Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

Opublikowano

Tak to teraz wygląda. Jak dadzą jakieś obniżki to może do końca roku prześcigną RE i uplasują się za RE3 remake.

Chat-GPT-Image-24-kwi-2026-18-19-44.png

Edytowane przez Czokosz

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 102 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj tak, też trafiłem na realny czas gry, ale to akurat dobra nowina, a nie spojler Nie wchodzę na fejsa, YT odpalam tylko konkretne kanały bez przeglądania polecanych i zasubskrybowanych. No i trzeba

• Trzymaj ziomeczku, coś bardziej w Twoich klimatach. Kto wie, może nas Capcom zaskoczy i Grace zostanie tatą?

• Bzduras
    Bzduras

Opublikowano

Outbreaki słabiutko :( myślałem, że nieco lepiej się sprzedały, chyba nie ma szans na remake. RE3 og też zaskakująco kiepsko, aż 4 mln różnicy względem dwójki?

Opublikowano

Piątka to jechała na fali popularności czwórki bo inaczej to nie ma chuja ze by przebiła 3m. Doskonała wiadomość z tą sprzedażą dziewiątki. Dawno żadna gra tak mnie nie wciągnęła.

Opublikowano
5 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Piątka to jechała na fali popularności czwórki bo inaczej to nie ma chuja ze by przebiła 3m.

Podaję hasło: coop lokalny i online. Piątka z ziomeczkami na XBL to był kurwa wygrzew banderas@Mani pewnie pamięta farmienie jajek, a @Cr@sh mimo, że nie zagląda już tutaj to jak trafi na ten post na pewno uroni łezkę jak przeczyta wspominkę o dniu z Mercami, w którym jedyne przerwy to na szybkiego siura czy wyjście z psem. Nikt mi nie wmówi, że to była chujowa gra.

Opublikowano

Ja nie mówię, że to była chujowa gra. To był jednak słaby singlowy resident ( Tak to przyjemny akcyjniaczek. Jeszcze w tym roku skonczę po raz kolejny bo wiadomo, że residenta to zawsze można zagrac nie licząc może szóstki to wszystkie głowne podobały mi sie bardziej.

Opublikowano

Nie wiem, może młody byłem, ale ryłem w piątkę jak dziki na 360, raz za razem. Nawet Professionala zrobiłem solo i dziwiłem się, dlaczego tak wszyscy narzekają na Shevę nosacz3 W zasadzie piątka to jeden (obok DMC4) z dwóch calaków w mojej karierze gracza które wbiłem dobrowolnie i z premedytacją zanim wyłożyłem miętki siur na acziki i trofea.

Opublikowano

Nie no jak nie podejmą sie próby zrobienia czegoś na wzrór outbreaka to oni są zwykłymi głupcami, ale ostatnio coś tam nieśmiało o nim wspominali więc takimi ochłapami podtrzymują nadzieje

Opublikowano
Godzinę temu, Josh napisał(a):

Outbreaki słabiutko :( myślałem, że nieco lepiej się sprzedały, chyba nie ma szans na remake. RE3 og też zaskakująco kiepsko, aż 4 mln różnicy względem dwójki?

Nie wiem jak zostało policzone ale wg Capcomu RE 2 sprzedał 5 mln na PS1 a RE3 3.5, na Steamie też nie ma dużej różnicy więc zgaduję że RE2 to policzone na oko wszystkie wersje (PS1, N64, DC, GC, PC...) a RE3 tylko PS1. Code Veronica sprzedała 2.5 mln na DC+PS2 a tutaj jest 4.6.

Opublikowano

Gowniane Operation Raccoon City nawet w ponad 3 mln zeszlo? Nie jeden horror marzy o takiej liczbie, a Capcom rzucilo jakas gre zrobiona na kolanie i sprzedala sie od razu.

Opublikowano
3 godziny temu, Czokosz napisał(a):

Tak to teraz wygląda. Jak dadzą jakieś obniżki to może do końca roku prześcigną RE i uplasują się za RE3 remake.

Chat-GPT-Image-24-kwi-2026-18-19-44.png

RE6 - chyba śnie facepalm

P.S

cos dostałem na maila. Mam nadzieje ze da sie odebrać te avatarki dance2

HGsckQXWAAESPYn?format=jpg&name=900x900