Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 6

Featured Replies

Opublikowano
9 godzin temu, jimmy napisał(a):

a nie jakieś jodłowanie

To mój dzwonek w telefonie XD

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie wiem, ale mam wrażenie, że gdybyśmy dostali niemcy, to byłoby to jak Meksyk bez wulkanu i pustyni. Za to mapa byłaby obrócona o 180 stopni i byłoby więcej nudnych autostrad + widoczna zmiana pór roku.

Do tego niech mi ktoś wyjaśni "swojskość" niemieckiej mapy.

Opublikowano
4 minutes ago, McDrive said:

Nie wiem, ale mam wrażenie, że gdybyśmy dostali niemcy, to byłoby to jak Meksyk bez wulkanu i pustyni. Za to mapa byłaby obrócona o 180 stopni i byłoby więcej nudnych autostrad + widoczna zmiana pór roku.

Do tego niech mi ktoś wyjaśni "swojskość" niemieckiej mapy.

GReu3lUXkAAqNko.jpg

Opublikowano
18 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):

Wersja na PS5 pozniej, co potwierdza opis na Youtubie: Discover the breathtaking landscapes of Japan and become a racing Legend at the Horizon Festival in Forza Horizon 6, which will launch first on Xbox Series X|S consoles and PC in 2026, and PlayStation 5 post-launch.

Szkoda, wjechałbym day1.

Opublikowano

Co do pieszych to musieliby być mocno skoczni. Jakby się zgadać i jechać w kilku ciasno obok siebie to takie odskakiwanie komicznie by wyglądało. Tokio to też gigantyczna i zaludniona metropolia.

Z drugiej strony mogą po chamsku dać barierki/roboty drogowe i nie robić całego miasta, a tylko dorobić w tle wieżowce.

Opublikowano
17 hours ago, Observer said:

Nie ma nudniejszego miejsca do jazdy niż Niemcy, przejechać ten kraj w poprzek i nie zasnąć to wyczyn.

Absolutnie się nie zgadzam, jedyny kraj bez ograniczeń na autostradach. Zależy czy z tego korzystasz, czy nie. Najnudniejsza jest Holandia. Autostrada, a 100 km/h na tempomacie, płasko jak stół, jedyne emocje są z bicia rekordów spalania.

Co nie zmienia faktu, że w grach aspekt ograniczeń prędkości nie ma znaczenia. Do tego Niemcy byłyby dość podobne w kwestii krajobrazów i pogody do UK w 4. Jak dla mnie Japonia to zdecydowanie najlepszy wybór na tę chwilę. Nawet trudno mi powiedzieć co bym chciał jako numer dwa, bo tak bardzo czekałem na Japonię.

Opublikowano

Następna niech będzie Indonezja. Będą mogli zrobić jak w Crew 2 szybkie przełączanie między łodziami i latadłami żeby podróżować między wysepkamipawel

Opublikowano

Jak teraz myślę, to imo najciekawszy pomysł na kolejną część to RPA. Nowy kontynent, inne krajobrazy oraz kraj mający swoje własne motoryzacyjne ciekawostki, a pomijany przy tym jak dotąd w grach wyścigowych.

SABAT BATTERIES
No image preview

5 Iconic Cars Built Exclusively in South Africa

5 Iconic Cars Built only in South Africa. SABAT presents - a journey through the country's automotive history.
Opublikowano

@McDrive

Nie no tyle to nie... ale co w The Crew jest ciekawe to np. długie wyścigi kilku klas pojazdów. Np są 3 odcinki i każdy z nich jedziemy innym autem, zmienianym natychmiastowo "w locie".

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Już by mogli zrobić wyścigi łączone. Zaczynasz w hypercar na autostradzie, potem terenówka i kończysz w np. hot hatchu i śmigasz w mieście. Auta sobie przed wyścigiem ustawiasz i jazda.

Opublikowano

Dłuższe wyścigi przydałyby się. Do tego mistrzostwa na więcej niż 3 wyścigi.

Opublikowano

Ja pierdolę, jeszcze Japonia nie wyszła, a tu już wymyślają kolejne XDD

Opublikowano

Tak sobie gdybamy, skoro nie ma za bardzo o czym pisać jeszcze w przypadku 6. Po prostu ciekawy aspekt, bo już 5 wróżyli w Japonii i Meksyk nieco wjechał z zaskoczenia. Teraz oczywisty kierunek będzie z głowy, więc ciekawe co dalej.

Pamiętam w temacie o 5 były w swoim czasie podobne dyskusje.

Opublikowano
7 hours ago, Mustang said:

Absolutnie się nie zgadzam, jedyny kraj bez ograniczeń na autostradach. Zależy czy z tego korzystasz, czy nie.

Bez ograniczeń na coraz mniejszej ilości odcinków, krajobrazowo to najciekawej by okolice Nurburgringu wyszły, ale tu będzie na szczęście w Asseto Corsa Evo cały region odwzorowany w tryie free roam (o ile dowiozą).

Nie wiem czy było, wywiad z japońskim konsultantem FH6 i głównym producentem https://news.xbox.com/en-us/2025/09/25/forza-horizon-6-japan-setting-2026/

Opublikowano
45 minutes ago, Bartg said:

Bez ograniczeń na coraz mniejszej ilości odcinków, krajobrazowo to najciekawej by okolice Nurburgringu wyszły, ale tu będzie na szczęście w Asseto Corsa Evo cały region odwzorowany w tryie free roam (o ile dowiozą).

Na szczęście nadal jest sporo bez, chociaż można mieć pecha i trafić na długi odcinek z ograniczeniem, gdzie Niemcy ochoczo zaraz ustawiają fotoradar.

Tak swoją drogą to ruch drogowy w okolicach Nurburgringu akurat wygląda jak Forza Horizon notbad

Ale wracając do tematu 6 to jaram się mega tą Japonią. Tylko fajnie jakby coś pokombinowali, żeby gra była nieco bardziej wciągająca niż czyszczenie mapy.

Opublikowano
4 godziny temu, Faka napisał(a):

Ja pierdolę, jeszcze Japonia nie wyszła, a tu już wymyślają kolejne XDD

A wszyscy kurwa błagali o tę Japonię tyle lat XD

Gracze? Marudy jebane!

Opublikowano

Japonia the best miejscówka bo cudownie połączy plenery z metropolią z neonami i mam cichą nadzieję, że dzięki temu ogrywając 6 nie będę mieć wrażenia grania w map packa jak przy dwóch poprzednich odsłonach (choć 4 przynajmniej miała te pory roku)

Opublikowano

W sumie fajnie by było właśnie jeździć po takim dużym mieście z wysokimi wieżowcami, a Japonia do tego najlepiej się nadaję, po prostu zurbanizowane miasto przystosowane do wyścigów, driftownia, nocnych 1 vs 1, idealna miejscówka. No nie będzie lipy w tej części. No i zmiana pór roku będzie już na plus, bo będzie prawdziwa zima i prawdziwe lato. Bo Meksyk w tej sprawie pogodowej ssał chuja po same jaja.

Opublikowano
  • Autor

Fajna nitka z easter eggami w pierwszym teaserze. Przyznam że sporo nawiązań nie zauważyłem