Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kompendium PSX

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, Perez napisał(a):

O, a to ode mnie doszło? Czy to jakiś dubel? Bo jak z grudnia to pewnie PS3 Extreme, a tam było ze 30-40 dubli - w sensie etykiety dwie, a wysyłka jedna.

Zgadza się, też mi się kojarzy że chodziło o PS3

• Odpowiedzi 122
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kompendium wydrukowane, podpisane, na dniach rusza do czytelników. Jeszcze raz dzięki za wsparcie projektu, wyszło mega. Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach i waży naprawdę sporo.

• Etam, ja bym aż tak nie hejtował Rzeźnika. Wiem, że niektórym może nie pasować jego styl bycia, ale odwalił kawał niezłej roboty w swoim czasie i przesterował kierunek Ikstrima na bardziej profesjona

• Czy możecie powiedzieć mi jak wybrać paczkomat? Bo jak ja zapłaciłem na zrzutce to tylko Podałem adres domowy i tam nie było wyboru żadnego paczkomatu. I teraz nie wiem czy wyślą na adres domowy czy c

Opublikowano

U mnie cisza w eterze. Długi weekend za tydzień, myślę że już wtedy zdarzy dotrzeć Wielka Księga.

Opublikowano
2 godziny temu, Bartg napisał(a):

Jak w trakcie przygotowania to w trakcie przygotowania, nie trzeba co 3 lata przypominać.

Żeby ktoś sobie nie pomyślał - dostałem wtedy tę przesyłkę od Łapusza. Ta z aplikacji była na złe województwo

Opublikowano

Największy minus tego wydania - trudno z taką dwukilogramową księgą iść na kibel.

Elegancko, nawet moja żona powiedziała, że "ktoś włożył w to bardzo dużo pracy".

Opublikowano

Brałem ze zrzutki na początku lipca i na razie kompletna cisza o wysyłce.

Opublikowano

Pierwszy raz w życiu moim jest taka sytuacja gdzie widzę jak inni mają już książkę i wstawiaja zdjęcia, filmiki, a ja nadal nie mam. Nie ma nawet w aplikacji inpost żadnej przesyłki. Przy wysyłkach z PSX Extreme nigdy czegoś takiego nie było. 🙄 masakra

Opublikowano

U mnie przesyłka została nadana przez DPD (kurier na adres, żadna skrytka czy paczkomat), więc najwyraźniej nie tylko InPostem nadają.

Opublikowano

No to robi zewnętrzna firma. Ale trochę średnio z tymi wysyłkami, raczej to wina leży po stronie zrzutki, bo tam powinien być od razu do wyboru sposób wysyłki/paczkomat itp.

U mnie paczka była 4 km dalej. Zamiast 01L to 01N, niby jedna literka, ale w tych korkach cmentarnych średnio było jechać. No, ale już mam. Grube, śliskie kartki, jakość premium, te wielkie screeny rozpikselowane, super feeling

Opublikowano

Słuchajcie, dziwna sytuacja, na zrzutce podałem zgodnie z prośbą, adres domowy, a książka mimo to nie dotarła do żadnego paczkomatu(bo jak co, to mieszkam wewnątrz miejscowego paczkomatu, w środkowej szufladzie, druga od góry). Wiecie o co chodzi, jak to możliwe?

Druga sprawa, że paczka mogła być też nadana np. dzisiaj(z tego co koso pisał) i nadal jej nie mam, dlaczego nie przyszła tego samego dnia, którego była wysłana. O co chodzi?

Opublikowano
56 minut temu, SlimShady napisał(a):

Wiecie o co chodzi, jak to możliwe?

Ale w mailu podałem prawidłowy paczkomat. W mailu od kosa. Przecież nie oczekuję wysłania do paczkomatu, podając adres domowy kurlaaaa no coś pan.

Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał(a):

Słuchajcie, dziwna sytuacja, na zrzutce podałem zgodnie z prośbą, adres domowy, a książka mimo to nie dotarła do żadnego paczkomatu(bo jak co, to mieszkam wewnątrz miejscowego paczkomatu, w środkowej szufladzie, druga od góry). Wiecie o co chodzi, jak to możliwe?

Druga sprawa, że paczka mogła być też nadana np. dzisiaj(z tego co koso pisał) i nadal jej nie mam, dlaczego nie przyszła tego samego dnia, którego była wysłana. O co chodzi?

To może przyjdzie kurier na adres domowy. Ja dostałem powiadomienie że będzie kurier dopiero w dniu jego przybycia, wcześniej nie było nic czy na mailu czy na telefonie.

Opublikowano

No ja tak to rozumiem. Kto zamówił z zrzutki czeka na pocztę(bój się Boga), lub kuriera. Z allegro, to sobie wybierzesz jak chcesz. Sam z duchami pixela na cmentarzu muszę spędzić ten weekend, ale jak na razie, nie ma co panikować.

Opublikowano

No ta zrzutka to po chuju, dostałem maila w lipcu, oczywiście przegapiłem, gdyby nie komentarz na facebooku to bym paczki nie dostał. Z takiej formy zakupu to juz raczej nie bede korzystał. Słaba platforma do takich projektów.

Opublikowano

Przecież tam sie podawało dane do wysyłki. Normalnie dostałem w apce inpostu że paczka wysłana, przekierowałem do paczkomatu i elo

Opublikowano

Mam i ja 😀 Niezła cegła, pobieżnie przejrzana, i w sumie nie wiem co tam robi Butcher, gość napisał dosłownie jeden artykuł...

I o dziwo, nie o MGS

Opublikowano

U mnie pojawiła się jakaś paczka kurierska z Pocztexu. To chyba to. Bo niczego innego ostatnio nie zamawiałem.

Opublikowano
44 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Kurde ale emocje

No, czym wysłali? nPost, DPD,. Pocztex, a może jeszcze inna firma? Jest nerwowka.

Opublikowano

Rozdział jrpg zaliczony, jedną literówkę tylko wyłapałem. Jeśli chodzi o dobór gier to raczej bez zastrzeżeń, wiadomo, że wszystkich perełek nie dało się upchnąć, bo za dużo tego.

Co do jakości wydania to jestem pod wrażeniem, poziom bitmap books, a cenowo trochę taniej.

Następne w kolejce bijatyki i survival horrory.

Opublikowano

Gdzie jest moje kompedium niech wos szlag jasny trafi krew nagła zaleje oddajcie mi kompedium wy pierony łogniste siarciste żeby was pierony łogniste siarciste łu uuu