Opublikowano czwartek o 12:232 dni 4 godziny temu, Josh napisał(a):W końcu jakiś konkretny gameplay pokazali no i chyba skuszę się na ścieżkę dźwiękową z og Residentów, w RE2R gram tylko w ten sposób.To nawet nie wybór tylko konieczność. Niewiele tam tej muzyki było. Na plus jedynie z Tyrantem w finale.
Opublikowano czwartek o 12:262 dni Ucieczka z laboratorium w scenariuszu Claire i muza podczas uciekania przed Mr.X też były dobre. Ale reszta gry tak jak piszesz: albo cisza albo lipa. Już dawno powinni zmienić kompozytora, bo strasznie te gry cierpią przez mizerne udźwiękowienie.
Opublikowano czwartek o 16:152 dni Preorderek ze steelbookiem to przytule. Jest gdzies poza gameinfinity?
Opublikowano czwartek o 17:062 dni Czy ta edycja z 3 grami będzie u nas normalnie dostępna czy to ex gdzieś? Bo w sumie wszystkie trzy bym przytulił, nie grałem w żadną, jakoś tak wyszło.
Opublikowano czwartek o 18:391 dzień Autor Godzinę temu, Szwed napisał(a):Czy ta edycja z 3 grami będzie u nas normalnie dostępna czy to ex gdzieś? Bo w sumie wszystkie trzy bym przytulił, nie grałem w żadną, jakoś tak wyszło.Na japonskim i amerykanskim amazon już jest preorder, może na europe też wrzucą. Tylko pamietaj, że tam gier nie ma na kartach.https://www.amazon.com/gp/product/B0FY8K73R9?&linkCode=sl1&tag=kolekcjoner0a-20&linkId=a5fac6f228d0865409013b2ffdb6579c&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl
Opublikowano wczoraj o 08:13 1 dzień 15 godzin temu, MichAelis napisał(a):Preorderek ze steelbookiem to przytule. Jest gdzies poza gameinfinity?unibloNie podoba mi się okładka z edycji deluxe, może gdzieś rzuca combo normal + steel jak w przypadku czwórki remaku. Edytowane wczoraj o 08:14 1 dzień przez Jeez_PS
Opublikowano wczoraj o 08:50 1 dzień Autor 36 minut temu, Jeez_PS napisał(a):unibloJeszcze taki gratis
Opublikowano wczoraj o 11:18 1 dzień Unikam jak ogień wszystkiego co w sieci jeśli chodzi o nowego RE, dlatego szybkie pytanko. Będzie widok zza pleców bohatera?
Opublikowano wczoraj o 11:29 1 dzień Coś wiadomo czy ten „wyciek” z portugalskiego ps stora to jednak fejczur czy coś w tym może jednak być? Jeżeli Leoś wraca i faktycznie DLC to m.in. zmiana kostiumu, to ciekawe na ile będzie to epizod, a na ile osobna kampania. Może ogarną coś ala RE2 tj. jeden scenariusz z drobnymi zmianami, ogrywany dwiema postaciami, albo faktycznie przełączanie się między wątkami podczas jednej kampanii.
Opublikowano wczoraj o 11:31 1 dzień 5 minut temu, Square napisał(a):To się będzie dało w locie zmieniać?5 minut temu, Pupcio napisał(a):NieTwórcy używają sformułowania "game will allow you to freely switch between FPP and TPP", ale chyba nie wiadomo czy to będzie zmiana w locie czy po wejściu do menu z opcjami. Może było coś widać w tym temacie na dłuższych gameplayach, ale tych z kolei nie oglądam żeby sobie nie spoilować gry.
Opublikowano wczoraj o 11:33 1 dzień 3 minuty temu, Uzytnik30 napisał(a):Coś wiadomo czy ten „wyciek” z portugalskiego ps stora to jednak fejczur czy coś w tym może jednak być?Jeżeli Leoś wraca i faktycznie DLC to m.in. zmiana kostiumu, to ciekawe na ile będzie to epizod, a na ile osobna kampania. Może ogarną coś ala RE2 tj. jeden scenariusz z drobnymi zmianami, ogrywany dwiema postaciami, albo faktycznie przełączanie się między wątkami podczas jednej kampanii.A tu troll i Leon wyłącznie jako bonusowa postać w Mercenaries Nie no, będzie w story. Musi być, bo już się założyłem z kimś o nerkę.
Opublikowano wczoraj o 11:39 1 dzień 5 minut temu, Bzduras napisał(a):Twórcy używają sformułowania "game will allow you to freely switch between FPP and TPP", ale chyba nie wiadomo czy to będzie zmiana w locie czy po wejściu do menu z opcjami. Może było coś widać w tym temacie na dłuższych gameplayach, ale tych z kolei nie oglądam żeby sobie nie spoilować gry.No narazie jesteśmy na etapie że musimy jak zwierze robić to z menu a to freely to może w takim sensie że możemy to zrobić w dowolnym momencie gry. No troche beka, przecież to nawet bethesda umie zrobić od lat a ci goście nie potrafią zrobić wchodzenia po drabinie w grze wideo. Nie wiem też czy kiedyś nie wspominali o jakimś trybie gdzie kamera będzie nam sie zmieniała w zależności od akcji (pewnie fpp Grace i tpp Leon) ale mogłem to sobie sam wymyślić i nigdy nikt o czymś takim nie mówił
Opublikowano wczoraj o 11:43 1 dzień 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):No narazie jesteśmy na etapie że musimy jak zwierze robić to z menu a to freely to może w takim sensie że możemy to zrobić w dowolnym momencie gry.Ale chyba w przypadku Requiem nie powiedzieli ostatecznie, że kamerę wybiera się z menu a nie np. naciśnięciem guziczka? Popraw mnie jeśli się mylę, ale chyba też nie wiadomo na ten moment, czy będzie można zmienić kamerkę w trakcie gry czy tylko w menu głównym przed samą rozgrywką.
Opublikowano wczoraj o 12:11 1 dzień Nie, ostatecznie jeszcze nie wiadomo jak będzie, no ale jak przy demku jest tylko taka opcja to nie robie sobie większych nadziei. Jestem ciekawy czy to świadomy głupi wybór czy nie potrafią tego ogarnąć xD