Opublikowano sobota o 20:551 dzień Napisy pl powinny być obowiązkowo przy każdej większej grze. Ich brak można zrozumieć przy jakiejś gierce robionej przez piwniczaków, których na to nie stać.Ale ja bym nie odpuścił dobrej gry tylko dlatego, że nie zrobili napisów.
Opublikowano sobota o 21:031 dzień 15 minut temu, Faka napisał(a):Trzeba być totalnym debilem, żeby nie wprowadzić language patche, ale to Capcom. Nawet nie wiem, co za ich chuj w mózgu kierował, że nie dali do 4 i 8 polskich napisów xDA to nie było spowodowane tym, że Polacy masowo cwaniakowali kupując gry Capcomu z jakichś tureckich kont, żeby zaoszczędzić kilka cebulionów i przez to wydawca był przekonany o znikomym zainteresowaniu tymi grami u nas w kraju i dlatego zlał polską lokalizację? Może jednak lepiej nie cwaniakować?Szkoda wszystkich niewinnych ofiar, które zgarnęły rykoszetem, mimo wspierania Capcomu przez długie lata. Ja mam o tyle dobrze, że angielski ogarniam i jest mi to totalnie obojętne czy RE9 będzie miał napisy PL czy będzie całkowicie po angielsku, ale wiem że są osoby, które w szkole zamiast przydatnych języków uczyły się francuskiego albo kurva łacińskiego (moja siora ). Straszna lipa, to tak jakby na na matematyce zamiast tabliczki mnożenia uczyli składu tabliczki czekolady. Pozostaje się cieszyć, że żółto-niebiescy dali nam drugą szansę, więc polecam tego nie spierdolić i kupować uczciwie. Edytowane sobota o 21:061 dzień przez Josh
Opublikowano sobota o 21:051 dzień 2 minuty temu, Josh napisał(a):A to nie było spowodowane tym, że Polacy masowo cwaniakowali kupując gry Capcomu z jakichś tureckich kont, żeby zaoszczędzić kilka cebulionów i przez to wydawca był przekonany o znikomym zainteresowaniu tymi grami u nas w kraju i dlatego zlał polską lokalizację? Może jednak lepiej nie cwaniakować?Chuj mnie w te cwaniakowowanie, skoro najwięcej ze wszystkich płacimy lol. Po prostu nie ograłem w remake 4 i 8 village z tego powodu, jak osrali polski rynek. Jeszce raz, nie ma pieniążków, nie ma gierki i wsparcia dla firmy, co wypierdala chuja na polski rynek.
Opublikowano sobota o 21:071 dzień No to róbcie tak dalej, a później płaczcie, że w Resident Evil 10 znowu nie będzie polskiej lokalizacji xD
Opublikowano sobota o 21:111 dzień No to na pewno nie był przypadek. Oni idealnie śledzą sprzedaż, chyba z 90% to cyfra, więc widzą, że w jakimś Bangladeszu poszło więcej kopii niż w Polsce.
Opublikowano sobota o 21:111 dzień Jeszcze raz to napiszę, płacimy najwięcej za gry bez cwaniakowania. I co, mam płacić pełną grę bez polskich napisów?Jeszcze raz napiszę i dosadnie.NIE MA POLSKICH NAPISÓW, NIE MA POLSKICH "PIENIOŃSZKUF".Prosta matematyka, zero jebania.
Opublikowano sobota o 21:161 dzień 7 minut temu, Josh napisał(a):No to róbcie tak dalej, a później płaczcie, że w Resident Evil 10 znowu nie będzie polskiej lokalizacji xDTu warto dodać, że oni uczciwie wyceniają gry i jak kogoś nie stać, to już po kilku miesiącach są obniżki, a z rok czy dwa po premierze to już w ogóle jest tanio.
Opublikowano wczoraj o 06:17 1 dzień Capcom pewnie jakoś sobie poradzi bez pieniążków od 3 Polaków którzy muszą mieć po polsku napisane czemu zmutowany pies uciekł z klatki bo inaczej nie kupią gry 10/10
Opublikowano wczoraj o 06:40 1 dzień Ja tylko chciałbym przypomnieć że Monster Hunter Rise wydany w tym samym roku co RE8 miał polskie napisy a gra wychodziła tylko na Switcha xd
Opublikowano wczoraj o 07:02 1 dzień Tak to było śmieszne xD Bardzo chciałbym poznać powód tamtej decyzji bo tam musiała zajść jakaś ostra martwica mózgowa w excelu że zrobili coś takiego
Opublikowano wczoraj o 08:00 1 dzień No te dzienniki i notatki są tak durne, że nawet się nie dziwię, że nie chciało im się tłumaczyć
Opublikowano wczoraj o 08:14 1 dzień Nie no chłopaki ja UWIELBIAM czytać te wszystkie notatki. Zwłaszcza w oryginalnej trylogii robiło mi to potężną robotę i rozbudowywało LORE. Rozumiem argumenty, że w PL gry powinny mieć język PL ale jak nie kupujecie w PL to xDDD i nic wam sie nie należy.
Opublikowano wczoraj o 08:19 1 dzień Dzienniki i residento historyjki goty i też jestem zdania że powinni tłumaczyć gry/filmy no ale jednak troche bawi na forum GRACZY gdzie średnia wieku to pewnie 40+ że nie kupi gry bo nie jest po polsku xD
Opublikowano wczoraj o 08:41 1 dzień 26 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Nie no chłopaki ja UWIELBIAM czytać te wszystkie notatki. Zwłaszcza w oryginalnej trylogii robiło mi to potężną robotę i rozbudowywało LORE. Rozumiem argumenty, że w PL gry powinny mieć język PL ale jak nie kupujecie w PL to xDDD i nic wam sie nie należy.W og były zajebiste, ale np. w 5 są chujowe, w 7 i 8 już nie pamiętam ich poziomu.
Opublikowano wczoraj o 08:47 1 dzień W nowszych częściach warto czytać, bo jest trochę odniesień do poprzednich części, a nawet subtelne hinty odnośnie kolejnych. W RE7 pojawiła się notatka dotycząca Alyssy Ashcroft, co pozwala sądzić, że już wtedy mongoły z Capcomu miały plan na Dziewiątkę.