Opublikowano wtorek o 15:133 dni W dniu 4.05.2026 o 10:05, Donatello1991 napisał(a):Macie ogólnie jakiś wielki hajp? Kupujecie czy GP?Pudełko na PS5.A nie czekaj...no to GP PC zostaje...
Opublikowano wtorek o 20:172 dni Recenzje 14 maja. Jak graliście w poprzednie części to dostaniecie samochody z okładek poprzednich części na starcie.
Opublikowano środa o 16:432 dni W dniu 4.05.2026 o 10:05, Donatello1991 napisał(a):Macie ogólnie jakiś wielki hajp? Kupujecie czy GP?Prawie zerowy, mimo że o lat pisałem w tematach FH o KKW.Nie wiem, może to wina tego że to już szósta część i wleciało zmęczenie materiałem. Do tego wizualnie prezentuje się tylko dobrze na filmach. To nie jest ten strzał w mordę jak pokazali FH3 czy FH4. Nowości i zmiany na plus ale czegoś mi brakuje, może na premierę moje zdanie się zmieni, gra już czeka na dysku Beast Xboxa.
Opublikowano wczoraj o 07:35 1 dzień Autor Jakiś tam postęp na pewno jest, bo oświetlenie wygląda bardziej naturalnie i roślinność jest bogatsza. Ale jak to w tasiemcu jakiegoś specjalnego przeskoku nie ma.
Opublikowano wczoraj o 10:34 1 dzień Raczej już żadna część nie zrobi takiego opadu szczeny jak swego czasu trójeczka, to był prawdziwy next gen. Potem weszła czwórka która była lekko usprawniona (ale nadrabiała sezonami) a następnie 5 która również była lekko usprawniona chociaż dla mnie Meksyk wydawał się downgradem. Od 6 nie oczekiwałem żadnej rewolucji ale dzięki tym wszystkim ray tracingom i innym efektom na mocnym PC ta gra może naprawdę błyszczeć znacznie bardziej niż 5. Edytowane wczoraj o 10:35 1 dzień przez suteq
Opublikowano wczoraj o 10:43 1 dzień Autor 8 minut temu, suteq napisał(a):Raczej już żadna część nie zrobi takiego opadu szczeny jak swego czasu trójeczka, to był prawdziwy next gen. Potem weszła czwórka która była lekko usprawniona (ale nadrabiała sezonami) a następnie 5 która również była lekko usprawniona chociaż dla mnie Meksyk wydawał się downgradem. Od 6 nie oczekiwałem żadnej rewolucji ale dzięki tym wszystkim ray tracingom i innym efektom na mocnym PC ta gra może naprawdę błyszczeć znacznie bardziej niż 5.Pochwal się lepiej skąd masz już 6? ;)
Opublikowano wczoraj o 11:43 1 dzień Nie no 6tka do dla mnie najbardziej wyczekiwana część od bodajże dwójki. FH5 to był meh jak patrzę z perspektywy czasu.
Opublikowano wczoraj o 11:45 1 dzień Ktoś wie kiedy toto ma się na plejaku pojawić? Na jakimś promo video mi chyba mignęło, że "później w tym roku", ale nie mogę tego znaleźć.
Opublikowano wczoraj o 11:48 1 dzień Autor 2 minuty temu, Pianista911 napisał(a):Ktoś wie kiedy toto ma się na plejaku pojawić? Na jakimś promo video mi chyba mignęło, że "później w tym roku", ale nie mogę tego znaleźć.wiadomo tylko tyle co napisałeś, czyli że jakoś w tym roku. Nie ma żadnych innych informacji.
Opublikowano wczoraj o 13:58 1 dzień 3 godziny temu, ASX napisał(a):Pochwal się lepiej skąd masz już 6? ;)Kopia recenzencka. 14 mają wrzucę tutaj swoje wrażenia bo na razie chodzi za mną jakiś pan z pistoletem i zagląda przez ramię.
Opublikowano wczoraj o 15:35 1 dzień Autor zapytałem się tylko skąd kopia, nie namawiałem do łamania NDA :)
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Chciałbym żeby zrezygnowali lub zmodyfikowali super 7. Obecne karty dłużej się ładują niż trwa rozgrywka, a i często są powtórki no i same zadania są na jedno kopyto.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jeśli faktycznie na PS5 ma wyjść jeszcze w tym roku to stawiam wrzesień/październik. Raczej nie będą się pchać w premierę GTA6. W sumie fajnie by było, jakby wyszła pod koniec wakacji.No, chyba że dopiero w grudniu.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor Myślę że aż do grudnia nie będziesz musiał czekać ;)Ekran głównyzawsze lubiłem menusy w Horizonach i ten też trzyma poziom
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Byłaby idealna wymówka dla Ashy żeby powiedzieć "no i po co nam te porty jak nikt tego nie kupuje"
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor Xboxowi zdarzało się już podejmować różne głupie decyzje, łącznie z wydaniem 3 swoich gier na przestrzeni dwóch tygodni w październiku 2025 r., więc w sumie wszystko jest możliwe
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja jestem zdania, że Forza znacznie by podgryzła sprzedaż Rosomaka, a licencje Marvela tanie nie są.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Ale myślisz w kategoriach CW. A priorytetem dla wydawcy powinno być to, żeby ich własna gra osiągnęła odpowiedni sukces, a nie podgryzanie konkurencji. Pchanie się z premierą w pobliżu innej dużej gry zaszkodziłoby i jednej i drugiej.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 48 minut temu, Patapon napisał(a):Na miejscu Microsoftu wydałbym 2 dni przed Wolverinem.Zapomniałem totalnie o Wolverine
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja na to czekam, pudełko zamówione, a tu wyjazd z kumplami- lecimy na Holandię oglądać pojazdy i grób Gen. Maczka. Pobiorę i w niedzielę odpalę, muza w menu już daje posmak ze muzycznie będzie ok. Dobrze że 5 olałem, bo hype jest.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Menu zdążyło wyładnieć od zapowiedzi. Na górze wersja finalna, na dole wersja którą ogrywały redakcje i jutuberzy.