Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Ano miewają momenty. Jak jest oki to wyrabiają się w terminie, ale jak się źle trafi to i 2 tygodnie potrafią dostarczać.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Czy PSX był kiedyś dostarczany tylko w papierowych kopertach? Tzn zanim się te pakowania w tekturki pojawiły.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. I wtedy były też pakowania premium w tekturkach. Ale za Butchera? Miał człowiek prenumeratę, ale już nie pamiętam.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobra, mam swoj egzemplarz z empiczka i od razu zacząłem od Rogera.W dniu 4.11.2025 o 15:12, Bzduras napisał(a):Konsolite i dwie tak wysokie oceny w jednym numerze? Jakiś błąd w matrixie A felieton Rogera pominę milczeniem, bo bronienie PPE jest po prostu niesmaczne, nawet będąc jego naczelnym.Czy Ty to w ogóle czytałeś? Roger bardzo dobre nakreślił sytuację i parę razy w tekście podkreśla, że takie zachowanie piętnuje. Autora jak widać zna osobiście więc fakaup podwójny.Rozumiem, że wspominanie o pepepe traktujcie jak płachtę na byka (mam podobnie) ale tutaj zrozumialem co Roger miał na myśli.Daje w spoiler bo pewnie reszta chce sama przeczytać.Ale clue tego felietonu jest takie, że cała ta drama dosypała pieniążków z reklam oraz posypały się dodatkowe współpracę więc wyszło, że dramy się sprzedają.....CZEGO ROGER NIE POCHWALA. Dzięki za podzielenie się tym w sumie.Pamiętam jak Perez wiele lat temu również gdzieś wspominał o tych milionach unikatowych użytkowników.Myślałem, że to serio jakiś guwno wpis broniący autora i pepelele, a wyszedł jak zwykłe profesjonalizm Naczelnika.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 15 minut temu, oFi napisał(a):Czy Ty to w ogóle czytałeś?Nie kurwa, nie czytałem, tak dla jaj sobie strzeliłem o czym jest ten felieton.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 9 minut temu, Bzduras napisał(a):Nie kurwa, nie czytałem, tak dla jaj sobie strzeliłem o czym jest ten felieton.No chyba tak właśnie było.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wy również chyba nie czytaliście albo założyliście różowe okulary. Pisałem - rozumiem przekaz który leży obok, odniosłem się pokrótce do tego, że te treści się klikają, ale to nie wyklucza obrony portalu jako "fajnej tarczy do strzelania i w ogóle ból dupy, bo jesteśmy drudzy w Polsce". Obie te rzeczy są w felietonie.
Opublikowano 22 minuty temu22 min Nie wydaje mi się żeby te liczby byly wyssane z palca jeśli chodzi o to, że pepele jest drugie w polsce. Ja po prostu nie odebrałem tego jako obrony portalu i tyle.Anyway.Wskakuję na galere i zaczynam wiosłować (jakby to kiedyś Nrgeek powiedział o jakimś crapie), bo tekstu o tematyce w kręgu moim zainteresowań jest co nie miara.