Skocz do zawartości

PSX EXTREME 334

Featured Replies

Opublikowano
45 minut temu, Pix napisał(a):

Już tego nie odzobaczę. To naprawdę wygląda jak człowiek penis

-I jak tam ta okładka nowego PSXa? Fajna?

-W sumie to ch...a na niej widać

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ludzie się oburzyli na Pisara, a dla mnie to dobra współpraca. Lubię typa i chętnie poczytam co tam ma do powiedzenia w formie tekstowej. Zdecydowanie lepsza współpraca niż jakieś NRGeeki, bo Pisarski

• Bardzo ladny art dobrany na okladke. Czlowieka beniza jeszcze chyba na froncie nie bylo.

• @Kmiot nie denerwuj się, ale jest trzeci raz z rzędu o Switchu 2.

Opublikowano

Obie okładki mega, ale mam nadzieję, że u mnie wpadnie niebieska. Panie @Perez, prośba o spakowanie tej właściwej dla skromnego patrona D

Dobrze by było dopasować te dwie okładki, żeby były "takie same" 🙂 spoiler \/

Za Pisarskiego plusik, jest merytoryczny i jego humor też do mnie trafia.

Spoiler

PSX335GIF.gif

Opublikowano
  • Autor

Taaa, przegapiłem przy sprawdzaniu okładek, że coś nie tak, dopiero jak sobie porobiłem grafy do zapowiedzi to skumałem, że bez sensu te elementy są poprzesuwane wobec siebie, skoro to taki sam art, tylko tła inne. Już Romek dostał info, skąd takie cuda, niech się tłumaczy :P

Opublikowano

#Team blue

Nawet nazwa magazynu nawołuję by wybrać jedyny słuszny kolor psclassic

Opublikowano

Wipeout cfaniak

Pisarski jest dobrą opcją na stałą rubrykę, może jacyś widzowie przez niego zainteresują się PE.

Opublikowano
2 godziny temu, Mari4n napisał(a):

Wipeout cfaniak

Jako że Wipeout u nas dość regularny, ostrzegam: to będzie trochę inny tekst niż można by się spodziewać. Ale mam nadzieję, że fajnie przypomni zajawkę!

Opublikowano

U mnie Wipeout wiecznie żywy, od czasu do czasu odpalam sobie 2097

Opublikowano

Kolejny miesiąc świetnych okładek (kto by to czytał, a tak na półce leży i okładka cieszy oko przynajmniej :), kupię jak zwykle. Obojętnie jaka się trafi bo obie mi się podobają.