Opublikowano niedziela o 16:592 dni Horizony ogólnie to nie miały zbyt fajnego radia, bo malo tych kawalkow bylo zawsze + do dzis mam beke jak sobie przypomne, ze jakis geniusz wpadl na pomysl wrzucenia "teardrops" bmth do 5 tylko po to by wyciszyc brzydkie slowa, a cala piosenka jest o depresji i szukaniu ucieczki w dragach i samobojstwie, wiec wyszlo duzo wyciszania Dlatego zawsze sie ratowalem spotifiem, bo tu plus dla xboxa, ze fajnie to idzie ustawic w tle.
Opublikowano niedziela o 17:282 dni Widzę, ze nie jestem jedyny, który grał w FH5 z własną muzyką w tle, głównie z starszych NFSów
Opublikowano poniedziałek o 20:241 dzień Horizon 2 miał świetny soundtrack, trójka chyba też. Pamiętam, że od czwartej części te stacje radiowe zaczęły się rozmywać i podział na gatunki przestał istnieć.
Opublikowano wczoraj o 06:02 1 dzień Czwórka miała dobre XS Horizon, to co zrobili z tą stacją w piątce to jest skandal. Przecież tam bengier za bengierem leciał.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Mnie rozpierdalało, że niektóre utwory były do odblokowania przez zadania Swoją drogą, to dobrze kojarzę, że zmienili silnik gry?