Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ogromny to ciężar wiedzieć 'coś' w takim sztosie przed resztą, wspuczucia
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kurde, no przechodź małolat, pogadamy jak dorośli przy wutce. Na ten moment nie jestem pewien i musi mi minąć miesiąc miodowy z grą, ale to chyba jest najlepszy Resident jaki obecnie jest na rynku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ten segment z Grace w ośrodku to złoto. Jeszcze go nie ukończyłem, ale lwią część mam już odhaczoną i bawię się świetnie. Udało się jakoś bez zgonu na razie, ale nie podniecam się, bo to początki. W sumie na tym najtrudniejszym poziomie jest łatwo póki co. Amunicji nie brakuje, w miarę regularnie znajduje szpule do zapisu, parę krzaków do leczenia udało mi się zmagazynować w skrzyni na gorsze czasy.Raz mnie prawie zaciukali podczas gry Leonem, bo byłem za bardzo flegmatyczny i stałem jak kołek. Dopiero jak pasek zdrowia się skurczył do niebezpiecznie niskiej wartości to mnie otrzeżwiło i wpadłem na genialny plan, że może zacznę być trochę bardziej w ruchu i nieraz odbiegnę na bezpieczną odległość, żeby oddać strzał.Teraz gram TPP Leonem i Grace, ale na drugie przejście zmieniam kamerę. Już się nie mogę doczekać, żeby zajebać zombiakowi z półobrotu Leonem w FPP. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, Bzduras napisał(a):Kurde, no przechodź małolat, pogadamy jak dorośli przy wutce. Na ten moment nie jestem pewien i musi mi minąć miesiąc miodowy z grą, ale to chyba jest najlepszy Resident jaki obecnie jest na rynku.Mało spałem dzisiaj, padam, jutro od rana wskakuje na tę karuzelę ponownie Ale powiem Panu tak, zgodzę się i sądzę iż nie da się aktualnie zagrać w lepszą grę z cyklu Resident Evil jak w tę, proste. Pierwszy akt gry kładzie poprzednie części. Jest kompletnie kompletny. Kompletna gra, Full RE Experience.
Opublikowano 55 minut temu55 min Swietnie tez jest wywarzony ten gameplay. Troszke szperania i kombinowania Grace jak w starych Residentach a potem sieczka Leonem jak w 4'ce. No sztosiwo jak dobrze to wyszlo
Opublikowano 51 minut temu51 min A czy nie przypadkiem przed premiera wszyscy jarali sie kampania Leona a nie Grace?:)
Opublikowano 35 minut temu35 min Pierwsze 3h za mna, otworzyłem drugie skrzydło w ośrodku i na dzisiaj wystarczy. Gram w na poziomie klasycznym, na razie wszystkiego pod dostatkiem, zginąłem raz, i faktycznie grając Grace trzeba mocno korzystać ze skrzyni bo co chwile kieszenie pełne. O gameplayu już chyba wszystko tutaj napisaliście, o wizualiach też, na mnie mega wrażenie zrobił wygląd zachlapanego krwią pomieszczenia po akcji z piłą mechaniczną po wejściu Leona do ośrodka, upierdolona podloga, ściany, sufit, jakieś szafki, zasłonki i sterta trupów na środkuJutro od rana rolety zasłonięte i lecimy dalej
Opublikowano 26 minut temu26 min Ja tu przed pokazem gameplayu Leona psioczyłem, że łeee stare postacie dajcie im odpocząć. Teraz poproszę jeszcze z dwadzieścia Residentów z Leonem, bo to jest sam miód nim grać