Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Czekajcie to już koniec pokazu xD?Miało być 12 minut i było
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dziwna decyzja że inkribbony będą tylko u Grace no i widać że gore to bardziej takie 4kowe eksplodujące niż to najlepsze na świecie z re2r, no coś pięknego ta gerka nie podoba mi się to celowanie z fpp, jak ze starego dooma i jeszcze zostaje celownik xD no ale i tak pierwsze przejście w tpp więc yebać. GOTY
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Miałem nie oglądać, ale zawiodłem, za duży HYPE To co Leon tu robi to jakiś kosmos, współczuję serdecznie tym wszystkim maszkarom
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dobrze, dobrze, mówcie tak dalej. Jutro Wam uświadomię jako chyba jedyna osoba na tym forum jako-tako broniąca RE6, że część animacji jest żywcem wyrwana z tej części właśnie Dzisiaj to już nie bo idę w kimę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie spodziewałem się, że Leon będzie aż tak wywijał, no piękna sieka się szykuje.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tam przy craftowaniu itemu ciekawe info idzie wyczytać, mam nadzieję że to będzie to co co myślę że może być
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Modele zombiaków - kosmos, smukłe creepy skurczysyńce, finishery Leona, szczególnie ten z rozwalaniem łba o ramę stalowego łóżka szpitalnego mmmm... Gameplay Grace jak z najlepszych walking simów z brońką. Szykuje się naprawdę najlepszy RE, zbitka tego co najlepsze.Jedyne na co skrzywiłem ryja to ta olbrzymia pukawka 'Requiem', raz że brzydka, dwa, że nie lubię takich cannonów rozwalających wszystko w pomieszczeniu xDLekko ponad miesiąc, zleciiii.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 27 minut temu, Pupcio napisał(a):Tam przy craftowaniu itemu ciekawe info idzie wyczytać, mam nadzieję że to będzie to co co myślę że może byćTak, prawdopodobnie wracająspoilerCrimson HeadyNa marginesie dodam, że według pewnej teorii kolejną ewolucją Crimson Headów są Lickery, więc jeżeli Capcom pójdzie z tym w takim kierunku to może być naprawdę ciekawie Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Josh
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Poza grafiką, ten showcase to była dla mnie tragedia.Jak usłyszałem "sekcje" i dwa kompletnie różne style rozgrywki, to od razu mój umysł idzie w stronę 6-ki. Zamiast od początku do końca grać jedną fabułę, jedną postacią, dbać o zbieractwo, pilnować amunicji, dostaniesz Grace która ma spluwę z kosmosu i pewnie znowu sterylne betonowe środowisko w wąskich korytarzach, i nagle Leona z infinity ammo robiących kung-fu na przeciwnikach. Później znowu Grace i wybicie z rytmu. Te wszystkie skórki, amiibo, pady, figurki, niby już były, ale zamiast fajnego gameplayu mamy śmieci. Kompletnie mi opadł, i czekam na recenzje od ludzi kochających re 1-4, nienawidzących 6 i 8.