Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja po wczorajszych doznaniach to się boję odpalać. Te skurwiele z capcomu na pewno na komisariacie odwalili coś niesamowitego
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pograłem może z 3h wczoraj ale jest BOMBA. Gameplay Grace zajebisty. L wiadomo. Zajebiście to Japończyk wymyślił z default kamerą FPP dla Grace. Nie mogę się doczekać wieczora i lecę eksplorację drugiego skrzydła kliniki Gra na OLEDZIE i PS5 PRO i jak to wygląda to jest OSTRA MARTWICA MÓZGOWA. Udźwiękowienie również 10/10. Chciałem tylko tyle napisać i więcej już tu nie wchodzę w temat póki nie skończę bo trochę strach jakiś spoiler się naciąć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 10 minut temu, Szermac napisał(a):@Bzduras napotkałeś na komisariaciePana Tofu ?Capgods xDTak xD Oni są niemożliwi.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wjechałem do Meksyku No jest pieknie. Motyw z MGS4 sie przypomnial. Tyle wspomnien a tylko jedna gra.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ktoś marudził że to gra na 8h max? Hmm, u mnie 13 na liczniku i dopiero dotarłem doRC. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Amer
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zombie? Check. Leon? Check. Horror? Check. Akcja? Check. Requiem nie zawiodło mych oczekiwań, od początku z niczym nie kłamało. Jedna z bardzo nielicznych gier, u których jakość staje się adekwatna w stosunku do materiałów przedpremierowych. Kupujmy i grajmy w to wszyscy. Oto słowo moje na weekend.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jestem w miejscu gdzie gra sie rozkreca Leonem - ale tu jest napracowanka Nigdy bym nie powiedział ze nowy Resident moze dostarczyc takie piekne wrażenia - szacuneczek
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Przywiązanie do jakości zadziwia, ten silnik to złoto, niech go tylko ulepszają i przenigdy nie porzucają. Ktoś wreszcie stworzył produkt wykorzystujący możliwości PS5 Pro.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Im się przypadkiem licznik nie spierdolił na tym steam charts ? od dłuższego czasu czytam, że gry singlowe to relikt przeszłości z coraz gorszą sprzedażą i coraz mniejszą bazą graczy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dlatego sukces Requiem nabrał podwójnego znaczenia, rekordowo wysoka sprzedaż wydań fizycznych, wczoraj czytałem wpis Norbiego, że w jego sklepie (Nor-bit) zabrakło egzemplarzy i domawiał nową pulę, aby sprostać oczekiwaniom. @Whisker sprzedał mi podobne info od jednego z łódzkich sprzedawców. Ludzie dosłownie rozerwali tę grę. Zatem cała ta medialna nagonka na bledniejące zainteresowanie grami dla pojedynczego gracza zupełnie się tutaj nie sprawdza. To po prostu kwestia marek. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Nemesis
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Sam nie wierze w to co widze Ale co tu duzo mowic. Zasluzyli sobie i to z nawiazka Tylko sie cieszyc a Sony niech patrzy i placze
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Sony to sie cieszy, bo gdzie sie ta gra sprzedaje, że pudeł brakuje?;) Inna sprawa ze troche potwarz. Capcom robi liniowego korytarzowego multiplatfusa pokazujacego możliwości ps5 pro, bo sony nie potrafi swoich pokazowych exów już wydawać... Tu powinna wcześniej być gra od Sony do której konkurencja próbuje graficznie dobic poziomem. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Shago napisał(a):Brać na XSX czy PC?PC jak masz możliwość grania na max detale.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Krótki gameplay gdzie zamiast wrzucić granata do kontenera to tam wjeżdżam z toporkiem ale glab.. mogłem jeszcze wykorzystać kanister z boku i zakończyć z klasa
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. SKOŃCZONED.Tak wielu ludzi na świecie nie ma za hobby grania w gry wideo, jak ja im współczuje.Resident Evil Requiem to jak jedna wielka impreza urodzinowa wyprawiona dla marki. Coś niesamowitego, co im się udało zrobić. Lekko obok RE2make i RE4make, najlepszy Resident Evil.Pozostaje żałować, że już nigdy nie doświadczę tego pierwszy raz. Zajebiste to było i to zakończenieMogę pokręcić trochę nosem na zbyt małe wyzwanie na tym standardowym poziomie trudności, postacie zdają się być bardzo potężne. I może ostatni boss fight mógł być fajniejszy. Ale to jest nic.Reszta jest tak kompletna i zajebista, że mankamenty, które są bardzo minorowe, są po prostu nieważne. Główny kandytat do gry roku, easy.Czas pooglądać te wspaniałe modele z gry I przyatakować Harda odwalając fashion residenta z deluxa.Dalej cały chodzę xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 minut temu, Szermac napisał(a):Tak wielu ludzi na świecie nie ma za hobby grania w gry wideo, jak ja im współczuje.To samo pomyślałem grając w Requiem, masakra że można aż tak zmarnować sobie życie nie grając w gry. Przy tym tytule nawet moje endorfiny zaczynają produkować swoje własne endorfiny. To nie jest po prostu kolejny zajebisty Resident Evil jak 7 czy 8. To jest spełnienie marzeń każda fana serii i nie ma w tym ani grama przesady. Miałem pół roku od momentu zapowiedzi, żeby wyrobić sobie jakieś wyobrażenie na temat RE9, ale nawet zakładając najlepsze scenariusze kiedy mój mózg odjechał nieco zbyt daleko nie spodziewałem się, że to będzie aż tak dobre i że tak grubo polecą ze story. Fabuła 10/10 dla miłośników RE, jest tutaj wszystko o czym śniliśmy, a nawet więcej. Wiadomo, że gry robi się dla kasy, ale obcując z Requiem ma się wrażenie, że tym ludziom zależało na czymś więcej i naprawdę chcieli nas uszczęśliwić. Powoli zbliżam się do wiadomego miejsca i już czuję, że moje zwieracze mogą tego nie wytrzymać
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To że Grace okazał się mixem re7 z 1 i 2 to dar niebios, ale że Leon zamiast re4 z domieszką re6 okaże się czasami pełnoprawnym horrorem ala re2r to po prostu moje serce wybuchło. I to że Leona dalej da się lubić. Wspaniała budowa posta i w tej części, takiej reżyserii jeszcze nie było.Trafiłem chyba na ostatni fragment gry, i nie wiem co oni tam spartolili że ta gra nie ma średniej 96. Są ludzie na świecie którzy widocznie nie lubią doskonalych gier.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 42 minuty temu, Shago napisał(a):Brać na XSX czy PC?Jeśli PC masz mocny to PC, gra tam podobno błyszczy niesamowicie i jest świetnie zoptymalizowana.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Rany julek, na Hardzie w prologu Leona na ulicach, gnoją mnie jak małolata, 4 razy już mnie dopadli, nie idzie się przebić XDNie wiem czy jednak nie ruszę jeszcze raz na Standardzie, aby poznać jeszcze bardziej grę i dozbierać resztę wyzwań, a dopiero później ruszyć na ten Hard
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tam to chyba manewrowanie na milimetry będą.To już nie to samo zombie.Podoba mi się nowa animacja wyrywania się bez łapania, trochę wyrównuje szanse.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nigdy mi nie robiły residenty. Zawsze po kilku godzinach mnie nudziły. W 7 się uśmiałem, a village po kilku godzinach wyebał mi skale w krindżometrze. Jest sens to kupować? Czytam że same zachwyty, ale jako nie fan residenta mam tu czego szukać?