Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Betatesterzy niech wyłapują, reszta poczeka i kupi edycję deluxe "Kompedium: Definitive Edition" wolną od błędów, z dodatkowymi autografami i rozbieranymi zdjęciami Zgredów.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jak na razie to widzę, że powtarza się okładka Warhammera w miniaturkach.19 minut temu, Mejm napisał(a):Czekam na pierwsze czytania i wylapanie literowek to sie kupi wersje druga, poprawiona.Pierwsza już znaleziona Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez mitra
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ale to się pięknie prezentuje, ale to pięknie pachnie, ależ to jest bydlę! Będzie czytane po weekendzie, bo właśnie wyjeżdżam <3
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 godziny temu, mitra napisał(a):Jak na razie to widzę, że powtarza się okładka Warhammera w miniaturkach.Pierwsza już znalezionaNo i to tyle z konkursu "znajdź w Kompendium grafikę, która powtarza się dwukrotnie na jednej stronie"!Co do wysyłek - jest tego tyle, że wysyłaliśmy wczoraj, dziś i jeszcze jutro będą wychodzić, więc wszystko dotrze, ale niekoniecznie od razu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No jest konkret Panowie, dzięki wielkie! Papier jest tak gruby, że na początku sprawdzałem, czy aby strony się nie skleiły. Masa tekstu, świetne grafiki - to naprawdę spełnione marzenie wielu z nas tutaj zgromadzonych.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja mam pytanie,Jak macie apke Inpostu to od kogo macie nadana ksiazke od Open bety? Od wydawnictwa OP czy od jakieś firmy logistycznej?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 minuty temu, Gomlin napisał(a):Ja mam pytanie,Jak macie apke Inpostu to od kogo macie nadana ksiazke od Open bety? Od wydawnictwa OP czy od jakieś firmy logistycznej?Imkerhttps://imker.pl/
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 godziny temu, koso napisał(a):No i to tyle z konkursu "znajdź w Kompendium grafikę, która powtarza się dwukrotnie na jednej stronie"!Na końcu jest powtórka