt urodziwe, ale grało mi się rewelacyjnie - spoko

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Pograłem w demo. Najładniejszy Nioszek wcale nie oznacza ładnej gry - to na pewno. Cała reszta - po staremu. Siądzie się na kilkadziesiąt godzin, wbije się kolejną platyną, a całościowo skończy się na

Opublikowano

Pograłem chwilę w demko, stary dobry nioh. Dalej graficznie to XD dalej gra się fajnie. Coś dodali, skok, zmiana z samuraja na shinobi z innymi setami i ruchami a tak to wszystko po staremu.

Opublikowano

Niby lubię ich gry, ale mogliby sobie już odpuścić robienie gier na tym silniku.

Opublikowano

Dema nie będę ruszał, natomiast chętnie ogram. Przedtem jednak muszę wrócić do dwójki - siadłem do niej za szybko po spędzeniu masy czasu z jedynką i nastąpiło poczucie przesycenia.

Opublikowano
7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Niby lubię ich gry, ale mogliby sobie już odpuścić robienie gier na tym silniku.

lepiej jak oni by robili walkę do innych gier, np do baby Yotei.

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał(a):

lepiej jak oni by robili walkę do innych gier, np do baby Yotei.

To tak.

Opublikowano

No i napiszę tylko że zacząłem wczoraj też małpę wukong to jednak walka tutaj mi bardziej siedzi. Najbardziej chyba jednak mnie ciekawi Wuchang, już niedługo.

Opublikowano

Pograłem 30 min. w demo. Pomysł z dwoma stylami ok (wolałem grać jako ninja), walka i animacje postaci też na poziomie tak reszta mnie odrzuca, na czele z ilością śmieci które się zbiera. Oprawa brzydka i się tnie ale o ile to może dadzą radę naprawić to ten zaśmiecony system lootu i rozwoju umiejętności postaci to porażka, tak samo jak w poprzednich częściach.

Opublikowano

Gram se dalej i mapka z regionami jak w Roninie, questy poboczne obozy jak i nowe aktywności za walkę ze zjawami innych graczy. Mi się w to fajnie gra ale w perf mode na ps5 amator ta perełka graficzna potrafi gubić klatki to jest beka.

Opublikowano

Oni ciągle stoją w tym samym miejscu, zero progresu w projektowaniu gier, w tym Niohu nawet miejscówka z samouczkiem jest taka sama jak w poprzednich, przeszedłem dwie części i nie chce mi się w to samo grać znowu facepalm

Edytowane przez Rotevil

Opublikowano

Zawsze jakoś brakuje mi czasu dla któregoś Nioha, a zabieram się już parę lat. Stracę coś jak zacznę od dwójki?

Opublikowano

Raczej nie, według mnie, jest trochę łatwiejsza od jedynki.

Opublikowano
  • Autor

Zasadniczo nic (historia), a praktycznie świetną grę. Machnąłem platinum w pierwszym oraz drugim Nioszku, a także w remasterach obu części. Świetne gry. Niezbyt urodziwe, ale grało mi się rewelacyjnie - spokojnie 9/10 bym wystawił. Znakomity system walki, spore wyzwanie - to lubię i doceniam. touche

Niemniej, jakbym miał doradzić, to lepiej z tej dwójki ukończyć pierwszą część. Całościowo gry bardzo do siebie zbliżone (mechanika, szata), ale jedynka bardziej mi się podobała

.
William to taki Geralt, ale z okresu Sengoku - w dwójce sam tworzysz swoja postać (co też ma jakieś plusy).

Reasumując - nadrabiaj. Warto.

Opublikowano

Nie pasuje mi stylówa w tych grach, wszędobylska ciemnica i wszystko zlewa się w całość.

Opublikowano
  • Autor

SsWNQqs.jpeg

Pograłem w demo. Najładniejszy Nioszek wcale nie oznacza ładnej gry - to na pewno. Cała reszta - po staremu. Siądzie się na kilkadziesiąt godzin, wbije się kolejną platyną, a całościowo skończy się na okolicy 9/10. Oby dodatki były równie kozackie (i wymagające), co w przednich częściach. devil