Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No i mam chyba buga przy drugim przejściu. Już mi coś nie pasowało jak shotguna nie miałem, ale teraz jak trzeba snajpić by bronić Grace to nie mam sniperki. Tylko pistol XD Na steam i reddicie dosyć powszechny problem czytam. Najgorsze, że sejwa nie mam żadnego wczęsniejszego by to ogarnąć XD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Michu_M napisał(a):Ja wiem, że to gra i na pewne absurdy trzeba przymknąć oko, ale dlaczego Grace biega tak woooolllllnooooo. Jakby mnie gonił Chunk albo zmutowany zombie to bym popierdalał jak Usain Bolt a ona sobie truchcikiem przebiera nóżkami. To samo mnie irytowało w RE4. Leon taki komandos wyskakujący przez okno z pierwszego piętra a momentami ruszał się jak paralityk.Albo jak gra ci pokazuje jakiegoś bossa i przez kilka(naście) sekund protagonist(k)a stoi jak słup na tej cutscence- a ty masz puste magazynki i 1/3 zdrowia, a gra oddaje ci kontrolę jakieś 5 sekund przed jego atakiem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To co nas spotkało w Racoon City to żadna inna gra w tym roku nie przebije. Tyle wspaniałego fan serwisu...Doszedłem do Arki i aż żal będzie kończyć grę gdy siądę do niej wieczorem, bo kolejne przejście to już nie to samo gdy chłoniemy to po raz pierwszy
Opublikowano 59 minut temu59 min Cała ta gra to fan service, nawet dobór miejscówek to wprost z sondy - gdzie chciałbyś znowu poszukać roślinek i jakie miejscówki wspominasz najlepiej. Posiadłość/ laboratorium - proste.
Opublikowano 57 minut temu57 min W cale nie. Ja robie 2 run i bawie sie tak samo dobrze albo i lepiej. Zas bede gral caly dzien. Co za gra
Opublikowano 28 minut temu28 min 28 minut temu, MEVEK napisał(a):W cale nie. Ja robie 2 run i bawie sie tak samo dobrze albo i lepiej. Zas bede gral caly dzien. Co za gra Nawet lepiej jak za pierwszym.
Opublikowano 11 minut temu11 min Mogli dać opcję skipnięcia tych flashbackowych walking simowych fragmentów. Za pierwszym razem spoko do wkrętki i dla wydarzeń, ale przy kolejnych przejściach zabija leconko.