Opublikowano piątek o 12:442 dni Jestem z tych co najpierw grali w Turoka na GB, później tego z N64. Dokładnie w dwójkę grałem, i to jest całkiem dobra gra, tylko pierwszy stage jest pokrętny, bo trzeba iść na sam koniec, zdobyć broń, wybić przeciwników, i wejść do portalu. Muzyka top. Aż sobie odpaliłem po latach
Opublikowano piątek o 13:022 dni Nie czytałem jeszcze, ale nie wiem czy wiesz że Wave Race też najpierw był na GB a potem dopiero na N64
Opublikowano piątek o 18:381 dzień Gadżety jak rozumiem, wrócą do sklepu, po Świętach? Bo zauważyłem, że już ich nie ma.
Opublikowano piątek o 18:571 dzień 17 minut temu, Asperger napisał(a):Gadżety jak rozumiem, wrócą do sklepu, po Świętach? Bo zauważyłem, że już ich nie ma.Najwcześniej po nowym roku, bo po prostu się skończyły - zostało nam z 10 sztuk koszulki w rozmiarze L i ze dwie eMki. Kubków też może z 10. Tak że trzeba najpierw uzupełnić braki, ale to też jeszcze do przemyślenia, czy zostawić to co było, czy coś dodać, natomiast najwcześniej 2026, teraz chwila przerwy :)
Opublikowano piątek o 19:331 dzień 6 hours ago, Mari4n said:Jestem z tych co najpierw grali w Turoka na GB, później tego z N64. Dokładnie w dwójkę grałem, i to jest całkiem dobra gra, tylko pierwszy stage jest pokrętny, bo trzeba iść na sam koniec, zdobyć broń, wybić przeciwników, i wejść do portalu. Muzyka top. Aż sobie odpaliłem po latachZgadzam się dlatego nie rozumiem dlaczego artykuł sugeruje, że to złe porty. Większość omawianych tam gier jest w porządku, nawet autor je chwali z nielicznymi wyjątkami.
Opublikowano wczoraj o 13:10 1 dzień W końcu mam i ja! Rewelacyjny magazyn, mnóstwo ciekawych tekstów, recenzji i fajne wspominki. Na minus tylko papier, nie lubię go, ale rozumiem że tak musi być. Zostawię sobie lekturę na Święta, na razie przeczytałem tylko wspominki i recki Zeldzioszek. No i jestem w szoku że Dajkaszana wyszła na GBC :) Okładka limitki to petarda i 10/10, choć zawsze wolałem art na pudełku bazowej wersji bez Tetrisa. Fajnie że pomaga wam Rozkminator, wolę go sto razy od roztrzepanego NRGeeka. Tak więc panowie zgedzi, jak zwykle dobra robota!!
Opublikowano wczoraj o 13:15 1 dzień Wczoraj wysyłka, dzisiaj rano już jest, no ja w szoku. InPost też na święta kręci korbą szybciej. Najwspanialszy jest fakt, że wracam do roby dopiero 7-go stycznia, więc nadrobię kupkę wstydu wydań specjalnych, bo doba ma zbyt mało godzin w dzień powszedni. To jest orgazm czytelniczy Panowie i dziękuję za milusie wolne.
Opublikowano wczoraj o 14:14 1 dzień Godzinę temu, aux napisał(a):W końcu mam i ja! Rewelacyjny magazyn, mnóstwo ciekawych tekstów, recenzji i fajne wspominki. Na minus tylko papier, nie lubię go, ale rozumiem że tak musi być. Zostawię sobie lekturę na Święta, na razie przeczytałem tylko wspominki i recki Zeldzioszek. No i jestem w szoku że Dajkaszana wyszła na GBC :) Okładka limitki to petarda i 10/10, choć zawsze wolałem art na pudełku bazowej wersji bez Tetrisa. Fajnie że pomaga wam Rozkminator, wolę go sto razy od roztrzepanego NRGeeka. Tak więc panowie zgedzi, jak zwykle dobra robota!!Fajna kolekcja limitek w szczególności ten Xbox