Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zacząłem w końcu grać i przepraszam fanów, ale ja nie potrafię na poważnie traktować Grace. Typiara boi się wszystkiego, zachowuje się jak cipa więc zaczynam się zastanawiać jakim cudem ona dostała pracę w FBI. Podczas ucieczek w ośrodku biegnie jakby chciała a nie mogła i potyka się o własne nogi xdd W ogóle ja rozumiem że ta seria nigdy nie stała mocną historią ALE matka chowa teczkę za obrazem (xdd) po czym hotel płonie i ta teczka sobie za tym obrazem (w super stanie) tak siedzi przez 8 lat (xdddd). Co ten CapcomA Leon? Petarda
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ale nie napisałem że spłoną cały bo spłonęło głównie to duże pomieszczenie z barem. Natomiast cały hotel niszczał przez tyle lat co widać po innych pomieszczeniach (inne mniej, inne bardziej) lecz wkładanie grubej teczki jakby to była kartka A4 i przez 8 lat NIKT tego nie znajduje to dla mnie to jest bardzo, bardzo naiwne. Bardzo mnie to wybijało z immersji oglądając tę sekwencję wydarzeń.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No napisałeś to tak jakbyś był zdziwiony że przetrwało to pożar a nie siedzenie za obrazemZa dużą masz rozkminke jak na residenta, głupota to fundament i drugie imię tej serii
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Kurcze, w uniwersum w którym ludzie mutują w zombie, wilkołaki, wampiry, T-Rexy i inne gówna ta nienaruszona przez 8 lat teczka to faktycznie musi być najdziwniejszy i najbardziej nietrzymający się kupy motyw.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Do tego babka była analitykiem w FBI a nie pracownikiem terenowym xd no w serii jest dużo więcej głupot. Rozumiem, że zbieranie punktów u Leona nie przeszkadza i logika zachowana? Kurde z krwi robimy amunicję. W tej serii w sumie nic od początku nie trzyma się kupy łącznie ze skrzyniami z wbudowanym teleportem. No ale nie o to w tej grze chodzi. To nie Kingdom Come.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor Jak dla mnie Grace jedna z lepiej napisanych kobiecych postaci w ostatnich latach. Ile można grać irytującymi babochłopami. Z tego co wiem agenci FBI nie są trenowani do walki z kilkumetrowymi mutantami w sukienkach. Każdy by się zesrał w gacie, ale koniec końców staje na wysokości zdania i chętnie ją zobaczę w kolejnych odsłonach.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta wyszła im super ta postać. Oby się jeszcze pojawiła. Dawać mercenaries koorwa!
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Grace to przede wszystkim duży krok w stosunku do poprzedniego pratognisty, czyli Ethana: ma twarz, ma osobowość, jest wiarygodna i nie zamienia się w Rambo po 30 minutach gry, tylko boi się do samego końca. Mogłaby się tylko mniej jąkać.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 42 minuty temu, Josh napisał(a):Kurcze, w uniwersum w którym ludzie mutują w zombie, wilkołaki, wampiry, T-Rexy i inne gówna ta nienaruszona przez 8 lat teczka to faktycznie musi być najdziwniejszy i najbardziej nietrzymający się kupy motyw.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Grace jest super bo udalo im sie w koncu dobrze odwzorowac jak sie gra w horror bohaterka lub bohaterem ktory nie jest maszyna do zabijania.Dla porownania mamy Jamesa w rimejku SH2 ktory napierdala potwory kijem i wali ze strzelby
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No dużo tu pomogło że był Leon dzięki czemu mogli pominąć faze gdzie na koniec gry gdzie zostaje terminatorem i morduje wielkiego stworka z rpga i jakoś to sie trzyma kupy do samego końca
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ubzduralem sobie, ze po sekcji w szpitalu już będzie tylko Leon. Ale opłaciło się chomikować fioletowe injecty bo potem jeszcze będzie sporo okazji do ich wstrzyknięcia jako Grace.Ciekawostka - CEX skupuje RE:R obecnie po 211 zł gotówką (więcej na voucher). Bardzo przyzwoicie i szkoda się w jakieś OLXy bawić jak ktoś chce sprzedać.