Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jestem z tych co najpierw grali w Turoka na GB, później tego z N64. Dokładnie w dwójkę grałem, i to jest całkiem dobra gra, tylko pierwszy stage jest pokrętny, bo trzeba iść na sam koniec, zdobyć broń, wybić przeciwników, i wejść do portalu. Muzyka top. Aż sobie odpaliłem po latach
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie czytałem jeszcze, ale nie wiem czy wiesz że Wave Race też najpierw był na GB a potem dopiero na N64
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gadżety jak rozumiem, wrócą do sklepu, po Świętach? Bo zauważyłem, że już ich nie ma.
Opublikowano 43 minuty temu43 min 17 minut temu, Asperger napisał(a):Gadżety jak rozumiem, wrócą do sklepu, po Świętach? Bo zauważyłem, że już ich nie ma.Najwcześniej po nowym roku, bo po prostu się skończyły - zostało nam z 10 sztuk koszulki w rozmiarze L i ze dwie eMki. Kubków też może z 10. Tak że trzeba najpierw uzupełnić braki, ale to też jeszcze do przemyślenia, czy zostawić to co było, czy coś dodać, natomiast najwcześniej 2026, teraz chwila przerwy :)
Opublikowano 7 minut temu7 min 6 hours ago, Mari4n said:Jestem z tych co najpierw grali w Turoka na GB, później tego z N64. Dokładnie w dwójkę grałem, i to jest całkiem dobra gra, tylko pierwszy stage jest pokrętny, bo trzeba iść na sam koniec, zdobyć broń, wybić przeciwników, i wejść do portalu. Muzyka top. Aż sobie odpaliłem po latachZgadzam się dlatego nie rozumiem dlaczego artykuł sugeruje, że to złe porty. Większość omawianych tam gier jest w porządku, nawet autor je chwali z nielicznymi wyjątkami.