Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ło kurde, seria idzie dziwniej niż myślałem.Yokoyama stwierdził, że nie będzie więcej Yakuz Kiwami. Następne nowe-stare gry będą właściwie w innej linii czasowej."To chyba nie będzie dalej seria Kiwami. Zacznie się inna seria, i nie RGG 9, ale nowa seria idąca inną linią, z inną wymową. Po zagraniu w Kiwami 3 może to będzie zrozumiałe".Ehhh... w sensie ok, ale po co? Czy to jest dobre wykorzystanie popularności zdobytej przez tę serię od czasu 0?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W dniu 22.01.2026 o 08:01, Pupcio napisał(a):Jaka sieka co oni zrobili tej grze?fixed, było:jest:
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. On 1/30/2026 at 8:26 PM, Pupcio said:A dla mnie z tej trylogii na ps3 była najlepsza. y4 i y5 przeciągnięte gówna o niczym. Trójke grzebał ten nieszczęsny system walki gdzie każdy blokował nasze ciosy, ale okinawa dała fajną odmiane po kamurocho tak samo jak wątek z gówniakami zamiast te same tureckie problemy gangsterów których oczywiście tutaj nie brakujeU mnie podobnie - niesamowity powiew świeżości nawet po uprzednim ogrywaniu Zero, Kiwami i Kiwami 2, które były przecież przynajmniej generację do przodu. Cliffhanger na końcu bardzo fajny :D Czwórka niestety zbyt rozwleczona, nie mogłem się doczekać kiedy mi wyjaśnią co się stało w 3. Piątka też całkiem spoko dzięki nowej lokalizacji.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tak te nowemiasta z piątki i Kiryu taksówkarz największe plusy, ale granie haruką to był koszmar
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Czwórka bardzo fajna i nie odniosłem wrażenia rozwleczenia - całość ze wszystkimi subquestami, które nie opierały się na minigierkach zajęła mi pewnie z 30 godzin, a nowe postacie i lepsza fizyka walki robiły fajną odmianą po trójce, na pewno w top 3 moich ulubionych Yakuzoidów (oprócz niej Zero i Judgement). Piątka natomiast faktycznie rozwleczona i Haruka kradnie miejsce Akiyamie, ale dalej się dobrze bawiłem, choć musiałem sobie dawkować. Sama minigierka o Saejimie polującym na renifery i napierdalającym się na pięści z niedźwiedziami to było dobre 10h.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja w sumie juz koncze Side Stories w Dark Ties i te wszystkie poboczne gowna.Dlugosc DT to tak mniejwiecej Kaito DLC z Lost Judgement pewnie zrobie wszystko dzisiaj i jazda z Y3 wlasciwym.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 minuty temu, Rozi napisał(a):Na początek Dark Ties jest polecane, czy jak dokładnie?Raczej nie jest, ja tam w 3 w ogóle nie grałem, a Dark Ties to chyba chronologicznie jest na końcu fabuły.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja znam Fabule 3 w koncu jak jest sie fanem Yakuzy to nie bylo sposobu jej nie poznac. Jak wiesz co sie dzieje na koniec Y3 to mozesz zaczac od Dark Ties jak nie wiesz o co w ogole chodzi to zacznij od Y3.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor W dniu 10.02.2026 o 00:11, wet_willy napisał(a):Ja jako ze w 3 nigdy nie gralem to mam w dupie recki bede sie dobrze bawil.Taki fan z ciebie? Fabułę na Youtube poznałeś? Masakra!
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja fabułę 1-3 poznałem przez streszczenia które były dołączone do Y4 No i ze wszystkich które ograłem (4, 0, 6) to właśnie telenowela z Kiryu jest najbardziej przewidywalna i to dla mnie tak samo 'głęboki' bohater jak Master Chief z Halo xd
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak coś to wam powiem, że w Kiwami 3 jest fajny recap na cmentarzu z 0-2, już godzinę leci... :). Sam korzystałem z takiego przypadku 6 na Yt z 3-5, bo w grze był tylko tekst, teraz dużo lepiej. 16 godzin temu, ogqozo napisał(a):Ło kurde, seria idzie dziwniej niż myślałem.Yokoyama stwierdził, że nie będzie więcej Yakuz Kiwami. Następne nowe-stare gry będą właściwie w innej linii czasowej."To chyba nie będzie dalej seria Kiwami. Zacznie się inna seria, i nie RGG 9, ale nowa seria idąca inną linią, z inną wymową. Po zagraniu w Kiwami 3 może to będzie zrozumiałe".Ehhh... w sensie ok, ale po co? Czy to jest dobre wykorzystanie popularności zdobytej przez tę serię od czasu 0?Czyli 4 i 5 do kosza.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 hour ago, Rozi said:Taki fan z ciebie? Fabułę na Youtube poznałeś? Masakra!Nie wiem czy gramy w te same gry ale zazwyczaj sa w tych grach recapy >.>