Opublikowano piątek o 12:313 dni 9 minut temu, Perez napisał(a):O, a to ode mnie doszło? Czy to jakiś dubel? Bo jak z grudnia to pewnie PS3 Extreme, a tam było ze 30-40 dubli - w sensie etykiety dwie, a wysyłka jedna.Zgadza się, też mi się kojarzy że chodziło o PS3
Opublikowano piątek o 12:462 dni Piękne wydanie. Będzie czytane wieczorkiem.Podpis butchera na samiuśkiej górze, nad wszystkimi xdd śmieszy.
Opublikowano piątek o 13:492 dni U mnie cisza w eterze. Długi weekend za tydzień, myślę że już wtedy zdarzy dotrzeć Wielka Księga.
Opublikowano piątek o 14:402 dni 2 godziny temu, Bartg napisał(a):Jak w trakcie przygotowania to w trakcie przygotowania, nie trzeba co 3 lata przypominać.Żeby ktoś sobie nie pomyślał - dostałem wtedy tę przesyłkę od Łapusza. Ta z aplikacji była na złe województwo
Opublikowano piątek o 15:132 dni Największy minus tego wydania - trudno z taką dwukilogramową księgą iść na kibel.Elegancko, nawet moja żona powiedziała, że "ktoś włożył w to bardzo dużo pracy".
Opublikowano piątek o 16:062 dni Brałem ze zrzutki na początku lipca i na razie kompletna cisza o wysyłce.
Opublikowano piątek o 17:212 dni Pierwszy raz w życiu moim jest taka sytuacja gdzie widzę jak inni mają już książkę i wstawiaja zdjęcia, filmiki, a ja nadal nie mam. Nie ma nawet w aplikacji inpost żadnej przesyłki. Przy wysyłkach z PSX Extreme nigdy czegoś takiego nie było. 🙄 masakra
Opublikowano piątek o 17:322 dni U mnie przesyłka została nadana przez DPD (kurier na adres, żadna skrytka czy paczkomat), więc najwyraźniej nie tylko InPostem nadają.
Opublikowano piątek o 17:342 dni No to robi zewnętrzna firma. Ale trochę średnio z tymi wysyłkami, raczej to wina leży po stronie zrzutki, bo tam powinien być od razu do wyboru sposób wysyłki/paczkomat itp. U mnie paczka była 4 km dalej. Zamiast 01L to 01N, niby jedna literka, ale w tych korkach cmentarnych średnio było jechać. No, ale już mam. Grube, śliskie kartki, jakość premium, te wielkie screeny rozpikselowane, super feeling
Opublikowano piątek o 17:422 dni Słuchajcie, dziwna sytuacja, na zrzutce podałem zgodnie z prośbą, adres domowy, a książka mimo to nie dotarła do żadnego paczkomatu(bo jak co, to mieszkam wewnątrz miejscowego paczkomatu, w środkowej szufladzie, druga od góry). Wiecie o co chodzi, jak to możliwe?Druga sprawa, że paczka mogła być też nadana np. dzisiaj(z tego co koso pisał) i nadal jej nie mam, dlaczego nie przyszła tego samego dnia, którego była wysłana. O co chodzi?
Opublikowano piątek o 18:402 dni 56 minut temu, SlimShady napisał(a):Wiecie o co chodzi, jak to możliwe?Ale w mailu podałem prawidłowy paczkomat. W mailu od kosa. Przecież nie oczekuję wysłania do paczkomatu, podając adres domowy kurlaaaa no coś pan.
Opublikowano piątek o 18:482 dni Godzinę temu, SlimShady napisał(a):Słuchajcie, dziwna sytuacja, na zrzutce podałem zgodnie z prośbą, adres domowy, a książka mimo to nie dotarła do żadnego paczkomatu(bo jak co, to mieszkam wewnątrz miejscowego paczkomatu, w środkowej szufladzie, druga od góry). Wiecie o co chodzi, jak to możliwe?Druga sprawa, że paczka mogła być też nadana np. dzisiaj(z tego co koso pisał) i nadal jej nie mam, dlaczego nie przyszła tego samego dnia, którego była wysłana. O co chodzi?To może przyjdzie kurier na adres domowy. Ja dostałem powiadomienie że będzie kurier dopiero w dniu jego przybycia, wcześniej nie było nic czy na mailu czy na telefonie.
Opublikowano piątek o 19:272 dni No ja tak to rozumiem. Kto zamówił z zrzutki czeka na pocztę(bój się Boga), lub kuriera. Z allegro, to sobie wybierzesz jak chcesz. Sam z duchami pixela na cmentarzu muszę spędzić ten weekend, ale jak na razie, nie ma co panikować.
Opublikowano piątek o 19:302 dni No ta zrzutka to po chuju, dostałem maila w lipcu, oczywiście przegapiłem, gdyby nie komentarz na facebooku to bym paczki nie dostał. Z takiej formy zakupu to juz raczej nie bede korzystał. Słaba platforma do takich projektów.
Opublikowano piątek o 19:372 dni Przecież tam sie podawało dane do wysyłki. Normalnie dostałem w apce inpostu że paczka wysłana, przekierowałem do paczkomatu i elo
Opublikowano sobota o 02:212 dni Mam i ja 😀 Niezła cegła, pobieżnie przejrzana, i w sumie nie wiem co tam robi Butcher, gość napisał dosłownie jeden artykuł...I o dziwo, nie o MGS
Opublikowano sobota o 12:551 dzień U mnie pojawiła się jakaś paczka kurierska z Pocztexu. To chyba to. Bo niczego innego ostatnio nie zamawiałem.
Opublikowano sobota o 13:441 dzień 44 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Kurde ale emocjeNo, czym wysłali? nPost, DPD,. Pocztex, a może jeszcze inna firma? Jest nerwowka.
Opublikowano sobota o 17:221 dzień Rozdział jrpg zaliczony, jedną literówkę tylko wyłapałem. Jeśli chodzi o dobór gier to raczej bez zastrzeżeń, wiadomo, że wszystkich perełek nie dało się upchnąć, bo za dużo tego.Co do jakości wydania to jestem pod wrażeniem, poziom bitmap books, a cenowo trochę taniej.Następne w kolejce bijatyki i survival horrory.
Opublikowano sobota o 18:101 dzień Gdzie jest moje kompedium niech wos szlag jasny trafi krew nagła zaleje oddajcie mi kompedium wy pierony łogniste siarciste żeby was pierony łogniste siarciste łu uuu
Opublikowano sobota o 20:251 dzień Ja nawet sprawdzałem czy na pewno wysłałem maila do koso z adresem, ale mam w wysłanych. Pewnie po weekendzie się pojawi.
Opublikowano wczoraj o 11:31 1 dzień U mnie o dziwo dzisiaj paczka wpadła do Paczkomatu. Już odebrana Spore bydle... O okładce już pisałem, ale ten grzbiet też IMHO jest nietrafionym pomysłem.