Opublikowano czwartek o 18:572 dni 9 godzin temu, jimmy napisał(a):a nie jakieś jodłowanieTo mój dzwonek w telefonie XD
Opublikowano czwartek o 21:432 dni Nie wiem, ale mam wrażenie, że gdybyśmy dostali niemcy, to byłoby to jak Meksyk bez wulkanu i pustyni. Za to mapa byłaby obrócona o 180 stopni i byłoby więcej nudnych autostrad + widoczna zmiana pór roku. Do tego niech mi ktoś wyjaśni "swojskość" niemieckiej mapy.
Opublikowano czwartek o 21:472 dni 4 minutes ago, McDrive said:Nie wiem, ale mam wrażenie, że gdybyśmy dostali niemcy, to byłoby to jak Meksyk bez wulkanu i pustyni. Za to mapa byłaby obrócona o 180 stopni i byłoby więcej nudnych autostrad + widoczna zmiana pór roku.Do tego niech mi ktoś wyjaśni "swojskość" niemieckiej mapy.
Opublikowano piątek o 06:222 dni 18 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):Wersja na PS5 pozniej, co potwierdza opis na Youtubie: Discover the breathtaking landscapes of Japan and become a racing Legend at the Horizon Festival in Forza Horizon 6, which will launch first on Xbox Series X|S consoles and PC in 2026, and PlayStation 5 post-launch.Szkoda, wjechałbym day1.
Opublikowano piątek o 06:292 dni Co do pieszych to musieliby być mocno skoczni. Jakby się zgadać i jechać w kilku ciasno obok siebie to takie odskakiwanie komicznie by wyglądało. Tokio to też gigantyczna i zaludniona metropolia.Z drugiej strony mogą po chamsku dać barierki/roboty drogowe i nie robić całego miasta, a tylko dorobić w tle wieżowce.
Opublikowano piątek o 09:142 dni 17 hours ago, Observer said:Nie ma nudniejszego miejsca do jazdy niż Niemcy, przejechać ten kraj w poprzek i nie zasnąć to wyczyn.Absolutnie się nie zgadzam, jedyny kraj bez ograniczeń na autostradach. Zależy czy z tego korzystasz, czy nie. Najnudniejsza jest Holandia. Autostrada, a 100 km/h na tempomacie, płasko jak stół, jedyne emocje są z bicia rekordów spalania. Co nie zmienia faktu, że w grach aspekt ograniczeń prędkości nie ma znaczenia. Do tego Niemcy byłyby dość podobne w kwestii krajobrazów i pogody do UK w 4. Jak dla mnie Japonia to zdecydowanie najlepszy wybór na tę chwilę. Nawet trudno mi powiedzieć co bym chciał jako numer dwa, bo tak bardzo czekałem na Japonię.
Opublikowano piątek o 10:322 dni Następna niech będzie Indonezja. Będą mogli zrobić jak w Crew 2 szybkie przełączanie między łodziami i latadłami żeby podróżować między wysepkami
Opublikowano piątek o 10:582 dni Jak teraz myślę, to imo najciekawszy pomysł na kolejną część to RPA. Nowy kontynent, inne krajobrazy oraz kraj mający swoje własne motoryzacyjne ciekawostki, a pomijany przy tym jak dotąd w grach wyścigowych. SABAT BATTERIES5 Iconic Cars Built Exclusively in South Africa5 Iconic Cars Built only in South Africa. SABAT presents - a journey through the country's automotive history.
Opublikowano piątek o 11:002 dni @McDrive Nie no tyle to nie... ale co w The Crew jest ciekawe to np. długie wyścigi kilku klas pojazdów. Np są 3 odcinki i każdy z nich jedziemy innym autem, zmienianym natychmiastowo "w locie". Edytowane piątek o 11:022 dni przez Emet
Opublikowano piątek o 11:272 dni Już by mogli zrobić wyścigi łączone. Zaczynasz w hypercar na autostradzie, potem terenówka i kończysz w np. hot hatchu i śmigasz w mieście. Auta sobie przed wyścigiem ustawiasz i jazda.
