Opublikowano wczoraj o 08:23 1 dzień 20+h to super wynik a pierwsze przejście to i tak będzie pewnie dłużej.
Opublikowano wczoraj o 08:24 1 dzień 2 minuty temu, Faka napisał(a):W ogóle jak to się będzie grało? To będzie podzielone, raz grasz Chrisem, a raz grasz tą laską, czy to dwa osobne scenariusze jak w RE2?Raz grasz Chrisem a raz Jill. I będą chaptery jak w re4
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ej, ale bez spoilerów, może nie chciałem wiedzieć, że będzie tu Chris i Jill? :/
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Czwórka była ideolo z długością. Przynajmniej było czuć przeprawę i trud Leona przez to gówno które napotkał na drodze.Ale to wszystko w rękach twórców bo taki resident evil 4 to można porównać do uncharted 2, gdzie dobrze napisany scenariusz plus pacing nie powoduje znużenia. A jak wiemy nie zawsze się to udaje.Tutaj będzie wymiana bohaterów ,ale mam pewność że nie będę się krzywił przy zmianie tak jak to miało miejsce gdy w Ragnaroku przychodziło wejść w laćki Atreusa. Trochę odjechałem z porównaniami ale człowiek już się nie może doczekać
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Tutaj zrobią elegancko i będzie się super grało 2 postaciami, wiedzą co robią żeby gameplay dowoził na dwóch i nie wpływał negatywnie później na replayability. Obstawiam z 90 na meta/oc
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Też obstawiam dość wysokie noty. Jeśli chodzi o nową generację RE, to tak to wyglądaRE7 - 86RE2R - 91RE3R - 79RE8 - 84RE4R - 93Jednak nostalgia robi swoje i rimejki są wyżej oceniane niż nowe części. Chociaż trzeba przyznać, że rimejki były też po prostu lepszymi grami. Oby 9 się wybiła z tego schematu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tak, wiemy, nie podoba ci się Requiem, złapaliśmy za pierwszym razem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Miałem poczekać z zakupem, ale raczej wezmę na premierę jak to zazwyczaj mam z Residentami bo się trochę nakręciłem na powrót do Raccoon. Co najlepsze - o tej grze nie wiem zupełnie nic poza tym, że będzie blondyna - widziałem tylko pierwszy trailer i nic poza tym, nie czytam tego tematu, nie czytam newsów, omijam spoilery, nie widziałem gameplayu ani nic. Zawsze tak robię z każdym Residentem, robiłem też tak z remake Silent Hill 2. Chcę wszystkiego doświadczyć sam.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wiecie może czy RE9 z tą okładką 3d był dostępny w polskich sieciowkach? Mam kupon 50zl w mm i nie wiem czy czekać aż się pojawi w sprzedaży czy brać w sklepie forumkowymWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 35 minut temu35 min Sprawdziłem sobie teraz profil i wygląda na to ze nie mam żadnego dzbana z 6 części. Widocznie od samego początku RE6 mi nie podchodził dlatego nigdy po niego nie sięgnąłem. Tutaj zaś materiały promocyjne prezentują sie wyśmienicie. W żaden sposób nie przypomina mi to RE6. Ostatnio nawet miałem ochotę na jakieś krótkie recenzje i wytrzymałem dosłownie 3 minutki i wyłączyłem. Takie to jest dobre O to byl ten filmik:RE9 gameplay
Opublikowano 29 minut temu29 min Ale się dłuży do tej premiery…. Przynamniej co kilka dni odpalam ten gameplay @MEVEK takie to dobreeee.
Opublikowano 26 minut temu26 min Mam wrażenie, że te ostatnie tygodnie do premiery dłużą się bardziej niż pół roku od pierwszej zapowiedzi. Dawno już aż tak bardzo nie czekałem za grą.
Opublikowano 23 minuty temu23 min Prawda, mam to samo. Ale znając moje szczęście pudło dojedzie do mnie parę dni po premierze, więc jeszcze się to przeciągnie
Opublikowano 16 minut temu16 min No, hajpik jest spory, większy zdecydowanie niż na wiecznie przekładane gta vi. @Szermac rozumiem, że cyfra od północy i w piątek rano będziesz miał już pół gry za sobą?
Opublikowano 13 minut temu13 min 1 minutę temu, Pix napisał(a):@Szermac rozumiem, że cyfra od północy i w piątek rano będziesz miał już pół gry za sobą?ale z 2-3 godzinki się pogra piątek wolny to wjedzie pewnie całodzienna sesja