Opublikowano 10 lipca10 lip 36 minut temu, grzybiarz napisał(a):Skąd są te kupony? U mnie pustojak zrobisz nowe konto to chyba dają 3000 co wymienisz na kupon 30/150
Opublikowano 10 lipca10 lip Dave the diver w eshopie jest za 52zł - warto dodać , że niedługo ma dostać patcha na S2 więc chyba cena spoko potem może nie być promo dłuższy czas .
Opublikowano 10 lipca10 lip No ten cebulacki combos z mm kozacki. Bananza mi jakoś wyszła z darmowym paczkomatem za mniej jak 250
Opublikowano 10 lipca10 lip 5 hours ago, easye said:Co nowa konsola to wieksza cebula na forum Prosze Was niech tak zostanie i wrzucajmy bezposrednie linki po CD Keye z Eneby i innych zrodel i nawet po osprzet zeby zaoszczedzic na wiecej gier i sprzetu
Opublikowano 21 lipca21 lip NAJLEPSZA WERSJA a żeby było na temat to expansion pass do FE na promce, tak samo podstawka.
Opublikowano 22 lipca22 lip Jak ktoś nie ograł to w dobrej cenie jest Ni no Kuni 2 aktualnie . I gierka chodzi na S2 w 60fps.Ja chyba się skuszę.
Opublikowano 27 sierpnia27 sie Ostatnio wpadło sporo promocji, więc warto przejrzeć sklep – szczególnie że ten działa sprawniej niż na poprzedniku.Skusiłem się między innymi na gryzonie i SWD - obie za 9,99 zł. Grzech nie nabyć. Trochę żałuję, że nie przybiłem zakupu całkiem niezłego Mortal Shell - promocja z 100 na 9 zł. Przypominam, że na NS1 gra hula w okolicy 24 k/s, a klatkaż na NS2 to przedział 50-60.Jakby ktoś chciał postrzelać, zombiaki również tanie jak barszcz. Ogólnie jest sporo tych promocji - Children of Morta za 17zł, Limbo za 4 złote, i tak dalej.
Opublikowano 10 października10 paź Na Amazon.fr konsola przy zamówieniu do Polski obecnie za 415 euro z wysyłką. Kilka dni dostawy. Prawie 500 zł taniej niż w większości polskich sklepów m d r.
Opublikowano wczoraj o 18:43 1 dzień W Hameryce USA Cyberpunk za 17,50 dolara. Kurde nie wiem czemu. Ogólnie nie wiem kiedy USA się stało tanim krajem lol. Na przykład Sparks of Hope (naprawdę dobra duża gra!) za 6 dolarów. W Polsce nie jakoś drogo, 28 zł, no ale w USA mniej? Bo to jest 21,50 zł dzisiaj. Unicorn Overlord to inny przykład gry tańszej w USA (21 dolarów). Trochę ich jest, ale ten Cyberpunk to jakiś rekord...
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W Kauflandzie stacjonarnie można dostać Switcha 2 za 1499 zł. Cena równie atrakcyjna jak za importy z Tajwanu.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 hour ago, Ukukuki said:W Kauflandzie stacjonarnie można dostać Switcha 2 za 1499 zł. Cena równie atrakcyjna jak za importy z Tajwanu.Udało się komuś z forum kupić? Żona powiedziała, że mi pojedzie kupić ale jej zabroniłem bo po co mi to.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Niestety wygląda na to, że większość poszła do skalperow. Dzisiaj obskoczyłem 5 Kauflandów i do 13:00 wszystkie były wykupione. W jednym pani na informacji powiedziała, że jeden koleś po otwarciu wziął wszystkie 13 sztuk i tyle je widzieli.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. To po Ile będzie sprzedawał, przecież to z max 200 zł z jednego Switcha ;0
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 21 minutes ago, Hanza71 said:To po Ile będzie sprzedawał, przecież to z max 200 zł z jednego Switcha ;0Za 1899 raczej opchnie to masz 400 zł zysku x 13. Chamsko wiadomo, ale coś tam zarobi.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Hanza71 napisał(a):To po Ile będzie sprzedawał, przecież to z max 200 zł z jednego Switcha ;02600PLN za kilka minut roboty? Generalnie powinni ograniczyć promocje do jednej sztuki na kartę Kaufland i tyle. Na szybko nie założysz kilkunastu bo są połączone z numerem telefonu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. On 12/22/2025 at 7:43 PM, ogqozo said:W Hameryce USA Cyberpunk za 17,50 dolara. Kurde nie wiem czemu.Ogólnie nie wiem kiedy USA się stało tanim krajem lol.Na przykład Sparks of Hope (naprawdę dobra duża gra!) za 6 dolarów. W Polsce nie jakoś drogo, 28 zł, no ale w USA mniej? Bo to jest 21,50 zł dzisiaj. Unicorn Overlord to inny przykład gry tańszej w USA (21 dolarów). Trochę ich jest, ale ten Cyberpunk to jakiś rekord...Sprawdzalem wlasnie i jest za 69.99 dolarow. Podaj jakies info czy dalej tak tanio da sie dorwac
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie ma, minęła okazja.Prawdopodobnie ktoś pomylił Wiedźmina 3 i Cyberpunka, bo w innych regionach pierwszy był przeceniony na 75% (nic nowego), drugi na 40%. Tymczasem w USA odwrotnie. Widocznie czysty błąd.Po bodaj kilkunastu godzinach, promocję cofnięto.Niemniej myślę, że cena typu 60 zł jeszcze będzie, wszak na Steamie po tylu latach już osiąga podobny pułap, na Switchu jeszcze świeżak ale pewnie będzie przeceniana potem niczym Wiedźmin.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Mam nadzieję że Nintendo wytoczy proces sądowy przeciw tym co kupili w błędnej cenie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minutes ago, Daffy said:Mam nadzieję że Nintendo wytoczy proces sądowy przeciw tym co kupili w błędnej ceniePo prostu im odbierze i zwróci hajs tak jak niejednokrotnie robił Microsoft.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wątpię, Tsubasa z dodatkami za 12zł dalej wisi w bibliotece. Pewnie nawet nie umieją tego zrobić znając ich poziom ogarnięcia w uslugach sieciowych xD