Opublikowano piątek o 11:572 dni Dłuższe wyścigi przydałyby się. Do tego mistrzostwa na więcej niż 3 wyścigi.
Opublikowano piątek o 12:362 dni Ja pierdolę, jeszcze Japonia nie wyszła, a tu już wymyślają kolejne XDD
Opublikowano piątek o 12:412 dni Tak sobie gdybamy, skoro nie ma za bardzo o czym pisać jeszcze w przypadku 6. Po prostu ciekawy aspekt, bo już 5 wróżyli w Japonii i Meksyk nieco wjechał z zaskoczenia. Teraz oczywisty kierunek będzie z głowy, więc ciekawe co dalej.Pamiętam w temacie o 5 były w swoim czasie podobne dyskusje.
Opublikowano piątek o 16:372 dni 7 hours ago, Mustang said:Absolutnie się nie zgadzam, jedyny kraj bez ograniczeń na autostradach. Zależy czy z tego korzystasz, czy nie.Bez ograniczeń na coraz mniejszej ilości odcinków, krajobrazowo to najciekawej by okolice Nurburgringu wyszły, ale tu będzie na szczęście w Asseto Corsa Evo cały region odwzorowany w tryie free roam (o ile dowiozą).Nie wiem czy było, wywiad z japońskim konsultantem FH6 i głównym producentem https://news.xbox.com/en-us/2025/09/25/forza-horizon-6-japan-setting-2026/
Opublikowano piątek o 17:292 dni 45 minutes ago, Bartg said:Bez ograniczeń na coraz mniejszej ilości odcinków, krajobrazowo to najciekawej by okolice Nurburgringu wyszły, ale tu będzie na szczęście w Asseto Corsa Evo cały region odwzorowany w tryie free roam (o ile dowiozą).Na szczęście nadal jest sporo bez, chociaż można mieć pecha i trafić na długi odcinek z ograniczeniem, gdzie Niemcy ochoczo zaraz ustawiają fotoradar. Tak swoją drogą to ruch drogowy w okolicach Nurburgringu akurat wygląda jak Forza Horizon Ale wracając do tematu 6 to jaram się mega tą Japonią. Tylko fajnie jakby coś pokombinowali, żeby gra była nieco bardziej wciągająca niż czyszczenie mapy.
Opublikowano piątek o 17:342 dni 4 godziny temu, Faka napisał(a):Ja pierdolę, jeszcze Japonia nie wyszła, a tu już wymyślają kolejne XDDA wszyscy kurwa błagali o tę Japonię tyle lat XDGracze? Marudy jebane!
Opublikowano piątek o 18:531 dzień Japonia the best miejscówka bo cudownie połączy plenery z metropolią z neonami i mam cichą nadzieję, że dzięki temu ogrywając 6 nie będę mieć wrażenia grania w map packa jak przy dwóch poprzednich odsłonach (choć 4 przynajmniej miała te pory roku)
Opublikowano piątek o 18:571 dzień W sumie fajnie by było właśnie jeździć po takim dużym mieście z wysokimi wieżowcami, a Japonia do tego najlepiej się nadaję, po prostu zurbanizowane miasto przystosowane do wyścigów, driftownia, nocnych 1 vs 1, idealna miejscówka. No nie będzie lipy w tej części. No i zmiana pór roku będzie już na plus, bo będzie prawdziwa zima i prawdziwe lato. Bo Meksyk w tej sprawie pogodowej ssał chuja po same jaja.
Opublikowano piątek o 19:391 dzień Żeby tylko potem nie było "Już mogli sobie to Tokio darować, bo ...jowo zrobili".
Opublikowano piątek o 22:551 dzień Autor Fajna nitka z easter eggami w pierwszym teaserze. Przyznam że sporo nawiązań nie zauważyłem