Opublikowano wtorek o 14:362 dni 2 godziny temu, Jutrzen napisał(a):"dlaczego Def Jam Icon była tak słaba" - średnia ocen 70%.Jeśli masz na myśli ocenę z metacritic, to jest to ocena krytyków, użytkownicy dali 50% wersji na X360, a 31% wersji na PS3. I tak, gra jest faktycznie tak słaba.
Opublikowano wtorek o 15:531 dzień W dniu 5.01.2026 o 16:04, Ken Adams napisał(a):Numer przeczytany od a do z i to dawno temu bo przy weekendzie.Jak zawsze sa plusy i minusy ale nie mnie to oceniac niech to zrobia inni.Razi, po raz kolejny, brak dnia Mario Nintendowcow w kalendarzu, pomimo tego, ze Graba na lamach poprzedniego numeru wyraznie o tym zasugerowal. Z tego co sie orientuje to Graba swoja droga odwiedza forum wiec ode mnie mala prosba gdybys mogl, tylko nie bij, ograniczyc ilosc tekstu umieszczana pod fotkami; nie lepiej po prostu wrzucic to w bloki?Na koniec wszystkiego dobrego w 2026, dla grona redaktorow, dla czytelnikow oraz, dla forumowiczow.Zdrowka i jedziem dalej zCzęsto gęsto brakuje mi miejsca na wszystkie ciekawostki i dlatego stosuję te podpisy pod zdjęciami) Dzięki za sugestię!
Opublikowano wtorek o 17:591 dzień 3 godziny temu, Mari4n napisał(a):Jeśli masz na myśli ocenę z metacritic, to jest to ocena krytyków, użytkownicy dali 50% wersji na X360, a 31% wersji na PS3. I tak, gra jest faktycznie tak słaba.Gamerankings. GameSpot 8.1, IGN 7, Game Informer 7.75. vs. opinie anonimowych internautów.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ej dobra może naiwne pytanie ale to kim jest ten anonim w headshocie? Ja cały czas myślałem że to zdupy.pl, ale ostatnio widziałem fragment filmu o PE gdzie opowiadał, że to nie on. Chyba że to on, ale chodzi o to, żeby cały czas ukrywać ten fakt.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Miałem kiedyś teorię, że tego anonima co miesiąc pisze jakiś inny redaktor, ale w sumie nie jestem pewien. Ewentualnie może Roger. Szczerze mówiąc nie widzę sensu w tym anonimie. Wolałbym, żeby ktoś miał normalnie tam swoją rubrykę.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 34 minuty temu, Manor napisał(a):Chyba że to on, ale chodzi o to, żeby cały czas ukrywać ten fakt.No ja tak właśnie myślałem.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Była chyba jakaś imba o niego, i niedługo później ów Anonim się pojawił. Chyba niektórzy już zapomnieli że on tan wcześniej był- albo nadal jest.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ostatnio się pytałem to dostalem od rednaczy zwrotke zebym się nie pytal, bo kociej mordy dostane
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Będzie niezły mindfuck jak z okazji 400 numeru ujawnią że to Shiva
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 47 minut temu, Pix napisał(a):Będzie niezły mindfuck jak z okazji 400 numeru ujawnią że to ShivaTej o co poszło, że Shiva odszedł z PE? Kiedy do tego doszło to byłem gimbusem a potem jakoś o tym zapomniałem. Twój post mi o nim przypomniał.Pamiętam, że ziomeczek pisał fajne recenzje, współtworzył LOLa, był jedną z barwniejszych postaci starego PE. Skończyłem z kupnem PE gdzieś na #120, czy pojawił się potem albo dał znak życia?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 26 minut temu, Scythe napisał(a):Tej o co poszło, że Shiva odszedł z PE? Kiedy do tego doszło to byłem gimbusem a potem jakoś o tym zapomniałem. Twój post mi o nim przypomniał.Pamiętam, że ziomeczek pisał fajne recenzje, współtworzył LOLa, był jedną z barwniejszych postaci starego PE. Skończyłem z kupnem PE gdzieś na #120, czy pojawił się potem albo dał znak życia?Miłej lektury.
Opublikowano 47 minut temu47 min 21 hours ago, Manor said:Ej dobra może naiwne pytanie ale to kim jest ten anonim w headshocie? Ja cały czas myślałem że to zdupy.pl, ale ostatnio widziałem fragment filmu o PE gdzie opowiadał, że to nie on. Chyba że to on, ale chodzi o to, żeby cały czas ukrywać ten fakt.Mi pasuje stylem pisania i poglądami do red. Zooltar-a