Opublikowano wczoraj o 21:41 1 dzień Xbox podnosi ceny, tymczasem wg. Ich statementu:"Unfortunately, console storage and memory prices have increased by more than 2.5x and we expect another doubling by the fall of 2027.""... WE EXPECT ANOTHER DOUBLING BY THE FALL OF 2027."Coś czuję że następna generacja będzie wyjątkowo późno/wyjątkowo droga.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 12 godzin temu, drozdu7 napisał(a):Wogóle ja nie kupuję tylko tego "ceny komponentów są drogie". Wycena ich pada była wysoka, podwyżka SD chora i teraz wycena SM. Bo przecież i tak będą kosić kasę ze sklepu.Męczące już to jest. Dla mnie to pachnie trochę covidem i masakrycznymi podwyżkami usług które później już nigdy nie spadły do poprzedniego poziomu. I tak samo uważam że cenami RAM itp firmy wykorzystują to żeby zrobić sobie taką górkę i zwyżkę, gdzie ich sprzęt będzie już na wyższym pułapie cenowym.No nie wwiem, bo jaki interes mają w tym wszyscy producenci elektroniki aby zabijać sprzedaż własnego sprzętu kolejnymi podwyżkami?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Za dwa lata ceny tak wywalą, że premierowe ceny Steam Machine ludzie będą wspominać z sentymentem jak to tanio było.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Chyba nie ma brania, łaskawy lord Gaben własnie napisał że pozwala mi dokonać zakupu wersji 512GB + Controller
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 5 minut temu, jimmy napisał(a):Chyba nie ma brania, łaskawy lord Gaben własnie napisał że pozwala mi dokonać zakupu wersji 512GB + ControllerI co bierzesz to?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ciekawe czy pojawia się naśladowcy od Lenovo czy Asusa jak w przypadku Steam Decka. To dalej jest super pomysł, malutki komputerek na dość przyjaznym Steam OS. Ale nie taka wydajność za taką cenę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 18 minut temu, jimmy napisał(a):Chyba nie ma brania, łaskawy lord Gaben własnie napisał że pozwala mi dokonać zakupu wersji 512GB + ControllerMożesz już dziś kupić?Ja wylosowałem możliwość bycia na liście rezerwacyjnej xd
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. To samo mam. Masz tam wyjaśnione, że od poniedziałku będziesz mógł kupić. Pechowcy wskakują na listę "oczekujących"
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dostałem się na listę rezerwową na najdroższy możliwy egzemplarz. Ostatni raz to mi sie zdarzyło na 1 roku studiów. Pewnie nakład wynosi 5 egzemplarzy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Udało się znaleźć w grupie szczęśliwców i mogę zamówić. Ale tak piszecie że nie warto że mam obecnie dylemat czy brać 🤣
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ciekawe czy szczęśliwcy, którzy kupią będą mieli podwójne szczęście i wylosują kostkę z dual ramem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Cóż, Twój komentarz mnie przekonał. Zamawiam 😅🤣4 minuty temu, GearsUp napisał(a):Ciekawe czy szczęśliwcy, którzy kupią będą mieli podwójne szczęście i wylosują kostkę z dual ramem