Opublikowano czwartek o 08:511 dzień Autor Ano miewają momenty. Jak jest oki to wyrabiają się w terminie, ale jak się źle trafi to i 2 tygodnie potrafią dostarczać.
Opublikowano czwartek o 09:351 dzień Czy PSX był kiedyś dostarczany tylko w papierowych kopertach? Tzn zanim się te pakowania w tekturki pojawiły.
Opublikowano czwartek o 10:181 dzień I wtedy były też pakowania premium w tekturkach. Ale za Butchera? Miał człowiek prenumeratę, ale już nie pamiętam.
Opublikowano czwartek o 18:331 dzień Dobra, mam swoj egzemplarz z empiczka i od razu zacząłem od Rogera.W dniu 4.11.2025 o 15:12, Bzduras napisał(a):Konsolite i dwie tak wysokie oceny w jednym numerze? Jakiś błąd w matrixie A felieton Rogera pominę milczeniem, bo bronienie PPE jest po prostu niesmaczne, nawet będąc jego naczelnym.Czy Ty to w ogóle czytałeś? Roger bardzo dobre nakreślił sytuację i parę razy w tekście podkreśla, że takie zachowanie piętnuje. Autora jak widać zna osobiście więc fakaup podwójny.Rozumiem, że wspominanie o pepepe traktujcie jak płachtę na byka (mam podobnie) ale tutaj zrozumialem co Roger miał na myśli.Daje w spoiler bo pewnie reszta chce sama przeczytać.Ale clue tego felietonu jest takie, że cała ta drama dosypała pieniążków z reklam oraz posypały się dodatkowe współpracę więc wyszło, że dramy się sprzedają.....CZEGO ROGER NIE POCHWALA. Dzięki za podzielenie się tym w sumie.Pamiętam jak Perez wiele lat temu również gdzieś wspominał o tych milionach unikatowych użytkowników.Myślałem, że to serio jakiś guwno wpis broniący autora i pepelele, a wyszedł jak zwykłe profesjonalizm Naczelnika.
Opublikowano czwartek o 18:481 dzień 15 minut temu, oFi napisał(a):Czy Ty to w ogóle czytałeś?Nie kurwa, nie czytałem, tak dla jaj sobie strzeliłem o czym jest ten felieton.
Opublikowano czwartek o 18:581 dzień 9 minut temu, Bzduras napisał(a):Nie kurwa, nie czytałem, tak dla jaj sobie strzeliłem o czym jest ten felieton.No chyba tak właśnie było.
Opublikowano czwartek o 19:031 dzień Wy również chyba nie czytaliście albo założyliście różowe okulary. Pisałem - rozumiem przekaz który leży obok, odniosłem się pokrótce do tego, że te treści się klikają, ale to nie wyklucza obrony portalu jako "fajnej tarczy do strzelania i w ogóle ból dupy, bo jesteśmy drudzy w Polsce". Obie te rzeczy są w felietonie.
Opublikowano czwartek o 20:081 dzień Nie wydaje mi się żeby te liczby byly wyssane z palca jeśli chodzi o to, że pepele jest drugie w polsce.Ja po prostu nie odebrałem tego jako obrony portalu i tyle.Anyway.Wskakuję na galere i zaczynam wiosłować (jakby to kiedyś Nrgeek powiedział o jakimś crapie), bo tekstu o tematyce w kręgu moich zainteresowań jest co nie miara.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Kurła panowie, dzisiaj wchodzę do banku i jedna babka jakaś znajoma się wydała i mówię że kojarzę skądś tylko nie wiem skąd. A ona mówi że kiosk kiedyś miała koło szkoły. No faktycznie. Dobrze skojarzyłem. Mówię jej że w 1999 kupowałem tam gazety o grach :) no jestem w szoku jak mózg działa że pamiętałem babkę z kiosku sprzed 25 lat :/ pogadaliśmy że już nie ma kiosków i tylko emeryci krzyżówki kupują :)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie zrozumie więzi między klientem a kioskarką ten, kto nigdy za gówniarza nie biegał regularnie do kiosku po gazetki growe (plus ewentualnie, żeby dyskretnie obczaić erotyki za szybą)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jak jeszcze zrobi na taborecie ten sam myk, co Sharon Stone w Nagim Instynkcie, to już w ogóle.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 17 minut temu, SlimShady napisał(a):Jak jeszcze zrobi na taborecie ten sam myk, co Sharon Stone w Nagim Instynkcie, to już w ogóle. Moja sikała do wiadra i wylewała do studzienki obok.