Opublikowano piątek o 07:131 dzień Autor 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Ja musze sie przespać z tym czy chce bardziej okładke 1 czy 2 To tak jako ciekawostka z pierwszych "sondażowych wyników":MGS1 - 37 egz. MGS2 - 9 egz.MGS3 - 11 egz.
Opublikowano piątek o 07:391 dzień Okładka z MGSem 3, gra od której zacząłem przygodę z serią i do dziś jest moją ulubioną.
Opublikowano piątek o 07:501 dzień Nie no okłada fatalna, boli mnie serce i chyba wezmę z jedynką :/Będzie jakiś felieton użytkownika Ofi? On tk ma dobre pióro i siedzi w temacie tej serii MOCNO. Edytowane piątek o 07:511 dzień przez Rozi
Opublikowano piątek o 09:571 dzień Specjalnie zrobili okładkę z jedynki najbardziej znośną bo pójdzie na nią mniej tuszu i będzie taniej w druku
Opublikowano piątek o 11:021 dzień Dobra biorę dwójke bo ta jedynka niby spoko, ale wc0rwia mnie ta pustka. Ehh szkoda że moją kochaną trójke tak zmasakrowaliście
Opublikowano piątek o 11:211 dzień Autor 17 minut temu, Pupcio napisał(a):Dobra biorę dwójke bo ta jedynka niby spoko, ale wc0rwia mnie ta pustka. Ehh szkoda że moją kochaną trójke tak zmasakrowaliście Dzięki za info, zbieram haki na @KOMODO więc idealnie do teczki pasuje!
Opublikowano piątek o 12:071 dzień 44 minuty temu, Perez napisał(a):Dzięki za info, zbieram haki na @KOMODO więc idealnie do teczki pasuje!Odkąd znalazłem tę grafikę po otwarciu pudełka z MGS3: Subsistence to jest moim najulubionym tworem Shinkawy. Nie było opcji, że na grafikę poszedłby jakiś opatrzony, "zielony Snake". Ale chyba tak mam, imo okładka SH4, najmniej popularna, jest najlepszą
Opublikowano piątek o 12:351 dzień Mi tam najlepiej siadła dwójeczka.Można by było zrobić również kombo dwóch w jednym. Jednak patrząc na sprzedaż to może i lepiej, że jest wybór.
Opublikowano piątek o 14:311 dzień @Perez czy osoby kupujące przez sklep będą mieć możliwość pobrania również PDF czy nie planujecie tego formatu?
Opublikowano piątek o 14:481 dzień Autor 16 minut temu, Grześ napisał(a):@Perez czy osoby kupujące przez sklep będą mieć możliwość pobrania również PDF czy nie planujecie tego formatu?Jak najbardziej PDF będzie w okolicach premiery, tj. 14 listopada. I oczywiscie gratisowo do zamowionych wydan papierowych.
Opublikowano piątek o 15:341 dzień Dla mnie Grey Fox z MGS1 trochę za bardzo oderwany od reszty, a samej okładce brakuje tła, to takie trzy wcięte obrazki i brakuje głębi. Dlatego zdecydowałem się na okładkę z MGS2. Czyli tej części która również jest wspaniała i powinna dostać min 9 w recenzji, ale ktoś się pomylił
Opublikowano piątek o 16:201 dzień Może będzie jeszcze limitowana okładka z gołą babą przebraną za Eve
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Okładka nr 1 i chyba gra żyćka. Pamiętam jak odkupiłem PSXa od znajomego za 3 stówy w komplecie z MGSem, GT1 i FIFA 2000. Od MGSa się odbiłem na początku i grałem tylko w GT, ale jak słyszałem, że MGS to sztos i gra film, to wpadłem jak śliwka w kompot. Później się grało w kółko i kółko. Jeśli okładki się nie zmienia to biorę pierwszą.