Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 16 godzin temu, Perez napisał(a):Na 2026 planujemy Resident Evil na maj i najpewniej GTA na listopad (o ile znowu nie przesunął)O, zaskoczyłeś taką nagłą zapowiedzią. Zazwyczaj dłużej trzymasz te projekty w tajemnicy.
Opublikowano 49 minut temu49 min Liczę, ze w przyszłości pójdziecie za ciosem i będzie vol2 historii o pozostałych gier z metal gear w tytule
Opublikowano 47 minut temu47 min Autor 48 minut temu, Pix napisał(a):O, zaskoczyłeś taką nagłą zapowiedzią. Zazwyczaj dłużej trzymasz te projekty w tajemnicy.Te dwa tematy przewijały się dość często, więc już nie ma co robić tajemnicy. Jak wyszedł album o SH to najczęściej pojawiały się prośby o MGS i właśnie RE, a GTA to takie na zasadzie - jak nie teraz, to potem kolejna okazja za 15 lat. Co zabawne przenieśli z maja na listopad - idealne dwa miesiące, kiedy mamy poplanowane albumy, więc cieszy, że się do nas DOSTOSOWALI ;)Natomiast co po tych dwóch to dla odmiany - nie mamy pojęcia póki co :) No ale to już byłoby pewnie na 2027, więc chwila jest. Chyba że GTA przeniosą znowu z jesieni...
Opublikowano 41 minut temu41 min Autor 1 godzinę temu, twilitekid napisał(a):No to czemu nie startujecie już z preorderami? Wiesz na jaki moment czekam w tym roku? Jak wyślę Game Boya i wreszcie wyzeruje oczekujące zamówienia z Allegro i sklepu. Ja to z tych, co mają nerwicę jak w telefonie widzisz te dymki z liczbą powiadomień albo nieodczytane maile, stąd kolejny preorder znowu by narobił zamieszania i by mi cały czas coś "wisiało" do wysyłki. Byle do świat!A tak poważnie (chociaż to wyżej to też jest troszkę prawdy) to nieco za wcześnie - wiem, że GTA to GTA, ale to jeszcze rok. Oczywiście dla mnie luz, że CDA już ruszyło, a nuż to dobry krok i się okaże, że ktoś tam potem naszego wydania nie weźmie, bo już będzie miał, no ale mimo wszystko jeszcze sporo czasu.
Opublikowano 32 minuty temu32 min 13 minut temu, Perez napisał(a):Natomiast co po tych dwóch to dla odmiany - nie mamy pojęcia póki co :) No ale to już byłoby pewnie na 2027, więc chwila jest. Chyba że GTA przeniosą znowu z jesieni...Może jakaś bijatyka dla odmiany. Tekken pewnie najlepszy wybór, bo kto nie grał w trójkę.