Skocz do zawartości

Xbox Extreme

Wybieramy 6 okładek wydania specjalnego Xbox Extreme: 87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieramy 6 okładek wydania specjalnego Xbox Extreme:

• Conker: Live & Reloaded
      42
    • Dino Crisis 3
      9
    • Dead or Alive 3
      43
    • Doom 3
      9
    • Fable
      35
    • Halo 2
      44
    • Half-Life 2
      17
    • Jade Empire
      18
    • Ninja Gaiden
      52
    • Panzer Dragoon Orta
      17
    • Project Gotham Racing
      37
    • Tom Clancy’s Splinter Cell
      43

Ankieta zostanie zamknięta 13.07.2025 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Xbox Extreme - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme

Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 29,99 zł rozpocznie się od ok. połowy lipca i potrwa do 7 września. Od 8 września regularna cena 34,99 zł. Premiera wydania 19 września. 

Więcej informacji o wydaniu w dniu startu przedsprzedaży, a póki co zapraszamy do głosowania w ankiecie, która ma wyłonić 6 okładek, które trafią do druku. Całość uzupełni tradycyjnie wersja limitowana.

Ankieta potrwa do 13 lipca do 23:59. Wśród 12 propozycji mamy:

Conker: Live & Reloaded

Dino Crisis 3

Dead or Alive 3

Doom 3

Fable

Halo 2

Half-Life 2

Jade Empire

Ninja Gaiden

Panzer Dragoon Orta

Project Gotham Racing

Tom Clancy’s Splinter Cell

okladki_ankieta.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzę, że Romek mocno zainspirował się moją propozycją z Conkerem. Szkoda, że czarna okładka odpada. Idealna limitka by była.

• Dino Crisis 3 był strasznym gównem, nie da się podmienić na Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball? Głos na Ninja Gaiden, DoA i Splinter Cell. Okładki mają extrimowy vibe, jak z czasów gdy jeszcze był

• Jeśli limitka to tylko ta czarna z logo X-a.

Opublikowano

Dino Crisis 3 był strasznym gównem, nie da się podmienić na Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball?

Głos na Ninja Gaiden, DoA i Splinter Cell. Okładki mają extrimowy vibe, jak z czasów gdy jeszcze były lakierowane.

Opublikowano

No właśnie, co tu robi DC3 O.O

Lepszych gier nie było do wyboru? xD Jestem fanem 1 i 2, ale 3 to cień ich blasku niestety. \

Kilka okładek bardzo ładnych, będzie z czego wybierać. DoA, HL2, Panzer Dragoon, Ninja Gaiden, Halo najlepsze chyba. Jade Empire i Fable trochę zbyt defaultowo mam wrażenie, bo te grafiki są mocno oklepane i "opatrzane".

Opublikowano

Nie za dużo tych numerów specjalnych? Mam wrażenie że trochę przegrzejecie temat... aczkolwiek pewnie i tak kupię

Opublikowano
  • Autor
Teraz, czapa napisał(a):

Nie za dużo tych numerów specjalnych? Mam wrażenie że trochę przegrzejecie temat... aczkolwiek pewnie i tak kupię

Póki co jest wręcz odwrotnie - non stop mamy zapytanie, a kiedy kolejny specjal, a co będzie, przy każdym poście na FB Czytelnicy podrzucają swoje typy/oczekiwania - tak że na razie działamy z tym w tym trybie kwartalnika. Finansowo też to wychodzi na plus, więc wpada kasa do jednej kupki z miesięcznikiem, Patronite czy jak ostatnio książką.

Opublikowano

Ok to tylko moja opinia, skoro jest takie zapotrzebowanie to zgoda, trzeba kuć żelazo póki gorące.

Opublikowano

Jakieś takie smutne te okładki. Głos na Halo 2, bo są żywe kolory i Ninja Gaiden, bo nawet ok.

Opublikowano

Jak dla mnie tylko ten Conker fajny i ten afable ujdzie. Reszta jakos mjie nie rusza.

Opublikowano
  • Autor

Śledzenie tych wyników niczym gonitwy na Służewcu - co kilkanaście głosów przetasowania. Max jestem ciekaw, jaka będzie finałowa szóstka, bo już jakieś 90 głosów i jest ze 2-3 faworytów, ale jednocześnie cała reszta bardzo podobnie.

Opublikowano

Strasznie mialkie te okladki. Chyba wezme z conkerem bo reszta albo slaby art, albo seria kojarzy mi sie z innymi konsolami, albo gierki z rodowodem pc i tam ogrywane. Na tej z Doom3 to nawet nie wiem co jest.

Opublikowano

No okładki mocno takie sobie, Splinter cell jest ok no i conker od biedy. Pozostaje liczyć na limitkę

Opublikowano

Ten piękny czas głosowania na okładki. Muszę to przemyśleć.

Opublikowano

Ninja Gaiden

Jestem chętny na wspominki swoje związane z Xboxem :)

Opublikowano

Musi być Kasumi i Wiewióra (mimo, że ta wypada najmniej okazale). A tego Dinozaura można by zamienić na Billa Gatesa, albo... Ayane. Panny z DOA lub tej siatkówki to taka samosprzedająca się okładka :) Poza tym gdzie ja widziałem tą Kasumi? To nie była kiedyś okładka Neo Plus?

Logo fajnie zrobione, specjalnie by nawiązywało do konsoli. Plus za ewolucję graficzną.

Opublikowano

A art z DoA to nie jest przypadkiem z galerii DoA 2?

Opublikowano

Widzę, że Romek mocno zainspirował się moją propozycją z Conkerem. Szkoda, że czarna okładka odpada. Idealna limitka by była.okladka-01.pngIMG_7484.jpegIMG_7485.png

Opublikowano

Wiem, że to podobno problematyczne, ale wziąłbym z czarną okładką z logo Xbox. A tak, to w ogóle nie wezmę, bo zero wspomnień z konsolą. Nie powinienem, ale kupuję po okładce [

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):

Widzę, że Romek mocno zainspirował się moją propozycją z Conkerem. Szkoda, że czarna okładka odpada. Idealna limitka by była.okladka-01.pngIMG_7484.jpegIMG_7485.png

Czemu czarna odpada? Nad limitką myślimy, oczywiście Twoja propozycja tez brana pod uwagę :)

Opublikowano
Teraz, Perez napisał(a):

Czemu czarna odpada? Nad limitką myślimy, oczywiście Twoja propozycja tez brana pod uwagę :)

No wspominałeś o rysach itd przy druku ostatnio.