Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 338

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ano miewają momenty. Jak jest oki to wyrabiają się w terminie, ale jak się źle trafi to i 2 tygodnie potrafią dostarczać.

• Odpowiedzi 108
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ta, Roger pisze o tym ostatnim słynnym newsie z ppe Już wszystko jasne, autor miał tego dnia gorszy dzień i problemy osobiste i sobie pomógł chatemgtp więc luz i się odpjerdolta od zajebistego porta

• Ja tam czerpię wiadomości o świecie tylko z forumka. Figaro od lewactwa, Observer od prawactwa, Dżimi od Sony, Paolo [*] od M$, Pupcio od Nintendo, Faka od relacji polsko-rosyjskich. Co mi więcej do s

• Ja to rozumiem, niech tam pracuje, nic mi do tego. Szanuje go za to jak prowadzi PE, wróciłem do kupowania szmatławca jak przejął stery. No ale jak wychodzisz z obory, to otrzepujesz buty z gnoju. Za

Opublikowano

Czy PSX był kiedyś dostarczany tylko w papierowych kopertach? Tzn zanim się te pakowania w tekturki pojawiły.

Opublikowano

Za Łapusza w bąbelkowych przychodził.

Opublikowano

I wtedy były też pakowania premium w tekturkach. Ale za Butchera? Miał człowiek prenumeratę, ale już nie pamiętam.

Opublikowano

Dobra, mam swoj egzemplarz z empiczka i od razu zacząłem od Rogera.

W dniu 4.11.2025 o 15:12, Bzduras napisał(a):

Konsolite i dwie tak wysokie oceny w jednym numerze? Jakiś błąd w matrixie obama A felieton Rogera pominę milczeniem, bo bronienie PPE jest po prostu niesmaczne, nawet będąc jego naczelnym.

Czy Ty to w ogóle czytałeś? Roger bardzo dobre nakreślił sytuację i parę razy w tekście podkreśla, że takie zachowanie piętnuje. Autora jak widać zna osobiście więc fakaup podwójny.

Rozumiem, że wspominanie o pepepe traktujcie jak płachtę na byka (mam podobnie) ale tutaj zrozumialem co Roger miał na myśli.

Daje w spoiler bo pewnie reszta chce sama przeczytać.

Ale clue tego felietonu jest takie, że cała ta drama dosypała pieniążków z reklam oraz posypały się dodatkowe współpracę więc wyszło, że dramy się sprzedają.....CZEGO ROGER NIE POCHWALA. Dzięki za podzielenie się tym w sumie.

Pamiętam jak Perez wiele lat temu również gdzieś wspominał o tych milionach unikatowych użytkowników.

Myślałem, że to serio jakiś guwno wpis broniący autora i pepelele, a wyszedł jak zwykłe profesjonalizm Naczelnika.

Opublikowano
15 minut temu, oFi napisał(a):

Czy Ty to w ogóle czytałeś?

Nie kurwa, nie czytałem, tak dla jaj sobie strzeliłem o czym jest ten felieton.

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał(a):

Nie kurwa, nie czytałem, tak dla jaj sobie strzeliłem o czym jest ten felieton.

No chyba tak właśnie było.

Opublikowano

Wy również chyba nie czytaliście albo założyliście różowe okulary. Pisałem - rozumiem przekaz który leży obok, odniosłem się pokrótce do tego, że te treści się klikają, ale to nie wyklucza obrony portalu jako "fajnej tarczy do strzelania i w ogóle ból dupy, bo jesteśmy drudzy w Polsce". Obie te rzeczy są w felietonie.

Opublikowano

Nie wydaje mi się żeby te liczby byly wyssane z palca jeśli chodzi o to, że pepele jest drugie w polsce.

Ja po prostu nie odebrałem tego jako obrony portalu i tyle.

Anyway.

Wskakuję na galere i zaczynam wiosłować (jakby to kiedyś Nrgeek powiedział o jakimś crapie), bo tekstu o tematyce w kręgu moim zainteresowań jest co nie miara.